adam da aynını düşünüyor ama.işi bırakıp ev erkeği olabilirmişşOna deneme amaçlı, evlenince çalışmayacagım ev hanımı olacagım deyin bakalım tavrı nasıl olacak o zaman anlarsınız para için mi degilmi oldugunu
Tuşba baya bir aşağıda güzelim. Ben en çok Kandilli haritasına güveniyorumtv van tuşba diyor ama
hah şimdi de afad ı tartışıp konu dışı yorumlardan kodesi boylayınnTuşba baya bir aşağıda güzelim. Ben en çok Kandilli haritasına güveniyorumAfad hep küçültüyor şiddetini depremlerin.
Afad ile kandilli arasında 0.3 değerlik bir şiddet farkı oluyor genellikle. Ben de kandilliye güveniyorum.Tuşba baya bir aşağıda güzelim. Ben en çok Kandilli haritasına güveniyorumAfad hep küçültüyor şiddetini depremlerin.
Siz olsaydiniz ne yapardiniz derken gercekten ciddi misiniz? Gayet net degil mi ne yapilmasi gerektigi Allah askina yaeski sevgilim ise girdi neyse parası falan oldu baya birikmisi vardi evlilik için hazırlık yapip altın almıştı. Sonra o altınları vs bana sormadan satıp kumarda yemiş. eksiye düşmüş. hatta uzun süre beni aramamıştı parası cok olduğunda. neyse bende çalışıyordum o dönem en ufak bir şey alsam evlilik icjn para biriktirsene falan diyordu. uzun süre aramayınca ayrıldım.sonra borçlanıp dibi görünce beni aradı hic bir şey olmamış gibi konuşmaya başladı hatta borç bile istedi. vermedim. maaşı bu arada oldukça fazla oyle az maaş almıyor. borcunu kapattığı halde bir birikim yapamadı. hatta hic bir birikimi yok. her ay yüksek meblalarda maaş alıp elde var sıfır. neyse bana evlenelim dedi. sende ne kadar para var diye soruyor. e evlenmek için bir hazırlığın var mı dediğimde ya hallederiz diyip geçiştiriyor. Bir yandan evlenmek için ısrar edincede kafam karışıyor. ben inançlı biriyle evlenmek istiyorum. ama bu konuda biraz ters davranıyor ağızı cok bozuk. siz olsanız ne yapardınız amacı ne.
Tövbeler olsuntövbeler etmiş bir daha asla dedi
Aklınız mi karıştı?neden ?gayet iyi biri..kumarı var ,kufru var,şu gibi para harcıyor. .canı isteğinde arıyor canı istemediginde aramıyor..paraya kıymet veriyor...aklınız karışmasın.hemen evleninne bileyim aklım karıştı biraz
sağol canim benim sende masal gibisinEn favori üyesiniz benim için
bir ara düşmüştüm onda olabilirKafayı ilk ne zaman kırdıniz acaba?
Müge anliya çıksaniz bu anlattıklarız la 2 sezon gidersinizeski sevgilim ise girdi neyse parası falan oldu baya birikmisi vardi evlilik için hazırlık yapip altın almıştı. Sonra o altınları vs bana sormadan satıp kumarda yemiş. eksiye düşmüş. hatta uzun süre beni aramamıştı parası cok olduğunda. neyse bende çalışıyordum o dönem en ufak bir şey alsam evlilik icjn para biriktirsene falan diyordu. uzun süre aramayınca ayrıldım.sonra borçlanıp dibi görünce beni aradı hic bir şey olmamış gibi konuşmaya başladı hatta borç bile istedi. vermedim. maaşı bu arada oldukça fazla oyle az maaş almıyor. borcunu kapattığı halde bir birikim yapamadı. hatta hic bir birikimi yok. her ay yüksek meblalarda maaş alıp elde var sıfır. neyse bana evlenelim dedi. sende ne kadar para var diye soruyor. e evlenmek için bir hazırlığın var mı dediğimde ya hallederiz diyip geçiştiriyor. Bir yandan evlenmek için ısrar edincede kafam karışıyor. ben inançlı biriyle evlenmek istiyorum. ama bu konuda biraz ters davranıyor ağızı cok bozuk. siz olsanız ne yapardınız amacı ne.
İnançlı olsa evleneceksin yani ? Neyse konuya yeterince yazılmıştır ben tekrar etmiyimeski sevgilim ise girdi neyse parası falan oldu baya birikmisi vardi evlilik için hazırlık yapip altın almıştı. Sonra o altınları vs bana sormadan satıp kumarda yemiş. eksiye düşmüş. hatta uzun süre beni aramamıştı parası cok olduğunda. neyse bende çalışıyordum o dönem en ufak bir şey alsam evlilik icjn para biriktirsene falan diyordu. uzun süre aramayınca ayrıldım.sonra borçlanıp dibi görünce beni aradı hic bir şey olmamış gibi konuşmaya başladı hatta borç bile istedi. vermedim. maaşı bu arada oldukça fazla oyle az maaş almıyor. borcunu kapattığı halde bir birikim yapamadı. hatta hic bir birikimi yok. her ay yüksek meblalarda maaş alıp elde var sıfır. neyse bana evlenelim dedi. sende ne kadar para var diye soruyor. e evlenmek için bir hazırlığın var mı dediğimde ya hallederiz diyip geçiştiriyor. Bir yandan evlenmek için ısrar edincede kafam karışıyor. ben inançlı biriyle evlenmek istiyorum. ama bu konuda biraz ters davranıyor ağızı cok bozuk. siz olsanız ne yapardınız amacı ne.
Hayır evlensin. Ben evlensin diyorum. Derhal evlensin.Kafa corba oldu 2 dk daneyse aysel evlenme bunla
seni mi kırayım kiz sahidim olursan olurHayır evlensin. Ben evlensin diyorum. Derhal evlensin.
tovbe ettim vs diyor ama davranışı iste insanın yansıması oluyor düzeldim diyor ama yalandan kolay ne var hayattaHemen evlenmek zorunda değilsiniz.
Hayatınızdaki kötü olan insanlardan birini seçmek zorunda değilsiniz.
İyi bir insan çıkmadan evlenmeyin.
Ayrıca inançlı bir insanla evlenmek istiyorum demişsiniz de adam kumar oynuyormuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?