- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.861
- 598
- 32
- Konu Sahibi Hayvanseverdost
Kullanmak daha mantıklı, o bebek bir aldığınızı bir ay hatta 15 gün sonra giyemez oluyor. El kadar kıyafetlere bir sürü para vermek bana manasız geliyor. Onun yerine bebeğime eğitim masrafları için yatırım yaparım ben. Tabi istiyorsanız kıyafet alın ama eltinizinkileri de kullanın derim ben. Hani "baby shower"lar var ya, bizim Türk anne adayları onu cupcake yiyip fotoğrafları Instagram'a atmaktan ibaret sanıyor ama aslında yabancıların yaptığı baby shower'ın olayı bu değildir. Diğer anneler kendi çocuklarından kalma, çok yıpranmamış kıyafetleri güzelce yıkarlar, ütülerler; oyuncak varsa koyarlar; bebek arabasını kullanmayan varsa verir. Sonra beş çayı gibi bir şey düzenleyip anne adayını çağırırlar ve ona sürpriz yaparlar. Oturup konuşurken deneyimlerini paylaşırlar anne adayıyla, öğütler verirler vs. Daha sonra o anne de başka bir "baby shower" da onları başka bir anne adayına verecektir. Keşke bizde de asıl amacına uygun yapılsa bu partiler. Gösteriş meraklısı bir toplum olduk çıktık son zamanlarda.