Siz olsanız napardınız

efsanuralde21

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
37
2
13
Bursa
Nişanlıyım nişanlım beni kuzenlerimden kıskanıyo tokalaşmama felan ama kendi kuzenleriyle tokalaşıyo nabıyım bu konuda haklımı kskanmakta yada ben haklımıyım tokalaşma diye tutturunca siz olsanız napardınız ?

burada kmse kmseye cevap vemiyor herhalde yada tanımadıklarına diyeyim boşuna üye olmuşum ve arkadasda beni üye yap diyordu az daha onuda yanlş yere sürükliycekdim skıntılarını yazıpda boşuna ümide etmek beklemek gbi mesela

Hayır kesinlikle haklı değil.. Kuzeninle de tokalaşmandan rahatsız oluyorsa sıkıntı var demektir..

Eğer sizin tokalsmaniza izin vermiyorsa o da tokalasmayacak. Günah olan ikinize de günah. Sen yaptığın sürece ben de yaparım dersiniz bi şekilde onu engellersiniz.
Ayrıca hemen insanların cevap yazmasını neden bekliyorsunuz ki? Hakaret ediyor ve tehdit ediyorsunuz, cok çocukça. Tehdidinizle insanların cevap yazacağını düşündünüz galiba.

9 dk olmuş konuyu açalı bu ne trip bu ne öfke.

Konuya gelince kendisi başkalarıyla el sıkışmıyor dahi olsa siz haklısınız. Belli bir aklınız, mantığınız olduğuna inanmış ki hayat eşi olmaya karar vermiş karşısındaki insan sizinle. Şimdi elinizi kime uzatacağınıza karar vermeye aklınızın yetmeyeceğini mi sanıyor nedir?

kuzenin bence ne günahı olur ne kıskanması. saçma bence. kuzen kardeş yerine geçer yaw. ohooo işin var nişanlınla.

yok kmse tınlamadı sandım yeniyimde ne aralıklarla cevap veriliyor falan onları düşünemedim hiç ve sinirden patlıyorum şuan ona onunda siniri eklenince
peki düşüncen için saol bnu yapmakdan korkuyordum brz olsun cesaret geldi . .

Belki burdaki hemcinsleriniz daha okumamistir. Hemen alinganlik yapip baska seyler dusunmenize gerek yoktu.
Herneyse ben okudum, nacizane fikrim, karsinizdaki erkek demekki kuzenlerine evlenilebilir insan olarak bakiyor. Kendisi tokalasabiliyor ama size karsi. Bu cok anlamsiz. Ikili iliskilerde cifte standart yaratilmamali, eger birsey sizi rahatsiz ediyorsa ilk once kendi davranislariniza bakmalisiniz.
Kuzen kavramina benim bakis acim kardes olduklaridir. Hic oyle aman tokalasmayayim ya da onlar tokalasmasin gibi bir durumu anlayamiyorum.
Siz sectiginiz erkegin bakis acisini boyle gormus oldunuz, gozunuzde bu normalse sorununuz yok. Ama sizin hayat tarziniza uymuyorsa uzun soluklu bircok taviz vermeye elverisli bir iliskiniz olur. Eger o erkek dominantsa bu tavizler hep sizin tarafinizdan beklenilecek ve yaptirilacaktir. ( olaya ilk anda dahi buyuk tepki vermemenizden yola cikarak)

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

öfkemin kusuruna bakmayın cümleten sabrsızım sanırım görüşün içn saol . .

ayy çok saçmalamış nişanlın öyle şeymi olur kuzen yaa onlar ne olacak hayret bişey tabiki senin düşüncen doğru tabi tokalaşacan da yanagındanda öpecen gayet normal.

tokalaşmazdım. tokalaşmam da. benim inancım bu yönde. daha doğrusu genişleteyim: kendisiyle nikah düşen hiç kimseyle tokalaşmamaya çalışırım. eşimden de aynı hassasiyeti beklerim. ki o da bu şekilde davranır. biraz senin inancına göre değişir. ama bugün sana bunu bu şekilde dikte eden adam yarın bir gün kendisi aldatır elinin kiri olur da sen aldatınca namussuz olursun. mevzuuya değil tarz dikkat et derim.

oha!hayatta en en en saçma bulduğum şeylerden biri de şu kuzenlerden kıskanma mevzusudur.hem de tokalaşma gibi küçücük bir şey.Allah sabır versin.

baştan kendinizi nasıl eşinize kabul ettirirseniz öyle gider. sen bu zaman kadar kuzenlerinle tokalaşıp yanaktan merhabalaşıyorsan nişanlandın diye bundan vazgeçmen abes olur. kendi yapıyor diyorsun onun kuzeni kız deil mi . çok saçma kendinden ödün verme . ben böyleyimde. bugün buna karışan yarın neler yapar.

çok merak ediyorum kuzeninle tokalaşınca nikah mı düşüyor yani .. her hareketin altında böyle şeyler düşünmek insanı yormaz mı
. ama kuzen dediğimiz insanlar en yakın akraba .

çok merak ediyorum kuzeninle tokalaşınca nikah mı düşüyor yani .. her hareketin altında böyle şeyler düşünmek insanı yormaz mı
. ama kuzen dediğimiz insanlar en yakın akraba .

nikah düşmesi demek onunla tokalaşınca nikahım gidiyor demek değil. kendisiyle evlenilmesi helal olan kimseler için kullanılır o tabir. ve her ne kadar bir kardeş gözüyle baksak da benim sahip olduğum inanca göre kuzenle nikah düşer. yani evlenilmesi mümkündür. benim de beraber büyüdüğüm kardeş gibi olduğum kuzenlerim var görüşünce selamlaşırız oturur muhabbet ederiz ama tokalaşmayız yani bana göre gerek yok. onlar da hassasiyetimi bilirler ona göre davranırlar zaten.

sen gerek görmüyorsan en doğal hakkın o zaman.
iyi akşamlar.

tövbe tövbe...
senin kuzenlerin sana namahrem ise onun kuzenleri ona ne oluyor acaba???

kz ama çok büyük değil onunkisi 15 falan farketmemeli bnce.o kıskanıyosa bnde kskanırım doğrusu !

Tokalasınca ne oluyor,hemen bir yerlerimi uyanıyor
Sacmalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…