- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
- Konu Sahibi aristokrat hatun
-
YaniGörümce değilim ama bende iki görümce var biri benden buyuk ... farkli sehirlerdeyiz ve uc kez ev tasidim hepsinde de cikip geldiler kv beraber ....
Simdi onların memleketine tasinacagim buyuk gorumcem hic birsey yapma isten cikinca dinlen bebeginle zaman geçir biz gelince evi toplarız dedi ...
Gezmeye bile gelseler hic durmazlar evim sürekli temiz düzenli olmasina rağmen hergun supurup silinir ... utum varsa yaparlar yemegimi alışverişimi yaparlar ...
Kv valizi hep hazir bir telefon yeter ...
Kendi ailem de yakin bana onların böyle dusunmesi davranmasi daha farkli tabi biz deger biliyoruz kendi ailemden ayirmam
Hatta bugun kv gorumceme bilet aldik
Hem ramazan oncesi hazırlığı icin ( kv hersene gelir hazırlığı yapar ici rahat etmez ) hem de bakicim bu ay sonu isi birakacak torunlarına bakacaklar ve bayram sonrası da yine gelecekler hem gezmeye hemde evi toparlamaya ...
Görümce değilmisin,temizleyeceksin tabi,eline mi yapışır diyo
biraz abartıyorsunuz gibi ama tabi temizlemek zorunda da değilsiniz annenize direk hayr deseydiniz keşke yapamayacağınızı en kısa sürede dile getirinİyi geceler herkese
Benim kardeşimin eşi hamile
Son ayında doğumu bugün yarın gerçekleşir Sevgili anneciğim doğumdan önce cam kapısını sil dedi Ben ise sınav döneminden yeni çıktım ev karmakarışık
İki kücük oğlum var kayın pederim var yanımda benim camim kapım dururken daha birde bu çıktı başıma Allah aşkına siz olsanız napardiniz Anneme hayır diyemiyorum Doğumunda başında olacağım zaten refakatçi olarak kalacağım ama bu temizlik işi beni kızdırdı hayır kelin merhemi olsa başına sürer
Yok yok takılma:))Oyle bisey demedim demem de olayi nasil oraya çektiniz ... bu aranizdaki iliski ile alakalidir evet birinci derece görümce degilim ama beraber büyüdüğum kuzenlerim var ablalari sayilirim evlerinide gidip temizledim herseylerinde yardımcı oldum kalabalik bir ailede buyudum o yuzden birisu temizlik yapınca giderim komsum dahil ... Görümce olunca herseyi yapmak zorunda degil aradaki baga bakar gidip gelmemek ama kardesimin esinin evi demekte dogru degil ... eger aile olunacaksa bir bütün olmak gerekir tabi sorunlariniz var mi nedir bilmiyorum ... gorumce gider yapar gelin begenmez kusur bulur daha da gitmez bu tip seyler cok oluyor ..ben 10 yillik evliyim bizim daha kavgamiz gonul koydugumuz bir olayımız olmadi ... ama burda oyle seyler okuyorum ki sasiriyorum ..yoksa kimse bisey yapmak zorunda degil kimse de kimseye güvenip cocuk yapmıyor... ama yorumunu yalnis yere cekilmesini istemem diger yorumlari okumadan cevap verdim belki sorunlarınızi yazmis olabilirsinizretro_hippo IcimdekiSonsuzDeniz
sen hizmetcimisin nesin . yapma annnen alısmıs seni kosturmaya yazık degilmi iki cocukla .insan kendi evini temizliyemiyor. cok iatihosa annen kendi uapsın . sakın yapmaYa ev tuttular kurdular ben temizledim
Düğün sonrası temizligini ben yaptım
Benim kaderim mi bu temizlik olayi
canm hayır diyemeyen bir yipsen demekki üstüne binerler ac hayır demekle ilgili vidyolar izle.Ya aslında kardeşimin evi değil olay ben herkes tarafından kullaniliyorum böyle
