• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız napardınız?

Tabiki kıskanmam. Kıskanıp ne yapacağım. Adama okulu bırak, evinin beyi, çocuklarının babası mı ol diyeceğim.

Böyle durumlarda onun yerinde ben olsam güvenini sarsacak bir şey yapar mıydım diye sorun kendinize. Kendi kendinizi telkin edin. Ayrıca yapacak adam yapar. Sizin kıskançlığınız bunu engellemez.
Nasıl yenebilirm bunu o kadar çok kıskanıyorum ki elimde değil

Bende senin gibiydim. Bunun sebebi eskiden başkası tarafından aldatılmış olmam. Buda haliyle bende sürekli yolda geçen biriyle bile aldatılacakmışım hissi yaratırdı. Böyle böyle 3 yıl devirdik. Sevgilim o kadar anlayışlı ki benim gibi çekilmez ruh hastasını idare etti:) sonra aştım bu durumu. Ona güvenmeyi, karaktersizin biri tarafından aldatıldım diye böyle mükemmel adama bu sıfatı yakıştırmak onu çok küçük düşürmek çok kötü birşey eskinin cezasını ona kesemezsin dedim ve yendim
Nasıl yendin zor olmadımı ben çok yolunu denedim olmuyor

Bende bazen yorum yapıyorum gördüğüm kızlara bu huyumu yenmek için ama içim içimi yiyor belli etmeden de duramıyorum
Ben onunla dalga gecmek için yapıyorum bunu gülelim diye sanırım bunun altında aşırı özgüven var bu da kötü

bu tam kendine güvenmeyen birinin cevabı:))
çevre dediğin ne yapabilir mesela sevgiline elma şekeri verip mi kandırır?
Benim sevgilim de öyle diyor ben sana güveniyorum başkalarına güvenmiyorum diyor deli olacagım ya

Benim sevgilim de öyle diyor ben sana güveniyorum başkalarına güvenmiyorum diyor deli olacagım ya

ben sevgilisi varken zorla onu aldatan birini görmedim.
hem aklı başında olan insan baskıyla, kısıtlamalarla yanında tutabileceği birini neden ister ki?
kendi özgür iradesiyle yanında duran insan istemeli .

Ben aşırı kıskanç biriyim arkadaşlarımı falan kıskanmıyorum ama sevgilimi aşırı kıskanıyorum bunaldığını söylüyor ama çok seviyorum napayım mesala hocaları ödev vermiş grup elektrik ödevi üniversitede grubun içinde kızda var ve WhatsApp’ta grup kurmuşlar kafayı yicem rüyalarıma bile giriyor nasıl başederim bununla siz olsanız kıskanmaz mısınız böyle durumda 
15 yaşında falan mısın?
Benim de ödev gruplarım var karışık cinsiyetlerdeyiz tabiki
Eşim bunu mu kıskanacak daha neler

bu tam kendine güvenmeyen birinin cevabı:))
çevre dediğin ne yapabilir mesela sevgiline elma şekeri verip mi kandırır?
Şimdiki kızlar o kadar fena ki en yakın arkadaşın bile bişeyler yapabiliyor

ben sevgilisi varken zorla onu aldatan birini görmedim.
hem aklı başında olan insan baskıyla, kısıtlamalarla yanında tutabileceği birini neden ister ki?
kendi özgür iradesiyle yanında duran insan istemeli .
Karşıdaki insan herşeyi yapabiliyor bana bi kız gelse teklif etse ben istemedikten sonra nolacak diyor ama ben yapamıyorum ya o da bana çok anlayışlı

Nasıl yendin zor olmadımı ben çok yolunu denedim olmuyor
Sevgilime ne kadar haksızlık yaptığımın farkına vardım. Bunu ona yapamazdım. Onu ve kendimi çok yıpratıyordum. Kendime bunu anlattım. Zaten yapacak olan adam her türlü yapar dedim. Yaparsa ne kaybederim ki dedim. En ufak şeyde bile kıskanıp ikimizi her gün yıpratcağıma biraz esnek davranırım, olurda yaparsa aldatırsa bi seferde söküp atarım dedim. Ona güvenmeyi öğrendim. Kız arkadaşlarıyla selamlaşmasına bile sinirlenirdim. Öncelikle selamlaşmasını sindirmeyr başlsdım alıştırdım kendimi buna. Sonra bi iki kişinin mecburen telefonuna kaydetmesi gerekti bunu sindirdim alıştım. Kızlarla Bi ortama gireceği zaman mutlaka beni götürür. Sen tek git istersen dediğimdede olmaz sende gel der zaten. Zaten kendiside çok anlayışlıdır bana çok nazik davranır. Rahatsızlıl verecek kadar olacak durumlardan kaçınır. Mesela sınıftı ödevdi carttı curttu okulla ilgili bir sürü grubu oldu. Takmıyorum, çünkü konuşmalara bile katılmıyor mecbur olmadıkça. Zmaanla zamanla üstüne giderek yeniyorsun kıskançlığı

Neden kıskanayım ,
Adam bulunmaz hint kumaşımı ,
,kendime güvenim tam , gerisi ona kalmış .
Kız arkadaşları olması kadar normal bir şey yok , bunu anormalleştirmek pasifliktir ..

Bu kadar kıskançlık size ve ilişkinize çok zarar verecek. Kurtulun cabucak. Grup kurmaları normal gayet

Karşıdaki insan herşeyi yapabiliyor bana bi kız gelse teklif etse ben istemedikten sonra nolacak diyor ama ben yapamıyorum ya o da bana çok anlayışlı

ben diğer arkadaşın sevgilisi için yazmıştım. ama yazdığım sadece erkek için geçerli değil tabi. sizde bu şekilde bakmalısınız.

ben diğer arkadaşın sevgilisi için yazmıştım. ama yazdığım sadece erkek için geçerli değil tabi. sizde bu şekilde bakmalısınız.
Çevre yüzünden korktuğunuz basanıza gelecek ancak bu ilişkiyi bitiren çevre değil siz olacaksınız yazık

Anladığım kadarıyla bütün kızların işi gücü yok senin sevgilinin üstüne atlamayı bekliyorlar :D

Hayır kıskanmam ve bu kadar kıskanmak normal değil.

Back
X