- 25 Temmuz 2013
- 13.148
- 53.612
- 798
Nefes alıyor ve errrkek anladın mıNasil ya? Ciddi ciddi soruyor
Musun bunubu herifle evlenmek icin tek 1 sebep soyle?
yok abla kaç defa diyorum para pul benim gözümde yok niye burdakiler kafasindan uyduruyorAyseli sayma, iyi mayışlı koca buldu o.
Belliki yolunacak keriz aramış seni bulmuş iyi ya birlikte borç ödersinizeski sevgilim ise girdi neyse parası falan oldu baya birikmisi vardi evlilik için hazırlık yapip altın almıştı. Sonra o altınları vs bana sormadan satıp kumarda yemiş. eksiye düşmüş. hatta uzun süre beni aramamıştı parası cok olduğunda. neyse bende çalışıyordum o dönem en ufak bir şey alsam evlilik icjn para biriktirsene falan diyordu. uzun süre aramayınca ayrıldım.sonra borçlanıp dibi görünce beni aradı hic bir şey olmamış gibi konuşmaya başladı hatta borç bile istedi. vermedim. maaşı bu arada oldukça fazla oyle az maaş almıyor. borcunu kapattığı halde bir birikim yapamadı. hatta hic bir birikimi yok. her ay yüksek meblalarda maaş alıp elde var sıfır. neyse bana evlenelim dedi. sende ne kadar para var diye soruyor. e evlenmek için bir hazırlığın var mı dediğimde ya hallederiz diyip geçiştiriyor. Bir yandan evlenmek için ısrar edincede kafam karışıyor. ben inançlı biriyle evlenmek istiyorum. ama bu konuda biraz ters davranıyor ağızı cok bozuk. siz olsanız ne yapardınız amacı ne.
Yaw ok de bunlayalnızlık duygum
Hukuk fakültesinde ilk ders “ünleme giriş 101”hukuk okurken ünlemin ne ise yaradığını bilmeden mi mezun oldun
Aysel bu konuda "8 " defa iyi maaşlı diye zikrettin adamı.yok abla kaç defa diyorum para pul benim gözümde yok niye burdakiler kafasindan uyduruyor
Sanmiyorum evlenecegini, amaci kizin elindeki 3-5 kurusu almakAdam evlenmek istiyor. Yetmez mi?
Hah, demeye çalıştığım tam da buydu. Adam da zaten parası varken onunla konuşmuyor, parası bitince dönüyor Aysel’e.lütfen evlenme, bu adamla evlenirsen her gün enkaz 3 konu açarsın. kk kaldıramaz bunu. kendine acımıyorsan bize acı. bir tane bile olumlu özellik sayamadın maaş dışında. kötü bir para değil 8bin, ama böyle bir adamı çekmek için yeterlide değil inan.
ya zaten bu kadar boşlukta olmasam neyse hata iste hsyatimYaw ok de bunla
Evlensen pisman olman 1-2 hafta surer.. cocukta olursa
Al basina belayi.. baska biri yok mu cevrende? Bence yazik etme kendine..herif zaten sendeki parayi yeme derdinde
İftira atmayınAysel bu konuda "8 " defa iyi maaşlı diye zikrettin adamı.
Allah allaaahSanmiyorum evlenecegini, amaci kizin elindeki 3-5 kurusu almak
Çunku mayişi iyi ?yok abla kaç defa diyorum para pul benim gözümde yok niye burdakiler kafasindan uyduruyor
Tam alacakken Aysel nikahı bastı bastı. Yoksa adam yine arazi.Sanmiyorum evlenecegini, amaci kizin elindeki 3-5 kurusu almak
Şaşırmamak lazım ya her yerdeler bunlarhayatında 2 adam vardı biri evli çocuklu biri de bu kumarbaz.ama bizlere ders veriyorrrr kendisi.
evet sonra geri pişman olduğunu vs söyledi o atamadığım dönem benim pram yoktu dediHah, demeye çalıştığım tam da buydu. Adam da zaten parası varken onunla konuşmuyor, parası bitince dönüyor Aysel’e.
Baska biri giremezya zaten bu kadar boşlukta olmasam neyse hata iste hsyatim
Boş bir arazide buluşuyorlar adam yanında nikah memuruyla gelmiş ayselde para dolu Bond çanta tam parayı verirken aynı anda nikah kıyılıyorTam alacakken Aysel nikahı bastı bastı. Yoksa adam yine arazi.
actigim konuyu diz okurmusunuz yalan söylüyor burdaŞaşırmamak lazım ya her yerdeler bunlar
Herif zaten evliymisTam alacakken Aysel nikahı bastı bastı. Yoksa adam yine arazi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?