Hımm evet olabilir...ben olsam baştan kabul etmezdim, baştan kabul edip sonradan arıza çıkarman yanlış olan..
Soyle cevap vereyim,
Kendini arkadas planlarina sokmaya calisan sevgililer her zaman herkese cok itici gelmistir. Sonucta siz onlarin cok yakin arkadasi degilsiniz, ve cift olan ortam ile arkadas ortami bir olmuyor.
Yani sevgiliniz bastan cagirsa, arkadaslarina karsi yanlis bir hareket yapmis olurdu.
Buraya gelecek kadin erkek karisik tatil elestirisi mesajlarini ciddiye almazsiniz umarim. Zira sorununuz bu degil ve belli ki hayat tarziniz bunu da iceriyor.
Normalde o grupla muhabbetin vs var mı?
Hepsini tanıyor musun?
Aralarında çift var mı?
Başkasının sevgilisi geliyor mu?
Baştan deseydiniz ben de geleyim diye?! Sonucta erkek erkege degiller kizlar da var yani gitmeniz abes olmazdı. Ama bence sevgiliniz istemiyor sizin gelmenizi..
Her harfine katılıyorum.Soyle cevap vereyim,
Kendini arkadas planlarina sokmaya calisan sevgililer her zaman herkese cok itici gelmistir. Sonucta siz onlarin cok yakin arkadasi degilsiniz, ve cift olan ortam ile arkadas ortami bir olmuyor.
Yani sevgiliniz bastan cagirsa, arkadaslarina karsi yanlis bir hareket yapmis olurdu.
Buraya gelecek kadin erkek karisik tatil elestirisi mesajlarini ciddiye almazsiniz umarim. Zira sorununuz bu degil ve belli ki hayat tarziniz bunu da iceriyor.
daha basligi gordugum gibi tatil meselesi dedim.. valla ben de bastan izin vermezdim.. gizli goreve cikan bordo bereli mi bunlar baskasi gelemiyor? bu sıkı arkadas grubu evlendikce nisanlandikca esler de katilsin.. cok sacma.
Hayır tanışmadım, öyle bir fırsat olmadı kendileri de çok sık görüşemiyorlar ama eski bir arkadaşlık olduğu için kaldıkları yerden devam edebiliyorlar. Aralarında çift var evet ama onlarda çocukluktan beri tanışıyorlar. Yani erkek o gruptanmış,
kız lisede dahil olmuş sevgili olduklarında.
Başkasının sevgilisi gelmiyor. Ama bu kadar ciddi sevgilisi olan da yok. :)
Soyle cevap vereyim,
Sonradan ben düşünemedim özür dilerim dedi sen de gel dedi ama ben istemedim. Sonuçta onun düşünmesini istedim öyle zorla dahil olmak istemedim.
KatiliyorummO zaman bosver tatsizlik cikartma bos yere.. Bir de eger bir seyi istiyorsan o an söyle. Iliskilerdeki sorun hep burdan çıkıyor. Mesela sana gel demis, yok deme. Tamam deyip git. Çünkü gitmeyecegin icin mutsuz olacaksin.
Her düşündüğünü vaktinde söylersen emin ol daha mutlu olursunesin de seni daha iyi anlar..
Hayır tanışmadım, öyle bir fırsat olmadı kendileri de çok sık görüşemiyorlar ama eski bir arkadaşlık olduğu için kaldıkları yerden devam edebiliyorlar. Aralarında çift var evet ama onlarda çocukluktan beri tanışıyorlar. Yani erkek o gruptanmış,
kız lisede dahil olmuş sevgili olduklarında.
Başkasının sevgilisi gelmiyor. Ama bu kadar ciddi sevgilisi olan da yok. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?