siz olsanız napardınız ?

değişmez. seviyorsa aşıksa değişmez.
o size işim vardı yoğundum diye cevabı mesajla dönen aramaya bile tenezzül etmeyen çocuk bir aşık olsun sabah akşam aramazsa ne olayım.
Benim bunu yapma sebebim daha önce böyle oldu ben hiç yazmadım oda bana dedi ki insan bir merak eder vs çünkü o hemen arar yani 3.4 saat olmıyayım benden de aynı şeyi beklediği için ben de bunu yaptım. Daha fazla zaten bir şey yapmayacağım.

Benim bunu yapma sebebim daha önce böyle oldu ben hiç yazmadım oda bana dedi ki insan bir merak eder vs çünkü o hemen arar yani 3.4 saat olmıyayım benden de aynı şeyi beklediği için ben de bunu yaptım. Daha fazla zaten bir şey yapmayacağım.
Aradığımda araba kullanıyordu sabah erken saatte aramıştım. Dediğim gibi daha önce sitem etmişti merak etmiyorsun nerdesin demiyorsun diye.

kendi kendinize sürekli bir bahane bulma peşindesiniz. sitem edecek adam 2 gün kaybolmaz ortadan.. hem hani 3 /4 saat olmasanız arıyordu 2 koca gün aramamış e belki kaza geçirdin belki öldün töbe töbe. merak bile etmemiş işte.

kendi kendinize sürekli bir bahane bulma peşindesiniz. sitem edecek adam 2 gün kaybolmaz ortadan.. hem hani 3 /4 saat olmasanız arıyordu 2 koca gün aramamış e belki kaza geçirdin belki öldün töbe töbe. merak bile etmemiş işte.
Bunu ilk defa yaptı daha önce de oluyordu ana örneğin gündüz yazar akşama kadar yazmazdı ya da gece yazardı bu kadar uzun ilk oldu.

Üstüne düştükçe ters tepecek biliyorum o yüzden daha fazla zaten bir şey yapmayacağım

Aradığımda araba kullanıyordu sabah erken saatte aramıştım. Dediğim gibi daha önce sitem etmişti merak etmiyorsun nerdesin demiyorsun diye.
Anlaşıldı kör kütük aşıksınız, bahanelere sığınmak gerçeklerle yüzleşmekten kolay geliyor.Adam bir dalı tutmadan diğer dalı bırakmaz,Karşıdaki kadından emin olmadan sizden şimdilik vazgeçmiyor.Eğer gizli görev ,mit mensubu vb alanda çalışmıyorsa 2 gün aramaması demek çokta tın demek umrunda değil yani ....

bende de vardi boyle bir gıcık. cumadan nasilsin yazardim pazartesi anlatirdi uzun uzun haftasinin nasil gectigini 😅
bulustugumuz bir zaman söyledim bundan rahatsiz oldugumu, mektup attim yazdim "gec cevap istedigimde zaten mektup attiğimi, mesajlarima cabuk donmesini bekledigimi"
aa bir baktim benim zorumla yaziyor gibi günsonu raporu atiyor 🤬 aşkindan ölsem tahammül edemeyecegim seyler engelledim gitti.
sana da tavsiye ederim

*benimkinin bensizken dusunmek ve beni kaybettigine pişman olmak icin cok zamani olmus, bir yillik ayriliktan sonra sehrime gelip bana gercek bir iliski vadetti, yeniden basladik. ülkeler arasi uzak mesafe oldugumuz 10 ayda 9 defa geldi, radyasyondan ölecek kadar çok konuştugumuz bir on aydan sonra sehrime tasindi, simdi de evleniyoruz.
ilgisizlige hicbir sekilde tahammulum olmadığını cok net bir şekilde öğrendiği için elinden gelenin en iyisini yapmaya cabaliyor.
size de bunu tavsiye ederim. bazi seyleri alttan almak yerine hakettiginizi vermeyen insanlarla yollarinizi ayirin.biterse de bitsin

