- 17 Mayıs 2010
- 4.224
- 13.452
- 408
- Konu Sahibi aristokrat hatun
-
Ay bir görümce dahaSen benden uzun yaşayacaksın
Görümce misafirliğe kalmaya gittiğinde ona cevap olarak
orasına abimin evi kardeşimin evi demeyeceksin !
Orası öncelikle yengenin evi misafiri kaldırıp indiren o evi temizleyen o yemek yapan o abine değil yengene gelip gelmeyeceğini soracaksin diyorlardi
Temizliğe gelince mi kardeş evi oldu ne var doğacak olan yeğenin oldu
Yok henüz görümce değilim ama haklıyi savunurumAy bir görümce daha
Yok henüz görümce değilim ama haklıyi savunurum
Gelinler rabbena hep bana diyor
Burada bayramda temizliğe yardım isteyen kaynanaya temizlik şirketinin numarasını verenler bile olmuştu
Onlara deniliyor mu
Ne var kocanın annesi diye
Bir de konu sahibine tembelsin diyenler vs. Olmuş
Niyeyse kaynanasina gorumcesine yardıma gitmeyen gelinler hiç tembel olmuyor onlar kendilerini hizmetçi yerine koydurmayan enayi olmayan akıllı gelinler oluyor
Çok ezilen gelinlerde var Allah için ama bu dediğim tipler de varDoğruyu diyorsun da bizim gelinler hep bana hep banacılar. Ortası yok, ya gelin deli eziliyor, ya da yukarıda anlattığın acayip tiplerden oluyor.
O zaman insanlara hayır diyemiyorsunuz sınır cizemiyorsunuz benceYa aslında kardeşimin evi değil olay ben herkes tarafından kullaniliyorum böyle
Görümcem taşındı koş Esra evi boya temizle doğum yaptı kırk gün ben baktım ramazan ortasında canım patates kızartması çekti dedi ben yaptım iki gün gittigim misafirlikte bile gelmişken camları siliver dedi diğer görümcem velhasıl kelam çok ezildim yoruldum artık
Duruma göre yapılabilir de,biz yaşlı komşumuzu yoklar,evini temizlerdik bir kaç kişi eski oturduğumuz yerde,fakat gelinsin,yapacaksın,görümcesin yapacaksın bana ters,gönüllülük esasına dayanmalı:)Ben olsam yapmam
Kesinlikle isteyerek yapılması ayrı şey sana görev adledilmesi yapacaksın denmesi ayrı şeyDuruma göre yapılabilir de,biz yaşlı komşumuzu yoklar,evini temizlerdik bir kaç kişi eski oturduğumuz yerde,fakat gelinsin,yapacaksın,görümcesin yapacaksın bana ters,gönüllülük esasına dayanmalı:)
Benzer bir durum bizde olsuİyi geceler herkese
Benim kardeşimin eşi hamile
Son ayında doğumu bugün yarın gerçekleşir Sevgili anneciğim doğumdan önce cam kapısını sil dedi Ben ise sınav döneminden yeni çıktım ev karmakarışık
İki kücük oğlum var kayın pederim var yanımda benim camim kapım dururken daha birde bu çıktı başıma Allah aşkına siz olsanız napardiniz Anneme hayır diyemiyorum Doğumunda başında olacağım zaten refakatçi olarak kalacağım ama bu temizlik işi beni kızdırdı hayır kelin merhemi olsa başına sürer
Canım gitmek istemiyorsan gitme şahsen benim görümcem istemeden gelip evimde iş yapsa bn rahatsız olurdm. Canım sanki büyük bir iş hamile gelininiz gitseniz sizin için de iyi olmaz mı hiç değilse sevabını alırsınız hamile bir bayana yardım etmiş olursunuz. Ben de gelinimin evini temizledim zamanında şimdi de o bnim eve yardıma geliyim abla nolur diyor ne biliyim gitmek zorunda değilsiniz tabi söyleyin annenize içinizden gelmiyorsa gitmeyin.İyi geceler herkese
Benim kardeşimin eşi hamile
Son ayında doğumu bugün yarın gerçekleşir Sevgili anneciğim doğumdan önce cam kapısını sil dedi Ben ise sınav döneminden yeni çıktım ev karmakarışık
İki kücük oğlum var kayın pederim var yanımda benim camim kapım dururken daha birde bu çıktı başıma Allah aşkına siz olsanız napardiniz Anneme hayır diyemiyorum Doğumunda başında olacağım zaten refakatçi olarak kalacağım ama bu temizlik işi beni kızdırdı hayır kelin merhemi olsa başına sürer
O zaman bu olay bir milat olsun sizin için.Ya aslında kardeşimin evi değil olay ben herkes tarafından kullaniliyorum böyle
Görümcem taşındı koş Esra evi boya temizle doğum yaptı kırk gün ben baktım ramazan ortasında canım patates kızartması çekti dedi ben yaptım iki gün gittigim misafirlikte bile gelmişken camları siliver dedi diğer görümcem velhasıl kelam çok ezildim yoruldum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?