Selam kızlar,
O kadar bunaldım ki yazmadan edemedim.
Önümüzdeki yıl evlenmeyi düşündüğümüz sevgilimin, çocukluk arkadaşları ile bir tatil planı vardı. Kız-erkek karışık gidiyorlar. Bu zamana kadar her sene bu böyle olmuş... Geçen seneden beri konuşuluyor. Biz bu senenin başında evlenmeye karar verdik zaman planlaması yapıyoruz... 3 ay önce bana rezervasyon yaptıracağını söyledi, gidebilir miyim sorun yok değil mi dedi bende yoo git tabi dedim. Ama aslında beni de davet eder diye düşündüm. Üzerinden 1 ay geçti sürekli bu muhabbet var whatsapp grubu kurulmuş. Bu arada arkadaşlarına da güveniyorum yani en azından arkadaşlarına karşı beni küçük düşürecek bir şey yapacağını düşünmüyorum. Neyse; bi gün dayanamadım beni de davet etmeni beklerdim dedim. O da bu çok önceden yapılmış bir plandı, benim seni davet edebilme gibi bir durumum yok gitme deseydin gitmezdim. Çünkü biz sadece arkadaşlar olarak gidiyoruz dedi. Bundan sonra bir plan yapılacaksa zaten ben seni dahil ederim ya da plan yapmam dedi.Bu konu uzadı uzadı en sonunda adam dayanamadı gitmiyim dicem bu sefer senin kıskandığını düşünücekler bunu istemiyorum sen de gel başımın üstünde yerin var diyorum yok başında çağırsaydın diyosun dedi.
Benim içim huzursuz kendimi adamın hayatında öylesine biri gibi hissettim sürekli sorun üzerine sorun çıkardım.
O da bana sürekli ben seni üzücek bir şey yapmam gidicem gelicem üstelik sana da sordum şimdi burnumdan getirme keşke böyle düşündüğünü bilseydim benim düşünmemi bekleme açıkça söyle gibi şeyler söyledi...
Siz olsanız ne yapardınız? Beklentim yanlış mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?