Siz olsanız kardesinizin esinin evini temizlermiydiniz

Yani

biraz abartıyorsunuz gibi ama tabi temizlemek zorunda da değilsiniz annenize direk hayr deseydiniz keşke yapamayacağınızı en kısa sürede dile getirin

Oyle bisey demedim demem de olayi nasil oraya çektiniz ... bu aranizdaki iliski ile alakalidir evet birinci derece görümce degilim ama beraber büyüdüğum kuzenlerim var ablalari sayilirim evlerinide gidip temizledim herseylerinde yardımcı oldum kalabalik bir ailede buyudum o yuzden birisu temizlik yapınca giderim komsum dahil ... Görümce olunca herseyi yapmak zorunda degil aradaki baga bakar gidip gelmemek ama kardesimin esinin evi demekte dogru degil ... eger aile olunacaksa bir bütün olmak gerekir tabi sorunlariniz var mi nedir bilmiyorum ... gorumce gider yapar gelin begenmez kusur bulur daha da gitmez bu tip seyler cok oluyor ..ben 10 yillik evliyim bizim daha kavgamiz gonul koydugumuz bir olayımız olmadi ... ama burda oyle seyler okuyorum ki sasiriyorum ..yoksa kimse bisey yapmak zorunda degil kimse de kimseye güvenip cocuk yapmıyor... ama yorumunu yalnis yere cekilmesini istemem diger yorumlari okumadan cevap verdim belki sorunlarınızi yazmis olabilirsiniz retro_hippo IcimdekiSonsuzDeniz

Yok yok takılma:))
Sorun filan da paylaşmadım ,istediğime yardım ederim istemediğime etmem ben de,sanki yorumun yarım kalmışta onu tamamladım

Ben de kimseyi bu güne kadar yardıma çağırmadım çağırmamışımdır , mecburiyetleri de yokki gelsinler evimin temizliğine , ama şu varki , ne zaman büyük temizliğe kalkışsam , çağırmadığım hâlde görümcelerim de eltilerim de gelirler yardıma üstelik neden bizi çağırmadın diye sitem ederler :)

canm hayır diyemeyen bir yipsen demekki üstüne binerler ac hayır demekle ilgili vidyolar izle.

bu özelliğin coxukların için zatar en bastan benim öyle bir anım var annem bir dernegin senliğinde dayımın hatrına sabahtan aksama gözleme yapmıstı parasız . biz eglenemedik bile annemiz iş yaparken dayımın karısı elini dahi sürmemişti. anne neden senden istiyoşar dedim kızmıstım . napayım hayır diyemem dayına diye smylemisti .

bukadar kişi yazmıs bir yerden basla kimse sana güvenmesin kendine saygın olsun . iki temizlikten ölmessin ama bıda hos degil

9 aylık hamileyim tup bebek ve cevabim hayır temizleme
Sen temizlikçi misin

Ben evimi 2 günde annemle birlikte temizledik ki oncesinde tüm çekmeceleri dolaplari utuleri hersey yapmistim annem sadece camlari ve agir seyleri kaldirip altlarini sildi

Kendisine iki kadın tutalım sen basında dur dedim daha önce öyle yapardık
Kendim yapmak istiyorum onların yaptığı icime sinmiyor dedi

Ayrica çalıştım hamileliğim boyunca şimdi de buzluguma misafirler için Kek börek atıyorum doğumuma 10 gün var

Otur mis cocuklarina bak zaten dogumda yaninda sen olacaksin iyice simartma derim

konu yarım kalmış ta.. sen ve görümcen birbirinize karşı yardımcı olabilirsiniz.. bu aranızdaki sevgiden geliyormuş.. konu sahibi bence kendini kullanılmış hissediyor onun için yapmak istemiyor..

Niye bu kdr zorunuza gtti araniz iyi degil heraldeAnneniz cocuklara baksin sizde temizlyebilirsiniz mesela ama ypmak istemiyorsaniz o ayri..

Hamilelik bu işleri yapmaya engel bir durum mu hsd
Hamilelik bu işleri yapmaya engel bir durum mu?Hadi cam zor diyelim kapıda mı silemez?O zaman eşi yani kardeşiniz silsin camları.Şükür benim eşim siler camları diğer işler içinse hiçbir zaman hiçkimseden birşey beklemem Allahın izniyle. Evlenmeden öncede temizliğimi tek yaptım.Yengemle aram iyiyse cam hariç temizliğini yaparım.Tabi onunda gönlü varsa.Görümcem gelip bana temizlik yapsın istemem yani.Belki sizin gelinde istemez. Hem gönlünüz yokken bulaşmayın bence bu temizlik olayına bir sorun olur hem temizliği yaptım hem suçlu oldum dersiniz...

Ben olsam yapmam

Yani kardeşinizin evi.. Genelde erkek tarafı, gelini umursamadan oğlumun evi, abimin-kardeşimin evi demeye bayılırlar ya..

Aramdaki samimiyete bağlı.. Genelde herkes kendi evini düzenini daha iyi bilir.. Temizlikçi ayarlayacak durumları yoksa, kız tarafından da biri gelir bir günümü ayırırım..

Benimde son iki ayım Allah nasip ederse, dün tüm evin halılarını kaldırdım, kapılarımı Vs sildim, üstelik tam gün çalışıyorum.. 6 buçukta geldim, yemek bile yemeden başladım.. Tabi belki gelininizin hamileliği riskli geçmiştir bilemiyorum..

Sen benden uzun yaşayacaksın
Görümce misafirliğe kalmaya gittiğinde ona cevap olarak
orasına abimin evi kardeşimin evi demeyeceksin !
Orası öncelikle yengenin evi misafiri kaldırıp indiren o evi temizleyen o yemek yapan o abine değil yengene gelip gelmeyeceğini soracaksin diyorlardi

Temizliğe gelince mi kardeş evi oldu ne var doğacak olan yeğenin oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…