- 28 Aralık 2015
- 1.345
- 722
- 123
- 31
- Konu Sahibi limonludondurmam
Madem 1 ay sonra herşey değişiyor 1 ay daha bekleyip öyle evlenseydiniz.
Ben bazı insanların evlilikten ne anladığını tam anlayamıyorum.
Ya insnaın en güzel dönemleri.Beraber insan sevdiğiyle gider yuvası için eşyasını alır düzer evine.İlk günler ilk aylar önemli değerli hiçbir zaman ele geçmeyecek zamanlardır.O zamanların kıymetini bilir.
Ev de ev..Nedir bu hırs.Bu kadar önemliydiyse bu ev.Ev alınmadan hesap kitap yapılmadan düğün günü kararlaştırılmamalı.
Bir de hayat sanki bizim planladığımız şekilde gidiyor.Yok 1 ay sonra şöyle olacak.2-3 aya ev alınacak.
Sanki dikdörtgen daireden üçgen daireye geçecek.Alacağın koltuk takımı masa yatak beyaz eşya.Hangi eve geçersen geç bunlar alınacak.
Bu çağda bu zamanda insanların kayınvalide layınpederle hem de daha ilk günlerde oturma zihniyetini anlamış değilim.Bunun bana söylenmesine teklif edilmesine bile müsaade etmem.Ne münasebet.
bunu bana teklif eden kaynanam kayınpederim değil. eşimle ikimiz düşünüp söyledk laf arasında geçen bir konuydu. yoksa bunun zihniyetle geri görüşlülükle alakası yok. ben kirada oturup 2 ay sonra ayrılıp kendi evime geçtiğimde eşyam hasar görür boşa masraf vs diye düşünüyodum niketim hesabımızı ona göre yaptık.