- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.329
- 548
- Konu Sahibi Hayvanseverdost
Ben tercih etmedim.Benim de eltimden her sey kalmis. Fakat kendim istedigim seyleri almak istedim. Maddi olanaklar cok zorluyorsa kullanilabilir neden olmasin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen valla bir bebek arabası almışım sıfırı tövbe estagfurullah 5500 miydi neydi , dediğiniz paralara tertermiz gittim aldım hemde evinde kahve içerek arabayı inceleyerek falan letgo üzerinden tanıştık.Evet ilk çocuğuma hamileyim ve kullanılabilecek durumda olan 2. el eşyaları alıyorum. Arada hoşuma giden yeni şeylerde alıyorum. Benim için temizse ve yıkanabilecek bir şeyse sorun etmeden alıyorum. Ne olacak ki elde varsa sıfırına vereceğim parayı bebeğimin başka bir ihtiyacına harcarım. Hatta şuan 2.el bebek arabası araştırıyorum zira sıfırı 2000 tl civarı olan arabaların gayet iyi durumda ki 2.elleri 600 - 700 tl civarı. Çok şükür çalışıyorum ve hatta bir çok insana göre çok iyi sayılacak bir maaşımda var ama yine de bu tarz şeylerden gocunmuyorum.
Eğer eski püskü şeyler değillerse bence olabilir özeniyorsanız da bir iki gene alırsınız zaten inanın hemen büyüyor ikinciye giyemiyor bile gittim 700 tlye beşik aldırdım eşime 3 5 gün yattı yatmadı şimdi de evin ortasında satılmayı bekliyo keşke almasaydım diye pişman oldum sonradan bebek arabasını özenerek beğendiğiniz modeller varsa alabilirsiniz ama o kullanılıyorMerabalar hanımlar Rabbim dert vermesin benimki ufak bir mesele hamilelik döneminde biraz kafamı kurcalayınca sizlerden fikir almak istedim..
5 buçuk aylık hamileyim ve Allahım kısmet ederse kız bebegim olacak. Ilk çocuğum. Yan binada kaynanamlar ve eltimler oturuyor eltimin bir erkek çocuğu var 4 yaşında. Bircok kıyafetleri duruyor ikinci bir çocuk olursa kullanılır diye. Bebek arabasıydı besigiydi onlar da duruyor. Kaynanam biraz tutumlu bir kadındır. Bu kalan kıyafetleri sen kullan diyor cok şey almazsın 1 2 sey aldın mi yeter sana diyor. E benm de ilk bebeğim insan hevesli oluyor. Kırılır diye birsey demek de istemiyorum ama alıp sonradan giydirmezsem de ayıp olur. Siz olsanız kullanır miydiniz bebek arabasını kıyafetlerini vs.tepkiniz ne olurdu. Nasıl bir tutum sergilemeliyim fikir verebilirseniz memnun olurum teşekkürler.
Kıyafet konusunda birşey diyemicem ama bebek arabası besik falan kullanılır örneğin beşiği kullanirsin biraz büyüyünce çocuk odası alırsın bebek arabasında çocuk zaten cok.kucukken araba pek kullanılmıyor 1 yaşına gelince falan daha aktif kullanıyorsun çok önemli olduğunu düşünmüyorum bende 7 aylık ikiz gebesiyim yani etrafımda böyle çok fazla insan hastane çıkışları battaniye vesayre öyle şeyleri aldım kullanmak için ama daha özel yani ne bileyim bir kuvetidir tırnak makasidir falan kendimiz sıfır aldık bir iki hastane cikisida kendim aldım hevesim kalmasın diyeMerabalar hanımlar Rabbim dert vermesin benimki ufak bir mesele hamilelik döneminde biraz kafamı kurcalayınca sizlerden fikir almak istedim..
5 buçuk aylık hamileyim ve Allahım kısmet ederse kız bebegim olacak. Ilk çocuğum. Yan binada kaynanamlar ve eltimler oturuyor eltimin bir erkek çocuğu var 4 yaşında. Bircok kıyafetleri duruyor ikinci bir çocuk olursa kullanılır diye. Bebek arabasıydı besigiydi onlar da duruyor. Kaynanam biraz tutumlu bir kadındır. Bu kalan kıyafetleri sen kullan diyor cok şey almazsın 1 2 sey aldın mi yeter sana diyor. E benm de ilk bebeğim insan hevesli oluyor. Kırılır diye birsey demek de istemiyorum ama alıp sonradan giydirmezsem de ayıp olur. Siz olsanız kullanır miydiniz bebek arabasını kıyafetlerini vs.tepkiniz ne olurdu. Nasıl bir tutum sergilemeliyim fikir verebilirseniz memnun olurum teşekkürler.
Niye baydılatsa, kendileri bayılsınlar. Eğitim, öğretimden önlemisi yokAynen öyle, bende böyle yazcaktımtiksinenler var yok aman çocuğuma mikrop bulaşır falan gibisinden. Küçücük bebek ya neyin pisliği mikrobu, kıyafetler yıkanıyor zaten ne olmuş sanki. Ayrıcada durumu olmayan anneler ne yapsın, onların çocuğu mikroptan ölmesi Lazım ozaman...Bana sizin gibi düşünenler lazım valla hamileyim ve baydılar bile beni
Vallahi üşenmedim bütün hikayenizi okudum geçmişe dair. Benden kucuksunuz diye samimi mesaj atmak istiyorum. Canım benim o kadar problemli bir evliliğin var kendi ailen de sorunlu seni hayatta hep yalnız bırakmışlar 2. Bebeği niye yaptın kuzum. Her çocuk evlilikte bir travmadir üstelik ilki daha 2 yaşında aklım almıyor. Para yok sevgi yok ilgi yok dayak siddet sapik bencil bir koca ve ailesi bilmiyorum çok üzüldüm haline Allah sana yardım etsinValla ben istemediğim halde görümcem eski olan ne varsa zorla verdi bende almadım tabi ilk çocukta zaten hevesliyim mağazaya insan girince dayanamıyo bidebi tane elbise vermişti beyaz ve ben aldım bunu kızına dedi! Bende evde bi bakıyım nasılmış dedim beyaz tütülü elbise ama inanın sanki ölmüş bi kumaştı artık nasıl yıkanmış ise türü sönmüş bitmiş ve rengi sapsarı olmuş yine de makineye attım yıkadım olmadı maf olmuş bende çöpe attım sonra duyunca morali bozuldu ama oda herşeye atlıyo zorla bebek arabasını verdi bana biz alırız dedim ama tabi eşimden para çıkmasın diye almamı istemedi ne o ne kaynanam zorla 1 buçuk yıl o eski arabayı kullandım inanın işkence gibiydi 10 kilo vardır sanırım tekerleri bozuk bide!. Şimdi ikinci yolda Allah'tan ablasından kalan kıyafetler var ben yine aldım tabi
bide bebek arabası aldım keşke ilk yavrumda da alabilseymişim nasip işte
![]()