Görümcem taşındı koş Esra evi boya temizle doğum yaptı kırk gün ben baktım ramazan ortasında canım patates kızartması çekti dedi ben yaptım iki gün gittigim misafirlikte bile gelmişken camları siliver dedi diğer görümcem velhasıl kelam çok ezildim yoruldum artık
konu yarım kalmış ta.. sen ve görümcen birbirinize karşı yardımcı olabilirsiniz.. bu aranızdaki sevgiden geliyormuş.. konu sahibi bence kendini kullanılmış hissediyor onun için yapmak istemiyor..Oyle bisey demedim demem de olayi nasil oraya çektiniz ... bu aranizdaki iliski ile alakalidir evet birinci derece görümce degilim ama beraber büyüdüğum kuzenlerim var ablalari sayilirim evlerinide gidip temizledim herseylerinde yardımcı oldum kalabalik bir ailede buyudum o yuzden birisu temizlik yapınca giderim komsum dahil ... Görümce olunca herseyi yapmak zorunda degil aradaki baga bakar gidip gelmemek ama kardesimin esinin evi demekte dogru degil ... eger aile olunacaksa bir bütün olmak gerekir tabi sorunlariniz var mi nedir bilmiyorum ... gorumce gider yapar gelin begenmez kusur bulur daha da gitmez bu tip seyler cok oluyor ..ben 10 yillik evliyim bizim daha kavgamiz gonul koydugumuz bir olayımız olmadi ... ama burda oyle seyler okuyorum ki sasiriyorum ..yoksa kimse bisey yapmak zorunda degil kimse de kimseye güvenip cocuk yapmıyor... ama yorumunu yalnis yere cekilmesini istemem diger yorumlari okumadan cevap verdim belki sorunlarınızi yazmis olabilirsinizretro_hippo IcimdekiSonsuzDeniz
Hamilelik bu işleri yapmaya engel bir durum mu hsdİyi geceler herkese
Son ayında doğumu bugün yarın gerçekleşir Sevgili anneciğim doğumdan önce cam kapısını sil dedi Ben ise sınav döneminden yeni çıktım ev karmakarışık
İki kücük oğlum var kayın pederim var yanımda benim camim kapım dururken daha birde bu çıktı başıma Allah aşkına siz olsanız napardiniz Anneme hayır diyemiyorum Doğumunda başında olacağım zaten refakatçi olarak kalacağım ama bu temizlik işi beni kızdırdı hayır kelin merhemi olsa başına sürer
Hamilelik bu işleri yapmaya engel bir durum mu?Hadi cam zor diyelim kapıda mı silemez?O zaman eşi yani kardeşiniz silsin camları.Şükür benim eşim siler camları diğer işler içinse hiçbir zaman hiçkimseden birşey beklemem Allahın izniyle. Evlenmeden öncede temizliğimi tek yaptım.Yengemle aram iyiyse cam hariç temizliğini yaparım.Tabi onunda gönlü varsa.Görümcem gelip bana temizlik yapsın istemem yani.Belki sizin gelinde istemez. Hem gönlünüz yokken bulaşmayın bence bu temizlik olayına bir sorun olur hem temizliği yaptım hem suçlu oldum dersiniz...İyi geceler herkese
Ben olsam yapmamİyi geceler herkese
Aynı şey gelinden istense kiyamet kopuyor nedenseGörümce değilmisin,temizleyeceksin tabi,eline mi yapışır diyo
Sen benden uzun yaşayacaksınYa soylemeden yapamayacagim yine.. gecenlerde bir gorumce kardesinin evinde iki gece kalacak diye taslanmisti burada, oranin temizligini- yemegini yapan yengen o yengenin evi diye.. simdi temizlik yapilacak ya birden kardes evi oldugu hatirlandi vay anasini
Burada bayram öncesi kaynana evimi temizle deseydi neler olurdu düşünemiyorumvay beee temizlik geline yapılacak ya ne mülayim yorumlar var.konu görümcme kaynanama ev temizliği olsaydı ortalık yıkılır hizmetçi misin az yesinlerde temizlikçi tutsun denirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?