siz olsanız napardınız?

merza_17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
231
80
48
sorum şu 2 gün önce çalıştığım iş yerinde bayram harçlığı toplayan 2 kız vardı nyse topladılar esprisine snr hoşlandığım çocuğun yanına gittiler bende onların yanındadıydım o sırada onlara 10 lira uzattı snr banada 10 lira uzattı bu ne dedim benden küçüksün o yüzden dedi bende sen kaç yaşındasın ki dedim oda 31 bende 30 yaşındayım akranız almam ben para falan dedim 100 lira verseydim alırdın dedi bana sizce ne demek istedi bunda incinilecek bişey var mı bu laf üstüne ne yapmalıyım ya da siz olsanız napardınız lütfen mantıklı cevaplar istiyorum

sorum şu 2 gün önce çalıştığım iş yerinde bayram harçlığı toplayan 2 kız vardı nyse topladılar esprisine snr hoşlandığım çocuğun yanına gittiler bende onların yanındadıydım o sırada onlara 10 lira uzattı snr banada 10 lira uzattı bu ne dedim benden küçüksün o yüzden dedi bende sen kaç yaşındasın ki dedim oda 31 bende 30 yaşındayım akranız almam ben para falan dedim 100 lira verseydim alırdın dedi bana sizce ne demek istedi bunda incinilecek bişey var mı bu laf üstüne ne yapmalıyım ya da siz olsanız napardınız lütfen mantıklı cevaplar istiyorum

Bence birden çok kez saygısızlik etmiş.

milletin içinde 10 lira vererek. .
100 lira olsa alirdin diyerek..
Sana bayram harcligini saygı sevgi çerçevesinde vermek istese, hazır birilerine verirken değil; senin yanına gelip şakayla karışıp op bakalim elimi ben senin buyugunum dese verse, tatlı davransa belki amenna...
Resmen dalga geçmis.

Ayrıca akransiniz evet bu ne kustahlik?..

Bence bir süre kırgın oldugunu belli edersen yerinde olur. Hem yanlis anlasilma varsa duzeltmek için çaba sarf edecek mi hem de bakalim ilgi gösterip gönlünü Alacak Kadar deger veriyor mu onu da anlamış olursun.

Bence çok büyük terbiyesizlik var , birincisi elin adamı ne demeye bana para verecek bayram için ,sen kimsin hayırdır babam misin anam mi? (30 yaşında iken annem, babam bile vermez orasi ayrı da) İkincisi yüz lira versem alırdin diyerek , parayı az buldun almadın, çok olsa alırdin diyerek size paraci muamelesi yapmış. Bana bak adam sen kim oluyorsun yahu diye bir tane yapistirsaydiniz ,hak etmiş bence. Bundan sonra da asla suratına bakmayın ama önce ağzının payını verin. Herkes haddini bilsin canım.

şöyle söyleyeyim 2 kız arkadaşım vardı 23 yaşında onlar herkesin elini öpmek amaçlı bayramınız mübarek olsun diyerek el öptüler bide harçlıkları hazırlayın demişler neyse bende onların yanındaydım çoğunun elini öptüm ama ben harçlık almadım neyse sıra ona geldi bende onların yanındayım diye onlara 10 lira uzatınca banada uzatmak zorunda kaldı bende bu ne dedim sen benden küçüksün ya dedi bende 30 yaşındayım ben sen kaç yaşındasınki dedim oda 31 yaşındayım dedi bende büyükte olsan almam dedim kimseden ben para almıyorum dedim oda 100 lira olsa alırdın ama dedi buna kırıldım arkadaşlarıma sorduğumda onlarda esprisine söyledi alıncak biey yok ayrıca şunuda kastetmiş olabilir ben senden büyüğüm sen küçüksün anla ben senden hoşlanmıyorumda demiş olabilir dedi arkadaşım aklımı karıştıran bu durumu uzatmadan unutayım mı napmam gerektiğini bilmiyorum kızlar bi akıl verin ne olur :(

bence hıc bırsey olmamıs gıbı
mesafelı ıs yerındekı resmıyetın gerektırdıgı gıbı davranın

çok hoşlanan sizi beğenen bir erkek davranışı gibi gelmedi bana . izin dönüşü konuşmayın bakın bakalım tavrı ne olacak .

ben hemen kestirip atan biri degimdir ama yasadiklarimdan dolayi bu cok.net soyluyorum bir.insan dengesiz hep.oyle devam.eder yada odunsa yada saygisizsa yani ne bilim.degisme degostiremezsiniz yipranirsin ve bence bunu farketmisken zamaninizi bosa harcamayin evli degilsiniz nisanli degilsiniz sevgili degilsiniz olmamisken hicbirwey yokken hersey cok.daha kolayken.hic ugrasmayin aslimda.hersey bizim elimizdeyken bosverin boyle insanlara kırılmayin kusmeyin bile kirilmak.kusmek bile.cok.gizel.duygular karsinda anlayan biri varsa srni.nazlandiracak biri varsa ama yoksa birsuru yıkım

Back
X