• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız napardınız? Kırılmakta haksız mıyım?

Şu cümle ilginç "bu arada kendi de çalışıyor muhtemelen maaşını yalan söylüyordu"
Sana yalan söyleyip para biriktiriyordu yani..
Sen yırtık montla giderken, kendini kötü hissederken o ise babanla olan sorunlarına yine seni alet ederek babana aldırmanı söylüyordu.
Enteresan diyecek bir şey bulamadım cidden.

Bir anne evde 1 tane meyve varsa yemez yavrusuna yedirir
Senin anneni anlamadım çil çil altınlarla ne yapacak, 1 tanesine kıysa mont için verseydi bari pintilikten öte vicdansızmış

Ne vicdansızmış. Kötü bir niyetle biriktirdiğini düşünüyorum,belki de hiç bir şey demeden seni yüzüstü bırakıp gidecekti.

yok artık ya daha neler :KK57: şoklardayım bir anne nasıl evladını kapı önüne koyar :KK57:

Ama ben cok aptalmisim ya.
Ceyiz doneminde buraya konu acmistim. Canim annem 1000 tl maasiyla neler aliyor bana diye.
Evden kovulunca onlari da alamadim bir sure. Iyi sinir harbiydi.
Tazminatimi falan da birakmistim giderken anneme.
Aptallikta dunya deviyim.
Evden kovulma sebebim de babamla gorusmem bu arada. Gorusmuyordum babamla. Esim gorusturdu bizi. Nisanliydik o zamanlar. Kiyametler koptu. Az yalvarmadim eve donmek icin, seni babamdan cok seviyorum hep yaninda olucamlar... evlenmeyeceksin dedi, kabul etmedim.
Benim bildigim maasi ile yasamasi mumkun degildi.
Keyfi yerindeymis, araba bile almis haberini aldim.
Yolunu acik etsin Allah.

Konu sahibi, al ibretlik ben. dikkat et.

Konuya gelince adina uzuldum.bi anne evladi icin yasar.annem bizi okuturken hic hatirlamiyom kendisine bisi aldigini..bence tavrini koymalisin..

Annem bir saat önce geldi dayanamadım sordum kendimi güvene almak istedim dedi yani kendisi için benim hiç bir önemim yokmuş meğer nasılda sakladı hep kendini benim herşeyimi sen yedin daha ne istiyosun dedi dışarı çıktı ne komik bi cümle kendimi güvene aldım benide okul bitince postalamayı düşünüyo galiba

Ama ben cok aptalmisim ya.
Ceyiz doneminde buraya konu acmistim. Canim annem 1000 tl maasiyla neler aliyor bana diye.
Evden kovulunca onlari da alamadim bir sure. Iyi sinir harbiydi.
Tazminatimi falan da birakmistim giderken anneme.
Aptallikta dunya deviyim.
Evden kovulma sebebim de babamla gorusmem bu arada. Gorusmuyordum babamla. Esim gorusturdu bizi. Nisanliydik o zamanlar. Kiyametler koptu. Az yalvarmadim eve donmek icin, seni babamdan cok seviyorum hep yaninda olucamlar... evlenmeyeceksin dedi, kabul etmedim.
Benim bildigim maasi ile yasamasi mumkun degildi.
Keyfi yerindeymis, araba bile almis haberini aldim.
Yolunu acik etsin Allah.

Konu sahibi, al ibretlik ben. dikkat et.

çok üzüldüm ya ama halen şoklardayım anne ya anne naasıl olur kendi yavrusuna eziyet eder evlenme der.
sağlıklı bir insan değilmiş demekki.
üzerinize alınmayın hiç. yani kendinizi suçlamayın...

Back
X