herkese iyi akşamlar, 1 yıldır uzak mesafe ilişkim var. ilişkimde genel olarak anlaşıyoruz sevgilim 30 yaşında. en son pazartesi gece konuştuk en son ben yazmıştım 2 gündür ne o yazıyor ne ben bu bazen oluyordu ama haber veriyor ya da gece yazıyordu sevgilim yoğun çalışıyor örneğin bu pazar çalıştı ya da eve geç gittiği vs oluyor. herkes şunu diyor tabi ki isteyen yapar eder ama sevgilim yalnız yaşıyor 30 yaşında ve kafası işindeyken çok hoşlanmıyor bence bundan kendisi bir şey demesede. öyle dakika dakika yazmaz zaten hiç de öyle olmadık zaten olması gereken bu biraz da. bende yazmıyorum çünkü bunu genelde o yapıyor o yazsın istediğim için. siz olsanız napardınız ayrılık konuşması yapar mıydınız ? yoksa bekler miydiniz ? ben de yanına gittiğimde çoğu zaman yorgun olduğunu eve geç geldiğini gördüm. ama tabii ki bunlar bahane gibi geliyor kulağa. beklemeli miyim bugünde yoksa konuşma yapmalı mıyım fevri davranmak istemiyorum.
İnsan ne kadar yoğun olursa olsun, gündüz yazamasa bile akşam mutlaka yazmalı veya aramalı. Gün içinde tuvalete, yemek yemeğe nasıl vakit ayırıyorsa en azından 5 dakika konuşacak zaman bulunabilir. O yüzden 2 gün iletişimin hiç olmaması bana tuhaf geldi, ki ben öyle mıç mıç 7/24 telefondan iletişim kurmayı seven biri değilim ama bu durum fazla.

Ayrıca bugüne kadar yaşadıklarımdan şunu diyebilirim; seven, hoşlanan erkek sen yazmasan bile gün içinde mutlaka mesaj atıyor, arıyor, hem de birkaç kez.

1- Uzak ilişkiyse; birkaç ayda evlilik varsa ve en az ayda 1 görüşmek. ( 3 yıldan az flört dönemi bilimsel olarak riskli.)

2- Aynı evde yaşanarak bile insan zor tanınıyorken uzak ilişki kumar gibi özellikle tahammülü kalmadığında anlamanız için yolculuk, tatil vb. çok zorlayıcı durumlarda davranış kalıbı önemli.

3-Ailesini tanımıyorsanız evlide, beraberlik yaşadığı biride olabilir.

4-En az sabah ve akşam iletişim yoksa çaba/istek yoktur çaba/istek yoksa sevgi yoktur.

5-Homo sapiens ilgi teorisi gereği; ilgi mutlaka akar eğer size doğru akmıyorsa başka yere akıyordur ama mutlaka akıyordur, ilgi akmayan taraf sevilmiyordur.

6- Belliki doğru değer görmeyi öğrenmemişsiniz. Bu acı yaratır. Acıda stres. Stres hormonu bağımlılığa dönüşürse her zaman değersiz hissettirecek tipleri seçersiniz ki acı çekmek için.

6- Kaldıki evlenince bile gün içinde nasılsın demek ve durum bildirmek için iletişim kurulacak.

7- " İdeal ilgi iletişim dengesini" bilmeyen öğrenene kadar evlenmemeli.

8- Günlük Telefon konuşmaları 1saatten kısa süren ilişkiler bile şaibeliyken sabah akşam kurulmayan iletişim varsa asla ilişki yoktur.

9- Özellikle bir tarafı garantiye almadan diğer tarafa geçmeyen "kurnaz insan davranışı" kanıtlanmış birşeyken. Böyle alanen bir işaret sonrası devam etmek. Stres ve acı bağımlılığından başkası değildir.

10-Bir kere ciddi uyarırsın, yoksa kesicem iletişimi dersin, eğer mutlaka özür diledikten sonra değişiyorsa devam edersin eğer değişmiyor dediğini yapıp kesersin iletişimi. Böylece uyarı sonrası özür, özür sonrası değişim aşaması yoksa iletişim kesilir.

11- Artık gerçeği biliyorsun. Diğer insanlar sen istemeden hayatında olamaz ve senin istemediğin hiçbir davranışı sana yapamaz.

Back
X