- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.916
- 158
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu erkeklerde çocuk gibi ya hani çocuğa söyletmek istediklerini ezberletirsin ya aynı onun gibi bu erkekleri doldurma meselesiValla fesatça düşünüyorsam Allah affetsin ama. Ben tek göndermeye biraz şüpheyle yaklaşıyorum aile evine kocayı
Bence dolduruyorlar. Daha önce başıma geldi çünkü. Ve hiç unutmuyorum ablamın eşi eniştem demişti ki bu fırsatı sen verdin tek bıraktın.... o olaydan sonra bir daha asla aileye tek yollamadım.
Bu erkeklerde çocuk gibi ya hani çocuğa söyletmek istediklerini ezberletirsin ya aynı onun gibi bu erkekleri doldurma meselesi
Evde mi kesiyorlarArkadaşlar merhaba eşimi ailesi bir türlü beni sevmedi hep dışladı ki dışlanacak bir insan değilim.. Ki zaten kimse kimseyi dışlayamaz... Neyse görümce elti kaynana hep ayırdı beni eltim iki yüzlü ye
me içme Olunca geldi yüzüme güldü şimdi nedense aramıyor sormuyor.. Gel gelelim soruya şimdi eltimler kurban kesecekler kurbanı kesmek için eşimi çağırdılar eşim gidecek sizce bende gideyim mi yanında hiç gidesim yok ama eşiminde tek gitmesini istemiyorum sizce ne yapmalıyı m
Kusura bakmayın ama eniştenizin aklı yok muymuş? Eşi olmayınca aklına girilebilecek kadar kendi fikri olmayan birinin kolaya kaçması eniştenizin yaptığı.Valla fesatça düşünüyorsam Allah affetsin ama. Ben tek göndermeye biraz şüpheyle yaklaşıyorum aile evine kocayı
Bence dolduruyorlar. Daha önce başıma geldi çünkü. Ve hiç unutmuyorum ablamın eşi eniştem demişti ki bu fırsatı sen verdin tek bıraktın.... o olaydan sonra bir daha asla aileye tek yollamadım.
Kusura bakmayın ama eniştenizin aklı yok muymuş? Eşi olmayınca aklına girilebilecek kadar kendi fikri olmayan birinin kolaya kaçması eniştenizin yaptığı.
Yine suçlu kadın olmuş:) Eniştenizin dolası varmış, böyle adamlar eşi yanında olsa da dolduruşa geliyor, umarım ablanız eniştenize bu benim ayıbım değil senin eksiğin demiştir.
Mlscm sorunuza cevabım evet tek yollardım, keyfim gitmek istemiyorsa gitmem, siz yokken arkanızdan konuşurlar eşinizi doldururlar diye korkuyorsanız da dileyen dilediğini yapsın, ailesinin ağzına bakıyor ve size onların dolduruşuyla patlıyorsa, bu sizin gitmemenizin değil eşinizin suçudur, azıcık ağızları laf yapsın eşlerine laf söyletmesinler, zor değil kadınlar yapabiliyorsa erkeklerde yapabilir.
Arkadaş 3 ün 5 in lafını yapmamışBence siz fakesiniz ama derdinizi bi türlü anlamadım. Benzer bir konuyu önceden hatırladığım için önceki konularınıza baktım. Sürekli görücü usulu evlilik, aile apartmanı, eş ailesi, görümce ve elti tarafından dışlandığınıza dair benzer konular açmışsınız. Hep hemen hemen aynı cümleler. hepsinde kaç yıllık evli olduğunuzu farklı yazmışsınız. Bilmiyor musunuz kaç yıllık evli olduğunuzu?
Kesinlikle gitme..Arkadaşlar merhaba eşimi ailesi bir türlü beni sevmedi hep dışladı ki dışlanacak bir insan değilim.. Ki zaten kimse kimseyi dışlayamaz... Neyse görümce elti kaynana hep ayırdı beni eltim iki yüzlü ye
me içme Olunca geldi yüzüme güldü şimdi nedense aramıyor sormuyor.. Gel gelelim soruya şimdi eltimler kurban kesecekler kurbanı kesmek için eşimi çağırdılar eşim gidecek sizce bende gideyim mi yanında hiç gidesim yok ama eşiminde tek gitmesini istemiyorum sizce ne yapmalıyı m
Arkandan et yemeye gelmiş der böyle karakterdeki insanlar boşver gitme. Kessin gelsin gardaşı madem senin neyin?Arkadaşlar merhaba eşimi ailesi bir türlü beni sevmedi hep dışladı ki dışlanacak bir insan değilim.. Ki zaten kimse kimseyi dışlayamaz... Neyse görümce elti kaynana hep ayırdı beni eltim iki yüzlü ye
Arkadaşlar merhaba eşimi ailesi bir türlü beni sevmedi hep dışladı ki dışlanacak bir insan değilim.. Ki zaten kimse kimseyi dışlayamaz... Neyse görümce elti kaynana hep ayırdı beni eltim iki yüzlü ye
Kendinizi zorunlu hissetmeyin ve istemediğiniz bir şeyi yapmayın. Öncelikli olan sizsiniz. Ama bu durumu da sorun haline getirmeyin.Arkadaşlar merhaba eşimi ailesi bir türlü beni sevmedi hep dışladı ki dışlanacak bir insan değilim.. Ki zaten kimse kimseyi dışlayamaz... Neyse görümce elti kaynana hep ayırdı beni eltim iki yüzlü ye