siz olsaniz kabul eder misiniz?

Eklentiler

• Screenshot_20211206_000018_com.huawei.browser.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_20211206_000103_com.huawei.browser.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 23
hukuk okurken ünlemin ne ise yaradığını bilmeden mi mezun oldun
Yalnız o düz ünlemle olmaz, parantez içine alınmış ünlemle olur. (!) şeklinde yazarsın ironi yaparken. Düz ünlem seslenme, şaşkınlık, üzülme, kızma gibi gibi duygularda, ya da uyarı belirtirken kullanılır.

Amacı senin birikimini kullanıp borçlarını kapatmak. Yol ver gitsin, duygu sömürülerine kesinlikle kanma. Alışmış kudurmuştan beterdir. Bırakmaz seni de mahveder. Kimsenin arkasını toplamak zorunda değilsin. Bırak kendi pisliğinde boğulsun

Eki Görüntüle 2964888

Ayselsu bilmiyorsun bari ses etme de kendini rezil etme kuşum.
Alay etmek ve iğnelemek amacıyla kurulan kinayeli cümlelerden sonra ünlem işareti kullanılmaktadır. Bu cümlelerde kimi zaman ünlem parantez içinde aktarılmaktadır.
zorunluluk yok yani google bakıp bana ogretmencilik oynamayın

element uydurma işine geldiği gibi alma googleden hepsini alıntıla oyle at buraya kanıt olarak

Hep böyle misin, hatasını kabul etmeyen? Zor çünkü yorar insanı. Akademik kaynak mı getirelim aysel ne yapalım sana nasıl yaranalım?

isi bitene kadar iyi davranıyor evlenip köle yapmak amacı

Eki Görüntüle 2964892

Bu yeni nesilin hap bilgi bağımlılığı beni öldürecek. Yazsan arama motoruna öğrenecen ama ünlemin ne işe yaradığını da biz öğretiyoruz
Alay etmek ve iğnelemek amacıyla kurulan kinayeli cümlelerden sonra ünlem işareti kullanılmaktadır. Bu cümlelerde kimi zaman ünlem parantez içinde aktarılmaktadır.
hap bilgiden yararlanan sensin boyle zorunluluk yok istersen paranteze alırsın hala iddia ediyor. burdada işinize geldiği kısmi alintilamissin

Aysel sen ilkokulu bitirdin di mi? Biz ikinci sınıfta veriyoruz da bunları

isine geldiğini kırpma zorunluluk yok istersen paranteze alırsın
Yav desem ki Türkçe derslerinde böyle öğrendim kanıt getir diyeceksin. Googledan aratıp atacağım işine geldiğini kırpmışsın diyeceksin. Yok aysel ben pes ediyorum, cahille konuşmaktansa susmak en iyisi çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…