- 5 Temmuz 2025
- 337
- En iyi cevaplar
- 1
- 68
- 13
- Konu Sahibi fnrbahce123
-
Evet uzak mesafe bir süre sonra etkileyecek çünkü 1 sene uzak mesafeyle geçti yani daha 1.2 sene uzak mesafeyi ben kaldırırım ama o kaldıramaz iletişim yine 1.2 ay sonra azalmaya başlayacak bence.Kalp akıl ikileminde niyeyse hep akıl haklı çıkıyor
Kahretsin!!!!
Bu adam size kaç gün yazmamıştı şu anda da çok istiyor gibi bir hali yok unutun bence1 senelik bir ilişkim olmuştu uzak mesafe ayrılalı 1 ayı geçti beni aradı konuştuk vs burayada konu açmıştım istemediğimi söylemiştim ama onu çok özlüyorum bunun da farkındayım. Yıllık izin sürecine gireceğim ve yaklaşık 10 gün kadar bunu ortak bir arkadaşımız biliyordu bugün aradı yine konuştuk vs gelirsen görüşelim dedi onun olduğu tarafa gitmeyi düşündüğümü söylemiştim ortak tanıdığımıza daha önce de zaten yıllık izin ya da normalde izin alıp onun yanına gidip kalıyordum tabi tek taraflı değil bu oda geliyordu benim kadar sık gelemesede. Şu an kalbimle aklım arasında kalmış durumdayım barışsak uzak mesafe olmamız bir süre sonra yine bizi etkileyecek biliyorum çok yoğun çalışıyor bunu yanına gittiğimde eve geldiğinde yorgun olduğunu görüyordum ona ragmen yemek yapma disarda yiyelim diyip beni disari cikarirdi ya da beraber yapardik ama bu yan yana boyle vakit geçirmedigimizde yorgun olmasi iletişimini buda etkiliyor ilişkimizde yan yana etkilemesede uzakta mesaj arama vs de bir süre sonra etkiliyor uyuyor vs. Siz olsaniz napardiniz kalbim ve aklım arasında kaldım. Biz görüntülü konuşurken bile uyuya kalıyordu. Aklım farklı kalbim farklı diyor. Eski sevgilim polis memuru konularımı hatırlayanlar vardır belki.
2.3 gün yazmamıştı şu an bayağı çaba gösteriyor 2 şansı herkes hak eder ama ben yine aynı şeylerin olacağını düşünüyorum uzak mesafenin yakın olması lazım eskilere dalıp gidiyorum bu aralar baktıkça özlüyorum.Bu adam size kaç gün yazmamıştı şu anda da çok istiyor gibi bir hali yok unutun bence
2. şansı kimse haketmez bence. Bende seninle benzer durumdayım. Yurtdışından geldi af diliyor görüşmedim bile.2.3 gün yazmamıştı şu an bayağı çaba gösteriyor 2 şansı herkes hak eder ama ben yine aynı şeylerin olacağını düşünüyorum uzak mesafenin yakın olması lazım eskilere dalıp gidiyorum bu aralar baktıkça özlüyorum.
Neden ayrıldınız? Benim ondan ayrılık sebebim iletişimsizlik başladığı için 2.3 gün yazmadığı olduğu için onun harici ilişkimiz gerçekten iyiydi yani.2. şansı kimse haketmez bence. Bende seninle benzer durumdayım. Yurtdışından geldi af diliyor görüşmedim bile.
Hastalığımda yanımda olmadı maalesef şimdi de deli gibi pişman ama değişmezlerNeden ayrıldınız? Benim ondan ayrılık sebebim iletişimsizlik başladığı için 2.3 gün yazmadığı olduğu için onun harici ilişkimiz gerçekten iyiydi yani.
Sizinkisi farklıymış benim eski sevgilimde tam tersi bu konularda çok hassas bir kere yanına gittiğimde çok fena hasta olmuştum çorba yapıp sabaha kadar başımda beklemişti hiç uyumadan güzel günlerdi.Hastalığımda yanımda olmadı maalesef şimdi de deli gibi pişman ama değişmezler
İlişkimiz son dönemlerde kötü olmuştu kötü dediğimde soğuk değildi ama 2.3 gün yazmadığı olmuştu yani biraz böyle zaten genel olarak da rahat biri olduğu için daha da rahatlaşmışt ben de ayrılmıştımİlişkiniz iyi değildi ben hatırlıyorum konularını öyle bir ilişki iyi olamaz dönme bu adama
Öyle bir günlük bişey değil benim baya ağır bir hastalıktı. Sizinkisi de pek iyi olmazdı 2-3 gün yazmadan duran adam pek parlak durmuyorSizinkisi farklıymış benim eski sevgilimde tam tersi bu konularda çok hassas bir kere yanına gittiğimde çok fena hasta olmuştum çorba yapıp sabaha kadar başımda beklemişti hiç uyumadan güzel günlerdi.
Hala adamı savunuyosun genel olarak şöyle böyle yarın başkasına her dk yazar güvenmeİlişkimiz son dönemlerde kötü olmuştu kötü dediğimde soğuk değildi ama 2.3 gün yazmadığı olmuştu yani biraz böyle zaten genel olarak da rahat biri olduğu için daha da rahatlaşmışt ben de ayrılmıştım
Geçmiş olsun. Ben de bu yüzden ayrıldım umursamazlığı başladığı için.Öyle bir günlük bişey değil benim baya ağır bir hastalıktı. Sizinkisi de pek iyi olmazdı 2-3 gün yazmadan duran adam pek parlak durmuyor
Teşekkür ederimGeçmiş olsun. Ben de bu yüzden ayrıldım umursamazlığı başladığı için.
Ben onunla barışayım ya da barışmayayım kişiliğini karakterini beğeniyorum yani benim için hep böyleydi buHala adamı savunuyosun genel olarak şöyle böyle yarın başkasına her dk yazar güvenme
Kusura bakma ama 3 gün yazmayan adama pek iyi gözle bakamam ne dersen deBen onunla barışayım ya da barışmayayım kişiliğini karakterini beğeniyorum yani benim için hep böyleydi bu
O benden beklemiş öyle söyledi telefonda neden merak etmedin falan dedi. Ben de son dönemlerde Ben seni merak ediyordum ondan yazmadım dedim.Kusura bakma ama 3 gün yazmayan adama pek iyi gözle bakamam ne dersen de
İnandın mı cidden?O benden beklemiş öyle söyledi telefonda neden merak etmedin falan dedi. Ben de son dönemlerde Ben seni merak ediyordum ondan yazmadım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?