parantez olmazsa ne oluyormuş onu da atsana
Yorma aysel. Google kullan.hadi yaa Allah aşkına bunun kaynağını atar misin. parantezce değilse ne oluyor onuda at reca ediyorum
Sadece şu an mıAysel kendini komik duruma düşürüyorsun şu an.
Yalnız o düz ünlemle olmaz, parantez içine alınmış ünlemle olur. (!) şeklinde yazarsın ironi yaparken. Düz ünlem seslenme, şaşkınlık, üzülme, kızma gibi gibi duygularda, ya da uyarı belirtirken kullanılır.hukuk okurken ünlemin ne ise yaradığını bilmeden mi mezun oldun
Amacı senin birikimini kullanıp borçlarını kapatmak. Yol ver gitsin, duygu sömürülerine kesinlikle kanma. Alışmış kudurmuştan beterdir. Bırakmaz seni de mahveder. Kimsenin arkasını toplamak zorunda değilsin. Bırak kendi pisliğinde boğulsuneski sevgilim ise girdi neyse parası falan oldu baya birikmisi vardi evlilik için hazırlık yapip altın almıştı. Sonra o altınları vs bana sormadan satıp kumarda yemiş. eksiye düşmüş. hatta uzun süre beni aramamıştı parası cok olduğunda. neyse bende çalışıyordum o dönem en ufak bir şey alsam evlilik icjn para biriktirsene falan diyordu. uzun süre aramayınca ayrıldım.sonra borçlanıp dibi görünce beni aradı hic bir şey olmamış gibi konuşmaya başladı hatta borç bile istedi. vermedim. maaşı bu arada oldukça fazla oyle az maaş almıyor. borcunu kapattığı halde bir birikim yapamadı. hatta hic bir birikimi yok. her ay yüksek meblalarda maaş alıp elde var sıfır. neyse bana evlenelim dedi. sende ne kadar para var diye soruyor. e evlenmek için bir hazırlığın var mı dediğimde ya hallederiz diyip geçiştiriyor. Bir yandan evlenmek için ısrar edincede kafam karışıyor. ben inançlı biriyle evlenmek istiyorum. ama bu konuda biraz ters davranıyor ağızı cok bozuk. siz olsanız ne yapardınız amacı ne.
Alay etmek ve iğnelemek amacıyla kurulan kinayeli cümlelerden sonra ünlem işareti kullanılmaktadır. Bu cümlelerde kimi zaman ünlem parantez içinde aktarılmaktadır.
element uydurma işine geldiği gibi alma googleden hepsini alıntıla oyle at buraya kanıt olarakYalnız o düz ünlemle olmaz, parantez içine alınmış ünlemle olur. (!) şeklinde yazarsın ironi yaparken. Düz ünlem seslenme, şaşkınlık, üzülme, kızma gibi gibi duygularda, ya da uyarı belirtirken kullanılır.
parantez olmazsa ne oluyormuş onu da atsana
Hep böyle misin, hatasını kabul etmeyen? Zor çünkü yorar insanı. Akademik kaynak mı getirelim aysel ne yapalım sana nasıl yaranalım?Alay etmek ve iğnelemek amacıyla kurulan kinayeli cümlelerden sonra ünlem işareti kullanılmaktadır. Bu cümlelerde kimi zaman ünlem parantez içinde aktarılmaktadır.
zorunluluk yok yani google bakıp bana ogretmencilik oynamayın
isi bitene kadar iyi davranıyor evlenip köle yapmak amacıAmacı senin birikimini kullanıp borçlarını kapatmak. Yol ver gitsin, duygu sömürülerine kesinlikle kanma. Alışmış kudurmuştan beterdir. Bırakmaz seni de mahveder. Kimsenin arkasını toplamak zorunda değilsin. Bırak kendi pisliğinde boğulsun
Alay etmek ve iğnelemek amacıyla kurulan kinayeli cümlelerden sonra ünlem işareti kullanılmaktadır. Bu cümlelerde kimi zaman ünlem parantez içinde aktarılmaktadır.Eki Görüntüle 2964892
Bu yeni nesilin hap bilgi bağımlılığı beni öldürecek. Yazsan arama motoruna öğrenecen ama ünlemin ne işe yaradığını da biz öğretiyoruz
isine geldiğini kırpma zorunluluk yok istersen paranteze alırsınHep böyle misin, hatasını kabul etmeyen? Zor çünkü yorar insanı. Akademik kaynak mı getirelim aysel ne yapalım sana nasıl yaranalım?
Aysel sen ilkokulu bitirdin di mi? Biz ikinci sınıfta veriyoruz da bunlarıAlay etmek ve iğnelemek amacıyla kurulan kinayeli cümlelerden sonra ünlem işareti kullanılmaktadır. Bu cümlelerde kimi zaman ünlem parantez içinde aktarılmaktadır.
zorunluluk yok yani google bakıp bana ogretmencilik oynamayın
ama unldm degil. isine geldikledi gibi kirpip kendilerini hakli cikarma heveslerini kırmak içinAysel adamın kumarbaz olmasına ünlem kadar takmadın.
TDK: tamamisine geldiğini kırpma zorunluluk yok istersen paranteze alırsın
o zaman sen vermeyi bırakAysel sen ilkokulu bitirdin di mi? Biz ikinci sınıfta veriyoruz da bunları
Yavisine geldiğini kırpma zorunluluk yok istersen paranteze alırsın
Bu yeni nesilin hap bilgi bağımlılığı beni öldürecek. Yazsan arama motoruna öğrenecen ama ünlemin ne işe yaradığını da biz öğretiyoruz
Aysel bunu sen düşünebildiysen bizden ne istiyorsun?isi bitene kadar iyi davranıyor evlenip köle yapmak amacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?