Karısına çocuklarına harcıyordur, zor durumda kalmasınlar biraz daha para verineski sevgilim ise girdi neyse parası falan oldu baya birikmisi vardi evlilik için hazırlık yapip altın almıştı. Sonra o altınları vs bana sormadan satıp kumarda yemiş. eksiye düşmüş. hatta uzun süre beni aramamıştı parası cok olduğunda. neyse bende çalışıyordum o dönem en ufak bir şey alsam evlilik icjn para biriktirsene falan diyordu. uzun süre aramayınca ayrıldım.sonra borçlanıp dibi görünce beni aradı hic bir şey olmamış gibi konuşmaya başladı hatta borç bile istedi. vermedim. maaşı bu arada oldukça fazla oyle az maaş almıyor. borcunu kapattığı halde bir birikim yapamadı. hatta hic bir birikimi yok. her ay yüksek meblalarda maaş alıp elde var sıfır. neyse bana evlenelim dedi. sende ne kadar para var diye soruyor. e evlenmek için bir hazırlığın var mı dediğimde ya hallederiz diyip geçiştiriyor. Bir yandan evlenmek için ısrar edincede kafam karışıyor. ben inançlı biriyle evlenmek istiyorum. ama bu konuda biraz ters davranıyor ağızı cok bozuk. siz olsanız ne yapardınız amacı ne.
evlenmeyiEe ayselcim düşünceleri ogrendigine göre napmayi düşünüyorsun
yok yorumları okudum haklisiniz duygusal davranmamak gerekADAM NE KADAR MAAŞ ALIRSA ALSIN EVİN TÜM YÜKÜNÜ SANA YIKACAK EVLİLİKTEKİ MAKSATI BU ZATEN KIZIM GÖREMİYORMUSUN . BİRİKMİŞ 5 KURUŞU YOK OLANI DA YEMİŞ TABİ SENİ CÜZDAN OLARAK KULLANACAK AKLINCA KUMAR HASTALIK GİBİDİR UZAK DUR .
İyi hayirli olsun ozamanevlenmeyi
evlenmeyi
oo o zaman kesin çağırırım bir çeyrek ne kadar biliyor musunbizi de çağır o kadar yorum yaptık
bi çeyrek işler bizden
Sevgilinin bir kumar parasioo o zaman kesin çağırırım bir çeyrek ne kadar biliyor musun
Ne kadar yuksek mi mesela? Siz calismasaniz tamam olur diyor mu?ama maaşı baya yüksek
Bunu ben neden bilmiyorum...... Çok şey kaçırmışımBir de şey vardı, Kader. Kinoya çayı içen.
Bir de bebeği düşmesin diye karnını tutuyordu.
Kim anlıyor ki bak demin Bu şahısla evlenmeye karar verdiğini de yazmışAysel hanım ben dışarıdan bayağı okudum konunuzu. Yorumlarınızı. Allah aşkına siz tam olarak ne istiyorsunuz bizden kuzum?
Para önemli değil diyip bir sonraki yorumda önemli diyorsunuz, o adamla işim olmaz diyip sonra napıcam ben diyorsunuz, bağlaç konusunda da yanlış biliyorsunuz, dün yorumlarınızı okudum , bilgileriniz yanlış.
Siz tam olarak neden konu açtınız? Ben gerçekten anlamıyorum sizi
Bulursam atarımBunu ben neden bilmiyorum...... Çok şey kaçırmışım
Höhhh yahu ikide bir maaşı iyi maaşı iyi bu nedir yani şaka gibi.adama iyi demiyorum maaşı iyi MAAŞ
İnşallah bulursunuz ve etiket yaparsınız shbxdvvBulursam atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?