Siz olsanız napardınız?

Aqqes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
917
182
33
Ben aşırı kıskanç biriyim arkadaşlarımı falan kıskanmıyorum ama sevgilimi aşırı kıskanıyorum bunaldığını söylüyor ama çok seviyorum napayım mesala hocaları ödev vermiş grup elektrik ödevi üniversitede grubun içinde kızda var ve WhatsApp’ta grup kurmuşlar kafayı yicem rüyalarıma bile giriyor nasıl başederim bununla siz olsanız kıskanmaz mısınız böyle durumda 

Tabiki kıskanmam. Kıskanıp ne yapacağım. Adama okulu bırak, evinin beyi, çocuklarının babası mı ol diyeceğim.

Böyle durumlarda onun yerinde ben olsam güvenini sarsacak bir şey yapar mıydım diye sorun kendinize. Kendi kendinizi telkin edin. Ayrıca yapacak adam yapar. Sizin kıskançlığınız bunu engellemez.

üstelik aynı sınıfta okuyup bir de gurup kuran arkadaşını kıskanmak.
ee mezun olduklarında görüşmeye devam ederler diye düşünüp şimdi den ilişkinizi mahvedin üstelik seviyomm diyerek yapın.
bizde seviyoruz ama güvenle sevgiyi karıştırmıyorum.
kendinize güvenin

• Beğen
Reactions: KV_
Gözü dışarıda biri değilse kıskanacak bişey yok kendini kontrol etmeyi öğrenmelisin

Kıskanmam çok aşırı yakın olmadığı sürece kıskanman

Böyle yaparak gözünde değerini düşürürsün sadece.
Tek amacı sevgilisinin başka kızlarla konuşmasını engellemek olan biri olursun.

yapmam tabii ki. bende üni okuyorum ve projeler için whatsappte grup kuruyoruz.
eğer bi sevgilim olsaydı ve saçma sapan kıskançlık yapsaydı bişeyleri gözden geçirirdim.
hıı bide bizim sınıfça da grubumuz var:dondurma:
üni dışında parttime çalışıyorum. hemde erkek giyim mağzasında :duduk: ayrıca bütün iş arkadaşlarım erkek:KK76:

Bende senin gibiydim. Bunun sebebi eskiden başkası tarafından aldatılmış olmam. Buda haliyle bende sürekli yolda geçen biriyle bile aldatılacakmışım hissi yaratırdı. Böyle böyle 3 yıl devirdik. Sevgilim o kadar anlayışlı ki benim gibi çekilmez ruh hastasını idare etti:) sonra aştım bu durumu. Ona güvenmeyi, karaktersizin biri tarafından aldatıldım diye böyle mükemmel adama bu sıfatı yakıştırmak onu çok küçük düşürmek çok kötü birşey eskinin cezasını ona kesemezsin dedim ve yendim

kıskanmak o kadar boşuna ki.. aldatacak, gözü dışarda olan adam siz onu tüm kızlardan izole etseniz bile aldatır bulur bi yolunu , aldatmayacak olan adam da dünyanın en güzel kızı dahi gelse bakmaz.
Boşuna yormayın kendinizi yani.

Ne kiskanicam yahu ,boynuna da tasma takayım tam olsun ..

Biz evlendiğimiz zaman eşim üniversite okuyordu ,hem de öyle böyle bir okul değil .herkes ultra zengin , hiçbir sıkıntı yok .ders biter alem başlar :) ilk biraz tedirgin oldum ama eşime belli etmedim ,sonra da alıştım .şimdi ben okuyorum ama o benim kadar sakin değil :) belli ediyor sıkıntılarını :) yalnız senin gibi de değil ..öyle olsa tası tarağı toplar ,bebelerimi de alır ,öğrenci evine çıkarım :)

Bazen yolda yürürken gözü bir yere takılsa kızın kalçası güzelmiş filan derim o da seninki kadar güzel değil aşkım filan der Güler boşver erkekleri kısıtlarsan bu sefer bu yüzden kaçarlar

Deli gibi kıskanır dünyayı ona da kendime de o wp grubunda ki kızlara da zehir ederdim bi şekilde.10 sene önce olsaydı.ama geçiyor olgunlaşıp özgüven sahibi oluyorsun zamanla.

Aşırı kıskançlığın sevgi ile bi ilgisi olmadığını düşünüyorum.
Böyle kıskanılmak istemezdim, erkeklerin yoğunlukta olduğu bi işim olduğu için. Mecburen grup da kuruluyor watsapptan, konuşuluyor da. Tuhaf olan, kıskanılması gereken bişey yok.
Aldatan da aldatır, napıcan hep peşinde mi gezicen seni aldatmasın diye. Çok yorucu ya. Kafanı güzel şeylere Yor.

Bazen yolda yürürken gözü bir yere takılsa kızın kalçası güzelmiş filan derim o da seninki kadar güzel değil aşkım filan der Güler boşver erkekleri kısıtlarsan bu sefer bu yüzden kaçarlar
Bende bazen yorum yapıyorum gördüğüm kızlara bu huyumu yenmek için ama içim içimi yiyor belli etmeden de duramıyorum

kıskanmak o kadar boşuna ki.. aldatacak, gözü dışarda olan adam siz onu tüm kızlardan izole etseniz bile aldatır bulur bi yolunu , aldatmayacak olan adam da dünyanın en güzel kızı dahi gelse bakmaz.
Boşuna yormayın kendinizi yani.
Ama elimde değil bunu nasıl aşacağım

Back
X