Siz olsanız izin verir miydiniz?

Niye sevgili,nisanli cagrilmiyomus yemin mi etmisler ne sacmalik yahu.zaten bi kiz girmis aralarina nisanlandgi icin seni de goturebilirdi.hayir yazili kural mi var ayin yapip yemin mi etmisler ne bu kati kural simdi?nisanlisiniz nerdeyse bence sizi de davet etmeliydi. ama ben olsam gecti artik derim kendime tatil plani ayarlar ben de ayri tatile cikarim.

Benim sevgilim arkadaşlarıyla tatil konusu döndürdüğünde hemen bana der gidelim mi biz de diye. Eğer ben gidemeyecek durumdaysam yok canım ben gelemiycem sen git derim. He eğer erkek erkeğe gideceklerse böyle böyle bi plan yapıyoruz bizim çocuklarla sonrasında da senle bi şeyler yaparız ne dersin falan der. Her durumda beni katmaya çalışır yani. Hiçbir şey için İZİN gibi bir şey almasına da gerek yok ben onun ebeveyni değilim sonuçta. Fikrimi alır. Nişanlınız sizi biraz dışlamış gibi niye bilmiyorum ama.. Arkadaşlarının daha çok içine girin tanıyın onları, arkadaşlık kurun muhabbet kurun. Bi dahakine birlikte plan kurarsınız böylelikle

Nişanlınız haksız değil. Madem baştan kabul ettiniz artık daha fazla sorun çıkartıp huzursuz olmayın.

Başka hiç birinin sevgilisi gelmiyorsa ve bu yıllardır süren bir adetse o halde söylenecek bir şey yok. Ya baştan hayır diyecektiniz ya da sonradan huzursuzluk çıkartmayacaktınız.

Ben sizi yanlış buldum adam bastan sormus tamam demissiniz sonra da beklentinizin gerceklesmemesi sonucu kendi kendinize hayal kırıklığı yaşamış ve bunu sevgilinize yansıtmissiniz
Adam tüm alternatifleri önünüze sermis
Ben gereksiz yere konuyu uzatan insanların kendi icinde kararsiz olduklarına ve ne istediklerini bilmediklerine inanirim

insan sevdiği kadın olmadan tatile gitmek neden ister? bana tuhaf geliyor. baştan seni de katmaması çok anlamsız olmuş

Sevgililer niye gelemiyormus ? Kural mi koymuslar ? Ne sacma bir durum.
Bence sizi de davet etmesi gerekirdi. Netice de evlenmeyi planliyorsunuz fakat sen daha tatile gidecegi arkadaslariyla bile tanismiyorsun.
Keske en basta kabul etmeseydin.

O dediğiniz arkadaş grubundan bende de var, ve tatil planları da yapıyoruz. Başbaşa olmak bizim de daha hoşumuza gidiyor fakat ciddi sevgilisi olanlada zaten arkadaş olmuş oluyoruz o da geliyor. Sizin evlenecek durumdayken onlarla kaynaşmamış olmanız garip zaten.

Bastan ambargoyu koyacaktin arkadasim kabul etmissin madem bu kadar kiskandigini belli etme umursamaz davran havalara sokma hic

diğerleri de sevgilisini getirmiyorsa sizin gitmeniz de doğru olmaz.
kız erkek olması bir sorun değil sizden çok önce onlar varmış yani bişey olsa çoktan olurdu.

arkadaş planlarına dahil olma çabası çok itici gerçekten.

ne yapacaksın hiç tanımadığın insanlar arasında?

Hayir izin vermezdim.ama en basindan itiraz etmeyip sonradan problem cikarman yanlis olmus tabiki..

Ben bastan gondermezdim. Ama madem izin verdin keske adamin burnunda getirmeseydin.

Aslinda bekledigimden daha iyi sekilde izah etmis sana. Onceden yapilmis plan. Bundan sonrakilere beraber yada hic diye.

Ama ne bileyim. Dahil etmek senizor birsey mi? Rezervasyonlu filan degil sonucta.
Benim esimin arkadaşlari olsa nisanlinida cagirsana derler.
Yani arkadaslari diyebilirdi. Yada esin nisanlimda gelse olurmu diye sorabilirdi ve senide davet edebilirdi.
Zor dusunulecek seyler degil bunlar. Sonucta otele rezervasyon yapilmadi.kamp kuracaklar
Ama uzatmasaymissiniz keske.

Sizinle güzel vakit geçireceğini,tatilinin arkadaşları ve nişanlısı ile daha da güzel geçeceğini düşünüp heyecanlanmasi gerekirken,sizinle daha fazla zamanı geçirip yanınizda olmanızı istemesi gerekirken, ilginç şeyler söylemiş nişanlıniz. Genelde tam tersi olur birlikte olmak için can atılır ve nişanlı da ısrarla davet edilir.ilişkinizde heyecan yok gibi.yoksa arkadaş grubuda olsa kim istemez sevgilisi ile tatil yapmayı, birlikte olmayı. Daha önce hiç birlikte tatil yaptınız mı?ben olsam bu sevgiyi bi gözden gecirirdim ve çok kırılırdım.sonuçta hem kızlar, hemde bir cift var grupta.ayrıca diğerlerinin de ciddi bir ilişkisi yokmuş. Nişanlıniz sizi istememiş bence. Evlenmeden önce son özgür tatili olacak ne de olsa...

Tavrını baştan koyman lazımdı.yooo git tabi diyip şimdi gitmesine engel olmamalısin. Artık bir seferlik katlanacaksin seneye izin vermezsin. Ben olsam ne yapardım? Duyduğu anda ne sen söylemiş ol ne de ben duymuş olayım derdim

Ay bi seferde ariza cikarmasak olmaz dimi kadinlar olarak? Gercekten hem cinslerimin bu davranislarindan gina geldi. Ay diyosunki yoo git. Smdi diyosunki benim davet etmedi. Iyi gel diyor. Sonra diyosunki " taa bastan soyluycektin bunu". Fazlalikmiyim hayatinda diye soruyosun. Evet fazlaliksin. Hayir ne istedginde belli degil. En sevmedigim kiz tipi uff.

Hem siz daha evli degilsinizki? Bu ne alinganlik beni dahil etmedi diye.
Acidim sevgiline ya. Oysaki senin dengesizligine bile ne guzel katlanmis. Keske bastan soyleseydin diye. O zmn seni uzmezdim gitmezdim hic demis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…