siz olsanız napardınız ?

Gurur? Yok mu bacım sende. Çok mu değersiz hissediyorsun? Tövbe estf.
Yazdım çünkü oda bana bunu yapıyordu bana ulasamayinca arıyor ya da yazıyordu bir kere yapmadım bana insan bir nerdssin der demişti bu arada mesaj tek tık genelde hep açık olur eve gec gitmiş olabilir.

Yazdım çünkü oda bana bunu yapıyordu bana ulasamayinca arıyor ya da yazıyordu bir kere yapmadım bana insan bir nerdssin der demişti bu arada mesaj tek tık genelde hep açık olur eve gec gitmiş olabilir.
İsterse ölsün.

Seven insan ölüm döşeğinde bile olsa yazar. Biz sana bunu anlatamadık. Neyse. Senin hayatın.. seni önemsemeyenlerin peşinden koşmaya devam edersen bu alışkanlık olur. Sonra da hep aynı tip insanları çekiyorum dersin.

Polis memuru. Şimdi bir mesaj atacağım aramayacagim direkt. Sizce aramak mı yazmak mı?
hiçbişey yapmam ben olsam, farz edin öldünüz ? haberi bile yok. öyle düşünün. alo ben öldüm beni merak etmedin der misiniz ? siz öldünüz ve o sizi 2 gündür aramadı öyle düşünün. aramayın.

hiçbişey yapmam ben olsam, farz edin öldünüz ? haberi bile yok. öyle düşünün. alo ben öldüm beni merak etmedin der misiniz ? siz öldünüz ve o sizi 2 gündür aramadı öyle düşünün. aramayın.
Mesaj tek tik ama whatsapp girdi ben de aradım. Meşgule attı daha çok sinirlenirim bozuldu.

Dakika dakika yazmak başka, 2 gün habersiz bırakmak başka.
Bahane bulmasın.

Hiç konuşamayacak, yazamayacak tek yoğunluk biliyorum.

uzak mesafe ilişkisinden evliliğe gittik, o kadar da zor bişey değil.
gün içinde ne kadar yoğun olsak bile, mesajlaşmasak bile ki çoğu zaman gün içinde pek görüşmezdik, ama uyanınca ve akşam yatarken kesin konuşurduk ki eşim o zamanlar vardiyalı çalışıyordu.

seven insan her türlü fırsatı yaratır. 2 ay buluşmamak ne demek ya. olmaz arkadaşım bu adamdan.

Hayatında ya da aklında başka biri/birileri olabilir, sizi de yedekte bekletiyor olabilir. Büyük bir olasılıkla da öyle. Üstüne düşüp sık sık mesaj atmayın daha çok kaçar. Bence yolunuza önünüze bakın. Onu yok sayın yani, keza o öyle yapıyor gibi görünüyor. kendinizi de küçük düşürmeyin şöyle adamlar yüzünden

Hayatında ya da aklında başka biri/birileri olabilir, sizi de yedekte bekletiyor olabilir. Büyük bir olasılıkla da öyle. Üstüne düşüp sık sık mesaj atmayın daha çok kaçar. Bence yolunuza önünüze bakın. Onu yok sayın yani, keza o öyle yapıyor gibi görünüyor. kendinizi de küçük düşürmeyin şöyle adamlar yüzünden

Çok güveniyorsanız, öyle şey yapmaz diyorsanız da açık açık konuşun benim böyle kaygılarım var diye, ciddiye alıp açıklama yapmıyorsa, saçmalama, ben sana sürekli dönmek zorunda mıyım etc etc diyorsa da zaten sizin duygu durumunuzu da ciddiye almıyordur, kaygılarınıza da saygı duymuyordur. HA siz olsaydınız ne yapardınız diye sormuşsun. Ben olsam bir kere sorardım neden az iletişim kuruyoruz, bir sorun mu var, bu durum beni rahatsız ediyor diye. bir kere ama. tepkilerine bakardım. kaygılarımı sorumu değersizleştiriyor ise yollarımı ayırırdım. dürüstlükle yanıt veriyorsa bundan sonra iletişim sıklığını artırmak talebinde bulunurdum. Yine az iletişime , yanıt vermemeye falan devam ederse bir daha konuşmaz ben de iletişimi keserdim. Kimsenin yedeğinde bekleyecek ya da esip gezip dönüp dönüp geleceği limanı olacak kadar küçültmemek gerek kendini bence

