- Konu Sahibi efsanuralde21
-
Nişanlıyım nişanlım beni kuzenlerimden kıskanıyo tokalaşmama felan ama kendi kuzenleriyle tokalaşıyo nabıyım bu konuda haklımı kskanmakta yada ben haklımıyım tokalaşma diye tutturunca siz olsanız napardınız ?
Eğer sizin tokalsmaniza izin vermiyorsa o da tokalasmayacak. Günah olan ikinize de günah. Sen yaptığın sürece ben de yaparım dersiniz bi şekilde onu engellersiniz.
Ayrıca hemen insanların cevap yazmasını neden bekliyorsunuz ki? Hakaret ediyor ve tehdit ediyorsunuz, cok çocukça. Tehdidinizle insanların cevap yazacağını düşündünüz galiba.
burada kmse kmseye cevap vemiyor herhalde yada tanımadıklarına diyeyim boşuna üye olmuşum ve arkadasda beni üye yap diyordu az daha onuda yanlş yere sürükliycekdim skıntılarını yazıpda boşuna ümide etmek beklemek gbi mesela
9 dk olmuş konuyu açalı bu ne trip bu ne öfke.
Konuya gelince kendisi başkalarıyla el sıkışmıyor dahi olsa siz haklısınız. Belli bir aklınız, mantığınız olduğuna inanmış ki hayat eşi olmaya karar vermiş karşısındaki insan sizinle. Şimdi elinizi kime uzatacağınıza karar vermeye aklınızın yetmeyeceğini mi sanıyor nedir?
Nişanlıyım nişanlım beni kuzenlerimden kıskanıyo tokalaşmama felan ama kendi kuzenleriyle tokalaşıyo nabıyım bu konuda haklımı kskanmakta yada ben haklımıyım tokalaşma diye tutturunca siz olsanız napardınız ?
tokalaşmazdım. tokalaşmam da. benim inancım bu yönde. daha doğrusu genişleteyim: kendisiyle nikah düşen hiç kimseyle tokalaşmamaya çalışırım. eşimden de aynı hassasiyeti beklerim. ki o da bu şekilde davranır. biraz senin inancına göre değişir. ama bugün sana bunu bu şekilde dikte eden adam yarın bir gün kendisi aldatır elinin kiri olur da sen aldatınca namussuz olursun. mevzuuya değil tarz dikkat et derim.
çok merak ediyorum kuzeninle tokalaşınca nikah mı düşüyor yani .. her hareketin altında böyle şeyler düşünmek insanı yormaz mı
. ama kuzen dediğimiz insanlar en yakın akraba .
nikah düşmesi demek onunla tokalaşınca nikahım gidiyor demek değil. kendisiyle evlenilmesi helal olan kimseler için kullanılır o tabir. ve her ne kadar bir kardeş gözüyle baksak da benim sahip olduğum inanca göre kuzenle nikah düşer. yani evlenilmesi mümkündür. benim de beraber büyüdüğüm kardeş gibi olduğum kuzenlerim var görüşünce selamlaşırız oturur muhabbet ederiz ama tokalaşmayız yani bana göre gerek yok. onlar da hassasiyetimi bilirler ona göre davranırlar zaten.
baştan kendinizi nasıl eşinize kabul ettirirseniz öyle gider. sen bu zaman kadar kuzenlerinle tokalaşıp yanaktan merhabalaşıyorsan nişanlandın diye bundan vazgeçmen abes olur. kendi yapıyor diyorsun onun kuzeni kız deil mi . çok saçma kendinden ödün verme . ben böyleyimde. bugün buna karışan yarın neler yapar.
tokalaşmazdım. tokalaşmam da. benim inancım bu yönde. daha doğrusu genişleteyim: kendisiyle nikah düşen hiç kimseyle tokalaşmamaya çalışırım. eşimden de aynı hassasiyeti beklerim. ki o da bu şekilde davranır. biraz senin inancına göre değişir. ama bugün sana bunu bu şekilde dikte eden adam yarın bir gün kendisi aldatır elinin kiri olur da sen aldatınca namussuz olursun. mevzuuya değil tarz dikkat et derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?