siz olsanız napardınız ?

herkese iyi akşamlar, 1 yıldır uzak mesafe ilişkim var. ilişkimde genel olarak anlaşıyoruz sevgilim 30 yaşında. en son pazartesi gece konuştuk en son ben yazmıştım 2 gündür ne o yazıyor ne ben bu bazen oluyordu ama haber veriyor ya da gece yazıyordu sevgilim yoğun çalışıyor örneğin bu pazar çalıştı ya da eve geç gittiği vs oluyor. herkes şunu diyor tabi ki isteyen yapar eder ama sevgilim yalnız yaşıyor 30 yaşında ve kafası işindeyken çok hoşlanmıyor bence bundan kendisi bir şey demesede. öyle dakika dakika yazmaz zaten hiç de öyle olmadık zaten olması gereken bu biraz da. bende yazmıyorum çünkü bunu genelde o yapıyor o yazsın istediğim için. siz olsanız napardınız ayrılık konuşması yapar mıydınız ? yoksa bekler miydiniz ? ben de yanına gittiğimde çoğu zaman yorgun olduğunu eve geç geldiğini gördüm. ama tabii ki bunlar bahane gibi geliyor kulağa. beklemeli miyim bugünde yoksa konuşma yapmalı mıyım fevri davranmak istemiyorum.
Mesaj atmayı sevmeyebilir ,ama işi yoğunsa , aramak yerine. Çok yoğunum,seni özledim,biraz dinlenecem gibi kısa mesajlar atabilir Bir şekilde varlığını hissettirir.....

örneğin sevgilimi ailesi bile direkt aramaz müsait misin vs yazar öyle arar. yoğun çalıştığı için bunu kendimde yanındayken gördüm. tabi ki size katılıyorum ama dediğim gibi o biraz da rahat yalnız yaşıyor vs ondanda olabilir
Rahat yaşamak,insanlarla özellikle sevgilinle arama mesafe koymak değildir.İşine karıştırmaz, istediği yere gider gelir ,istediği kişiyle sevgili olur , istediği yerde yatar, istediği işte çalışır rahatlık budur.2 gün sevgiliye mesaj dahi atmamak demek :çok önemli değil yaaaa olursa olur olmazsa başkası olur düşüncesidir.....

Hayatında başkası var, siz yedektesiniz. Ama kendinizi çok ikna ettiğiniz için söylenenleri dinlemeyecek gibisiniz. Söylediğiniz şeylerin tek yaşamakla hiç alakası yok. Aksine tek olması daha çok müsait olması demek. Polisler eline telefon almıyor mu? Eğer ailesini tanımıyorsanız bu adam evlidir

herkese iyi akşamlar, 1 yıldır uzak mesafe ilişkim var. ilişkimde genel olarak anlaşıyoruz sevgilim 30 yaşında. en son pazartesi gece konuştuk en son ben yazmıştım 2 gündür ne o yazıyor ne ben bu bazen oluyordu ama haber veriyor ya da gece yazıyordu sevgilim yoğun çalışıyor örneğin bu pazar çalıştı ya da eve geç gittiği vs oluyor. herkes şunu diyor tabi ki isteyen yapar eder ama sevgilim yalnız yaşıyor 30 yaşında ve kafası işindeyken çok hoşlanmıyor bence bundan kendisi bir şey demesede. öyle dakika dakika yazmaz zaten hiç de öyle olmadık zaten olması gereken bu biraz da. bende yazmıyorum çünkü bunu genelde o yapıyor o yazsın istediğim için. siz olsanız napardınız ayrılık konuşması yapar mıydınız ? yoksa bekler miydiniz ? ben de yanına gittiğimde çoğu zaman yorgun olduğunu eve geç geldiğini gördüm. ama tabii ki bunlar bahane gibi geliyor kulağa. beklemeli miyim bugünde yoksa konuşma yapmalı mıyım fevri davranmak istemiyorum.
sizi bir sevgi şüpheye düşürüyorsa ortada sevgi yoktur valla canı isteyen fizanda da olsa aramadan durmuyor herkes yoğun çalışıyor ne yani işine gelse yazar

Yoğun çalışmak bir bahane değil. Ben olsam ayrılırım.
Seven erkek her türlü vaktini ayırır.
Biz eşimle nişanlı iken çok yoğun çalışıyordu. Gece 11 'de eve geliyordu. Beni hergun arıyordu. 1 saat konuşup kapatıyordu. Gün içerisinde hiç mesaj atmazdı. Mesaj önemli değil. Sağlıklı bir iletişim aracı da değil. Önemli olan arayıp sormak.

Hiç umursama yazma bırak o merak etsin seni, yazsın. Ayrılık konuşmasına bile gerek yok kaldırma o dötü. Yazdıkça yaz bi süre sonra durumdan rahatsız olup üstüne düşer bu kız ne yapıyor diye
Bu dediğiniz ise yarıyor daha önce yapmıştım şimdi sabah yapacağımı yaptım daha fazla zaten bir şey yapmayacağım

Yoğun çalışmak bir bahane değil. Ben olsam ayrılırım.
Seven erkek her türlü vaktini ayırır.
Biz eşimle nişanlı iken çok yoğun çalışıyordu. Gece 11 'de eve geliyordu. Beni hergun arıyordu. 1 saat konuşup kapatıyordu. Gün içerisinde hiç mesaj atmazdı. Mesaj önemli değil. Sağlıklı bir iletişim aracı da değil. Önemli olan arayıp sormak.
Yani haklısınız ama bu kişiden kişiye degisiyordur.

4 yıl uzak mesafe ilişkisi yaşayıp evlendim. çok da rahat umursamaz bir adamdır. ama böyle birşey yaşamadım. bir halt karıştırır karıştırmaz buna bişey diyemem. net bir şekilde sevmediğine eminim.
Görüşme sıklığınız neydi biz sürekli görüşemiyoruz bu da etkiliyor.

Hayatında başkası var, siz yedektesiniz. Ama kendinizi çok ikna ettiğiniz için söylenenleri dinlemeyecek gibisiniz. Söylediğiniz şeylerin tek yaşamakla hiç alakası yok. Aksine tek olması daha çok müsait olması demek. Polisler eline telefon almıyor mu? Eğer ailesini tanımıyorsanız bu adam evlidir
Ailesini tanıyorum tanıştım.evli değil.

Mesaj atmayı sevmeyebilir ,ama işi yoğunsa , aramak yerine. Çok yoğunum,seni özledim,biraz dinlenecem gibi kısa mesajlar atabilir Bir şekilde varlığını hissettirir.....
Bazen yapıyor bunu ama çok nadir de olsa böyle olduğu oluyor bazen hayatım ben bugün müsait olamicam akşam yazarım da diyor

Back
X