Siz olsanız napardınız?

Evet onl

Eh be canim. Senin kilini bile kipirdatmamam lazim. Kardesin cok merakliysa kendini boynuzlayan bir mal aman pardon es almaya ailenizde öyle cirkef bir aileye karismaya birak naparlarsa yapsinlar. Sen kendini isine ve iliskine odaklan. Para konusunda da sakin tek kurus verme. Yazmistim diger konuna da zaten. Umarim bunu da babana demissindir vermem tek kurus diye.

Babam kız kardesıme.İşten cıkmasaydın 20 bın kredı cektırcektım dıye kızdı.Kardesım ben onun ıcın para cekmem dedı.O da dugun benım serefım bana cekcen dedı.iyiki ikimizde işten cıktık.Ben aksam gıtmıycem.Annem benım ıcın gel dedı ama gıtmuycem.Zaten amca kızı falanda gıtcek moralım bozukur canım

Beni sevmeyeni saymayanı ben niye sayayım.

Madem luzumlu luzumsuz çemkiriyor gitsin kendi halletsin.

3gün sonra kıza da yapar merak etme.
Kıza uzun süre yapamaz.Onun ıcın tek önemlı olan kız.Örnegın, dün evi temızlerken kız koltugu kaldırcakmıs kardesım kaldırma demıs .benım kız kardesım zayıf kızdan ona kaldıttırmıs

Aklıma türlü türlü şeyler geliyor benim.
Kız taraf bişey yapmasın senin bu kardeşine?

Seref yapilan dügünle belli oluyorsa oglusuna cektirsin yada baba olsunda kendi ceksin. Oglusunun dügünü icin kizina borc yaptiracak adamda serefin ş bile yok ya, neyse....

Seref yapilan dügünle belli oluyorsa oglusuna cektirsin yada baba olsunda kendi ceksin. Oglusunun dügünü icin kizina borc yaptiracak adamda serefin ş bile yok ya, neyse....
Kız kardesıme kredı cektırmıyo.3Bın lıra alıyo cekebılır aslında.Babam dıyo kı yarın size se yapucam aynını

Aklıma türlü türlü şeyler geliyor benim.
Kız taraf bişey yapmasın senin bu kardeşine?
Bazen benımde aklıma gelıyor cidden.Hani wcye gıtme saatlerce dedı tut dese tutar.Kaç yıllık kardesım bana bır kez yemek ısmarlamadı.ama kız tarafını hep gezdırıyor

Bazen benımde aklıma gelıyor cidden.Hani wcye gıtme saatlerce dedı tut dese tutar.Kaç yıllık kardesım bana bır kez yemek ısmarlamadı.ama kız tarafını hep gezdırıyor

Çok garip gerçekten. Davranışları çok farklı. Çok seviyor desem anam bu çok seven davranışı da değil ki..

Çok garip gerçekten. Davranışları çok farklı. Çok seviyor desem anam bu çok seven davranışı da değil ki..
O kız ıcın kuzenlerımle küstü.Yanı kız konusma dedı dıye konusmuyor.Çok garip cidden.Tüm dünyası o kız olmuş.Bu evden 2 3 ay ıcınde gıtmej ıstıyormuş.ben sadece şuna emınım burdan gıtsede arayıp sormaz bizi.Allah ona muhtac etmesın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…