Son düzenleme:
herkese iyi akşamlar, 1 yıldır uzak mesafe ilişkim var. ilişkimde genel olarak anlaşıyoruz sevgilim 30 yaşında. en son pazartesi gece konuştuk en son ben yazmıştım 2 gündür ne o yazıyor ne ben bu bazen oluyordu ama haber veriyor ya da gece yazıyordu sevgilim yoğun çalışıyor örneğin bu pazar çalıştı ya da eve geç gittiği vs oluyor. herkes şunu diyor tabi ki isteyen yapar eder ama sevgilim yalnız yaşıyor 30 yaşında ve kafası işindeyken çok hoşlanmıyor bence bundan kendisi bir şey demesede. öyle dakika dakika yazmaz zaten hiç de öyle olmadık zaten olması gereken bu biraz da. bende yazmıyorum çünkü bunu genelde o yapıyor o yazsın istediğim için. siz olsanız napardınız ayrılık konuşması yapar mıydınız ? yoksa bekler miydiniz ? ben de yanına gittiğimde çoğu zaman yorgun olduğunu eve geç geldiğini gördüm. ama tabii ki bunlar bahane gibi geliyor kulağa. beklemeli miyim bugünde yoksa konuşma yapmalı mıyım fevri davranmak istemiyorum.
Eşimle evlenmeden önce bir yıl görüştük.Çok tercih edilen bir avukat.Gerek müvekkilleri ve gerekse yeni dava için arayanlar yüzünden telefonu hiç susmuyordu.Zamanının çoğu adliyede ve çalışmakla geçiyor.Yine de mesajsız aramasız bırakmazdı beni.Haftanın en az 3 günü de görüşürdük.Evlendikten sonra yoğunluğunu gördükten sonra bu adam bana nasıl bu kadar vakit ayırabilmiş dedim.İki boyunca aramadığı hiç olmadı.İsteyen her türlü vakit ayırıyor

Çok güveniyorsanız, öyle şey yapmaz diyorsanız da açık açık konuşun benim böyle kaygılarım var diye, ciddiye alıp açıklama yapmıyorsa, saçmalama, ben sana sürekli dönmek zorunda mıyım etc etc diyorsa da zaten sizin duygu durumunuzu da ciddiye almıyordur, kaygılarınıza da saygı duymuyordur. HA siz olsaydınız ne yapardınız diye sormuşsun. Ben olsam bir kere sorardım neden az iletişim kuruyoruz, bir sorun mu var, bu durum beni rahatsız ediyor diye. bir kere ama. tepkilerine bakardım. kaygılarımı sorumu değersizleştiriyor ise yollarımı ayırırdım. dürüstlükle yanıt veriyorsa bundan sonra iletişim sıklığını artırmak talebinde bulunurdum. Yine az iletişime , yanıt vermemeye falan devam ederse bir daha konuşmaz ben de iletişimi keserdim. Kimsenin yedeğinde bekleyecek ya da esip gezip dönüp dönüp geleceği limanı olacak kadar küçültmemek gerek kendini bence
👏🏻👏🏻Bir gün boyunca aranmadığım ilişkinin içinde olmak bana göre değil.Sizin de dediğiniz gibi çok net yollarımı ayırırdım.

Mesaj atti çok yoğundum işlerim vardı diye
Hala inanıyor musun gerçekten? Adam ne b*klar yiyor belli değil. Böyle uzaktan uzağa iletişimsiz ilişki olmaz zaten.
Bak şu an bu mesajı WC den yazıyorum açık söyliyim. Hiç mi tuvalete bile gitmemiş de yazamamış. Benim de gün içinde toplantıdan çıkmadığım oluyor ama en kötü tuvalette 30 saniyeliğime arıyorum eşimi seni bugün arayamadım napıyon iyi misin işerken fırsat buldum yoğunum diyip kapatıyorum .

