- 5 Temmuz 2025
- 69
- 3
- 1
- 30
- Konu Sahibi fnrbahce123
Biz uzak mesafeyiz bunu yakalamak çok zor.Hiç belli olmaz benimde uzak mesafeydi önüme düştü bir buluşmada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz uzak mesafeyiz bunu yakalamak çok zor.Hiç belli olmaz benimde uzak mesafeydi önüme düştü bir buluşmada
Benim de UZAK MESAFE ydi :)))Biz uzak mesafeyiz bunu yakalamak çok zor.
Yani haklısınız ama bu kişiden kişiye degisiyordur.
Benim bunu yapma sebebim daha önce böyle oldu ben hiç yazmadım oda bana dedi ki insan bir merak eder vs çünkü o hemen arar yani 3.4 saat olmıyayım benden de aynı şeyi beklediği için ben de bunu yaptım. Daha fazla zaten bir şey yapmayacağım.değişmez. seviyorsa aşıksa değişmez.
o size işim vardı yoğundum diye cevabı mesajla dönen aramaya bile tenezzül etmeyen çocuk bir aşık olsun sabah akşam aramazsa ne olayım.
Aradığımda araba kullanıyordu sabah erken saatte aramıştım. Dediğim gibi daha önce sitem etmişti merak etmiyorsun nerdesin demiyorsun diye.Benim bunu yapma sebebim daha önce böyle oldu ben hiç yazmadım oda bana dedi ki insan bir merak eder vs çünkü o hemen arar yani 3.4 saat olmıyayım benden de aynı şeyi beklediği için ben de bunu yaptım. Daha fazla zaten bir şey yapmayacağım.
Benim bunu yapma sebebim daha önce böyle oldu ben hiç yazmadım oda bana dedi ki insan bir merak eder vs çünkü o hemen arar yani 3.4 saat olmıyayım benden de aynı şeyi beklediği için ben de bunu yaptım. Daha fazla zaten bir şey yapmayacağım.
Bunu ilk defa yaptı daha önce de oluyordu ana örneğin gündüz yazar akşama kadar yazmazdı ya da gece yazardı bu kadar uzun ilk oldu.kendi kendinize sürekli bir bahane bulma peşindesiniz. sitem edecek adam 2 gün kaybolmaz ortadan.. hem hani 3 /4 saat olmasanız arıyordu 2 koca gün aramamış e belki kaza geçirdin belki öldün töbe töbe. merak bile etmemiş işte.
Üstüne düştükçe ters tepecek biliyorum o yüzden daha fazla zaten bir şey yapmayacağımkendi kendinize sürekli bir bahane bulma peşindesiniz. sitem edecek adam 2 gün kaybolmaz ortadan.. hem hani 3 /4 saat olmasanız arıyordu 2 koca gün aramamış e belki kaza geçirdin belki öldün töbe töbe. merak bile etmemiş işte.
Yani kişiden kişiye göre değişiyor demişsiniz de yani ne olması gerekiyor farklı olan?Yani haklısınız ama bu kişiden kişiye degisiyordur.
Bunu ilk defa yaptı daha önce de oluyordu ana örneğin gündüz yazar akşama kadar yazmazdı ya da gece yazardı bu kadar uzun ilk oldu.
Anlaşıldı kör kütük aşıksınız, bahanelere sığınmak gerçeklerle yüzleşmekten kolay geliyor.Adam bir dalı tutmadan diğer dalı bırakmaz,Karşıdaki kadından emin olmadan sizden şimdilik vazgeçmiyor.Eğer gizli görev ,mit mensubu vb alanda çalışmıyorsa 2 gün aramaması demek çokta tın demek umrunda değil yani ....Aradığımda araba kullanıyordu sabah erken saatte aramıştım. Dediğim gibi daha önce sitem etmişti merak etmiyorsun nerdesin demiyorsun diye.
Bazı erkekler telefonda konusmayi seviyordur ya da mesajlaşmayi bazısı da sevmiyordur gibi.Yani kişiden kişiye göre değişiyor demişsiniz de yani ne olması gerekiyor farklı olan?
Heralde yani karşında uzman duruyorBu dediğiniz ise yarıyor daha önce yapmıştım şimdi sabah yapacağımı yaptım daha fazla zaten bir şey yapmayacağım
İnsan ne kadar yoğun olursa olsun, gündüz yazamasa bile akşam mutlaka yazmalı veya aramalı. Gün içinde tuvalete, yemek yemeğe nasıl vakit ayırıyorsa en azından 5 dakika konuşacak zaman bulunabilir. O yüzden 2 gün iletişimin hiç olmaması bana tuhaf geldi, ki ben öyle mıç mıç 7/24 telefondan iletişim kurmayı seven biri değilim ama bu durum fazla.herkese iyi akşamlar, 1 yıldır uzak mesafe ilişkim var. ilişkimde genel olarak anlaşıyoruz sevgilim 30 yaşında. en son pazartesi gece konuştuk en son ben yazmıştım 2 gündür ne o yazıyor ne ben bu bazen oluyordu ama haber veriyor ya da gece yazıyordu sevgilim yoğun çalışıyor örneğin bu pazar çalıştı ya da eve geç gittiği vs oluyor. herkes şunu diyor tabi ki isteyen yapar eder ama sevgilim yalnız yaşıyor 30 yaşında ve kafası işindeyken çok hoşlanmıyor bence bundan kendisi bir şey demesede. öyle dakika dakika yazmaz zaten hiç de öyle olmadık zaten olması gereken bu biraz da. bende yazmıyorum çünkü bunu genelde o yapıyor o yazsın istediğim için. siz olsanız napardınız ayrılık konuşması yapar mıydınız ? yoksa bekler miydiniz ? ben de yanına gittiğimde çoğu zaman yorgun olduğunu eve geç geldiğini gördüm. ama tabii ki bunlar bahane gibi geliyor kulağa. beklemeli miyim bugünde yoksa konuşma yapmalı mıyım fevri davranmak istemiyorum.
Kendini kandırıyorsun. Karakterinin rahat olması sana koca 48 saatte tek mesaj atmamasının sebebi asla olamaz.Ben şöyle düşünüyorum o rahat yaşamaya alıştığı için biraz da böyle. Yani tek yaşıyor vs. Ve zaten normalde de rahat biri