- 11 Aralık 2018
- 41.514
- 257.980
- 598
Bi sen bi baltaya sap olamadın ayselburda herkes doktor avukat zaten
yoo öyle demiyorum amacı belliKaç,uzak dur, engelle, yok say, iletişimi kes
Ama beni seviyor bende onu seviyorum deme nolur
kimlik kartını mi atıyorda biliyorsunben işsizimm yıllardır da yazıyorum dürüstümdür.ama cidden doktorum diyenler doktor avukatım diyenler de avukat
Da ayrı ayselhan.kimlik kartını mi atıyorda biliyorsun
ahh ahh cevabını verirdim de senin neyseBi sen bi baltaya sap olamadın aysel
hayır canim da ayrı degil çünkü da yapım eki çekim eki degil türkçesi zayıfDa ayrı ayselhan.
Cevab veremedi vol.2ahh ahh cevabını verirdim de senin neyse
Mesela ben kadınlar kulübünde bildiğin doktorum yani ahdhshs.burda herkes doktor avukat zaten
Eee ne soruyorsun o zamanyoo öyle demiyorum amacı belli
Ya tam “evet aysel, seni uyaran bu kadar kişi yanlış biliyor, bir sen biliyorsun doğrusunu” yazacaktım, sen demişsin. Üzüldüm yetişemediğim için.Hepimiz yannış biliyoruz tamammıığ, sadece ayselgül biliyor dovrusunu. İftira atmayın
Hayatına giren 2 adamın da amacı belli sen hariçyoo öyle demiyorum amacı belli
yıllar içinde arkadaş oluyorsun aysel.bazılarıyla gerçek hayatta da görüşüyorsun bazılarının telefonları var.yani herkes sanal değil burada sandığın gibi.senin evli adamı yazsaydın 1 yıl önce hemen yazardık uzak dur evli bu diye meselaa.kimlik kartını mi atıyorda biliyorsun
Ek değil o bebeğim bağlaçhayır canim da ayrı degil çünkü da yapım eki çekim eki degil türkçesi zayıf
Aysel keşke surda bizleri ve noktalama isaretlerini sorguladigin kadar, hayatina soktugun çam kozalaklarini sorgulasaydin da nerde bi mal müdürü varsa gidip onu bulmasaydin.kimlik kartını mi atıyorda biliyorsun
"Hay aklınla bin yaşa!" cümlesindeki ünlem işaretinin kullanılma amacı nedir?burda herkes doktor avukat zaten
bir dr bu üslupta asla konusmazkonusmazMesela ben kadınlar kulübünde bildiğin doktorum yani ahdhshs.
Nickim fazla doktor
hayır canim da ayrı degil çünkü da yapım eki çekim eki degil türkçesi zayıf
Bunu görmelisinYa tam “evet aysel, seni uyaran bu kadar kişi yanlış biliyor, bir sen biliyorsun doğrusunu” yazacaktım, sen demişsin. Üzüldüm yetişemediğim için.
kânit attim hala istediğinize inanıyorsunuz inanın umrumdamiYa tam “evet aysel, seni uyaran bu kadar kişi yanlış biliyor, bir sen biliyorsun doğrusunu” yazacaktım, sen demişsin. Üzüldüm yetişemediğim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?