siz olsaniz kabul eder misiniz?

Aysel’e ve geyik yaptığımız diğer tüm üyelere teşekkürü bir borç bilirim.

Az önce çok fena bir deprem oldu. Ben, depremin merkezine 100 km kadar uzaklıktayım ama beni bile çok fena salladı. Van gölünün kuzeyinde olmuş. Şiddeti 5.0 olarak açıklandı. Erkek arkadaşımın evinde baya eşyalar sallanmış, ayakkabılık perde falan duvara çarpmış. Depremin derinliği 5 km. Sanırım ondan, biz kesin 7 civarı dedik.

Neyse uyumuş olsaydım çok korkarak uyanacaktım, bu şekilde çok aşırı korkmamış oldum 😅.
Çok geçmiş olsun 😔

Az önce çok fena bir deprem oldu. Ben, depremin merkezine 100 km kadar uzaklıktayım ama beni bile çok fena salladı. Van gölünün kuzeyinde olmuş. Şiddeti 5.0 olarak açıklandı. Erkek arkadaşımın evinde baya eşyalar sallanmış, ayakkabılık perde falan duvara çarpmış. Depremin derinliği 5 km. Sanırım ondan, biz kesin 7 civarı dedik.

Neyse uyumuş olsaydım çok korkarak uyanacaktım, bu şekilde çok aşırı korkmamış oldum 😅.
Geçmiş olsun.

İnşallah uygularsın aysel iradeli ol dik dur hatta ondan borç iste. De ki paramı aileme verdim param yok sıkışığım bana 300 tl borç verir misin? Ki eminim vermeyecek ve arkasına bakmadan kaçacak. Sende onu her yerden engelle. Sana ulaşamasın. Erkeğe para yedirmeyin ya nerde yamuk karakterli var zamk gibi yapışmayın. Herif karakter yamukluğundan allaha dava açsa kazanacak halde. Arkana bakmadan kaç bence işe girdiği yoktur yalan söylemiş bile olabilir. Arkana bakmadan kaç.
bak buda iyi fikir kesinlikle

4.9 muş depremin şiddeti
Derinliği az, ondan mıdır bilmem. Benim merkeziyle aramda 100 km var. Ama beni sanki hemen burada 5.0 olmuş gibi salladı. Erkek arkadaşım daha kötü sallanmış yazık. Van’da ya o. 6.8-7 kesin var dedi, şubat 2020’de bu büyüklüklerde olmuştu aynı onun gibiydi dedi.

Derinliği az, ondan mıdır bilmem. Benim merkeziyle aramda 100 km var. Ama beni sanki hemen burada 5.0 olmuş gibi salladı. Erkek arkadaşım daha kötü sallanmış yazık. Van’da ya o. 6.8-7 kesin var dedi, şubat 2020’de bu büyüklüklerde olmuştu aynı onun gibiydi dedi.
umarım kimseye maddi can vs hasar olmaz.çok geçmiş olsun

evet.van ın tuşba ilçesinde
Erciş’le Muradiye arasında gölde olmuş kuzum. Artçıları küçük küçük Erciş’e doğru gidiyor.

Ben korkakım zor uyurum bu gece tek başıma 😂

Eklentiler

• 58335941-1A1F-4D3C-9D87-6D730E4CFA4D.webp
    58335941-1A1F-4D3C-9D87-6D730E4CFA4D.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 27

Geçmiş olsun 😞

Ceycey kafamız aynı işliyor gbgbbvh
böyle adamlar o dilden anlarlar ava giderken avlayacaksın.konu sahibi yemeğe çıkmayı talep etsin ısmarlasın pahalı yemekleri .hatta avm ye götürsün beğensin çeşit çeşit kıyafet alsın bir tane kendine.sonra da bu adama dönüp:şimdi ben aldım ama evlenince tabi ki sen alacaksın hayatımmm desinn.adam ertesi gün aramazz :KK45:

Back
X