Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki ilişkin de nasıl değişmeler olduSevgilime ne kadar haksızlık yaptığımın farkına vardım. Bunu ona yapamazdım. Onu ve kendimi çok yıpratıyordum. Kendime bunu anlattım. Zaten yapacak olan adam her türlü yapar dedim. Yaparsa ne kaybederim ki dedim. En ufak şeyde bile kıskanıp ikimizi her gün yıpratcağıma biraz esnek davranırım, olurda yaparsa aldatırsa bi seferde söküp atarım dedim. Ona güvenmeyi öğrendim. Kız arkadaşlarıyla selamlaşmasına bile sinirlenirdim. Öncelikle selamlaşmasını sindirmeyr başlsdım alıştırdım kendimi buna. Sonra bi iki kişinin mecburen telefonuna kaydetmesi gerekti bunu sindirdim alıştım. Kızlarla Bi ortama gireceği zaman mutlaka beni götürür. Sen tek git istersen dediğimdede olmaz sende gel der zaten. Zaten kendiside çok anlayışlıdır bana çok nazik davranır. Rahatsızlıl verecek kadar olacak durumlardan kaçınır. Mesela sınıftı ödevdi carttı curttu okulla ilgili bir sürü grubu oldu. Takmıyorum, çünkü konuşmalara bile katılmıyor mecbur olmadıkça. Zmaanla zamanla üstüne giderek yeniyorsun kıskançlığı
Nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz15 yaşında falan mısın?
Benim de ödev gruplarım var karışık cinsiyetlerdeyiz tabiki
Eşim bunu mu kıskanacak daha neler
Bunu nasıl yapabiliyorsunuz benim elimde değil kiNeden kıskanayım ,
Adam bulunmaz hint kumaşımı ,
,kendime güvenim tam , gerisi ona kalmış .
Kız arkadaşları olması kadar normal bir şey yok , bunu anormalleştirmek pasifliktir ..
Yani karakter meselesi galiba .Bunu nasıl yapabiliyorsunuz benim elimde değil ki
Benim ki hep aynıydı ilişkimziin maşallahı vardı zaten. İlişkimiz hep güzeldi sadece psikolojik olarak ikimizde rahatladık:) kafamız rahatladı. Sinir sistemim iyileştiPeki ilişkin de nasıl değişmeler oldu
Nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz
Kendime güvenmek için ne yapmalıyım pekiYani karakter meselesi galiba .
Ama her şeyden önce kendine güven . Kendinden emin ol. Gerisi ona kalmış.bir yanlış yapacaksa da karakterini görürsün .
Sana tavırları nasıl olduBenim ki hep aynıydı ilişkimziin maşallahı vardı zaten. İlişkimiz hep güzeldi sadece psikolojik olarak ikimizde rahatladık:) kafamız rahatladı. Sinir sistemim iyileşti![]()
Sürekli aynı soruyu farklı şekillerde soruyorsunuz yan dalga geçer gibi. Yeterince açıkladım zatenSana tavırları nasıl oldu
Çok haklısın ama elimden geleni yapıyorum yenemiyorum içim içimi yiyorÇünkü kendime güveniyorum. Eşime de. Bilmem gereken bir şey olduğunda bana anlatır, ben de ona anlatırım.
Senin yaptığın gibi hayat geçmez ki. O kadar takip ederek, kıskanarak neyi engelleyebilirsin? Yapacağı varsa yine yapar
Bunun için neler yapmalıyım mesalaKimse kimsenin mali degil. Esime derim benden iyisini bulursan git diye. Hayatta hep 2. Bir planin olsun. Sevgilin seni aldatirsa ne yaparsin? Ayrilsan ne yaparsin? Ondan aldatmasini bekleme bekleyerek yasama ama yaparsa da şok olma. Hayatinin merkezine onu koyma.
Yeterince açıklasanız anlardım ama söylemiyorsunuzSürekli aynı soruyu farklı şekillerde soruyorsunuz yan dalga geçer gibi. Yeterince açıkladım zaten
Daha ne kadar açıklayacağım şaka gibisiniz.Yeterince açıklasanız anlardım ama söylemiyorsunuz
Onun size tavrı nasıl değişti onu anlatmamışsınız kendinizi anlatmışsınızDaha ne kadar açıklayacağım şaka gibisiniz.
Ben daha ne yazayim ?Bunun için neler yapmalıyım mesala