Hadi gercekten COKKK YOGUN calisiyor diyelim, bu adamin eve gittiginde de 2 dakikalik vakti olmuyor mu? Ne bileyim, ortada kusluk-kavga vs. yokken 2 gun boyunca hic sesi cikmayan bir insani ben sevgilim olarak adlandirmazdim. Baska bir isler karistiriyor olmasin?

Kızacaksınız ama sizce aramalı miyim tek tik mesaj hiç böyle olmaz sabah 6 da girmiş. Büyük ihtimalle eve gitti uyuyor ya da bilmiyorum uyurken de kapatmıyor gerçi.
Sevgiliniz hayati riski olan bir mesleği icra ederken sağ sağlim eve girdiğinden bile emin olamadığınız bir ilişki içindesiniz. Bunu da bir düşünün derim. Sürekli haberleşme durumu olmasa bile en azından eve girdiği zaman size kısa bir mesaj bile atma gereği duymayan bir adam ile birliktesiniz. Ya siz çok da merak etmediğiniz için bu tip bir alışkanlığı yok ya da gerçekten ilişkiyi tek taraflı yaşıyorsunuz adam bu ilişki içerisinde değil.

herkese iyi akşamlar, 1 yıldır uzak mesafe ilişkim var. ilişkimde genel olarak anlaşıyoruz sevgilim 30 yaşında. en son pazartesi gece konuştuk en son ben yazmıştım 2 gündür ne o yazıyor ne ben bu bazen oluyordu ama haber veriyor ya da gece yazıyordu sevgilim yoğun çalışıyor örneğin bu pazar çalıştı ya da eve geç gittiği vs oluyor. herkes şunu diyor tabi ki isteyen yapar eder ama sevgilim yalnız yaşıyor 30 yaşında ve kafası işindeyken çok hoşlanmıyor bence bundan kendisi bir şey demesede. öyle dakika dakika yazmaz zaten hiç de öyle olmadık zaten olması gereken bu biraz da. bende yazmıyorum çünkü bunu genelde o yapıyor o yazsın istediğim için. siz olsanız napardınız ayrılık konuşması yapar mıydınız ? yoksa bekler miydiniz ? ben de yanına gittiğimde çoğu zaman yorgun olduğunu eve geç geldiğini gördüm. ama tabii ki bunlar bahane gibi geliyor kulağa. beklemeli miyim bugünde yoksa konuşma yapmalı mıyım fevri davranmak istemiyorum.
uzak mesafe zor bir ilişki türü, ben yapamazdım heralde. ama seven insan ne olursa olsun saniyelik boşlukta bile mesaj atar atamıyorsa 2 dakika arar yani bu çok zor bir şey değil benim sözlüm her fırsatta mesaj atar arar ne kadar yorgun olsa da gelir vakit geçiririz seninle dinleniyorum diyor mesela ben de onunla, olması gereken budur

Ben şöyle düşünüyorum o rahat yaşamaya alıştığı için biraz da böyle. Yani tek yaşıyor vs. Ve zaten normalde de rahat biri
Üzgünüm bu düşüncende yanılıyorsun, ya da böyle olduğuna inanmak isteyip onun adına bahaneler üretiyorsun, rahat yaşamakla iletişim kurmamasının inan hiç alakası yok, seven erkek 2 gün sessiz kalmaz, kalamaz. Ya kafasını karıştıran birileri var ya da psikolojik sorunları var. Mutlu olmadığın ya da mutlu olduğun halde nadiren bile olsa seni merakta bırakan bir ilişki mutlaka bir yerde patlak veriyor. Gencecik kızsın daha güzel ilişkilere layıksın ve karşına kimler kimler çıkar, boşver bu adamı uğraşma. Herşey gönlünce olsun 🌹

Back
X