• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız napardınız?

Ben gerçekten bu "çocuğum olmazsa olmaz, ayy en büyük hayalimm, illa da genlerimi saçmalıyım, üremeliyim" mantığını anlayamıyorum. Kesinlikle olmazsa olmaz, evliliği ayakta tutan şey falan değil çocuk; hatta bir çok insanın ayrılma sebebi çocuktan sonra karı koca hayatlarının sekteye uğraması, burada da örneğini bolca görüyoruz. Sizinle çocuk için evlenmeyecek birinden kaçarak uzaklaşın bence.

Yok lütfen fake olduğunu düşünmeyin. Evet aklım bitmesi iyi oldu diyor. İlerde üzülürsün diyor ama kalbimm bambaşka şeyler söylüyor. Bu kadar zor olabileceğini hiç düşünmedim. Ben bi suç günah işlesem beni terk etmesi bu kadar koymazdı bana. Ama Allahın verdiği şey yüzünden çekti gitti.
iyi de evilik bir anlaşmadır. ve sartlar ona uymamış. bu üzücü ama garip değil.

Cocuk bir ailenin olmazsa olmazi olabilir
Ama rabbim nasip etmiyorsa yapacak birsey yok

Durumunuzdan rahatsizlik duyan sevgiliniz.
.bunu yarin gelip tamam desede icinizde suphe kalir ilerde problem yaşarsiniz..

Bana göre olmasada olur ama mesela nişanlım çocuk diye ölür her insan farklı bu arada çok geçmiş olsun inş beklediğiniz organ nakli bi an önce gerçekleşir

Bekarken bu konulara olmazsa olur diye bakardım.Sevdikten sonra önemli değil derdim.Ama evlenince insanların iç güdüsel veya toplumsal baskıdan ister herkes çocuk.

Merhaba hanımlar,
Benim bu derdim beni bitirdi, tüketti. Belki benim gibi olanlarınız vardır, tabi Allah kimseye yaşatmasın bu sıkıntıyı. Ciddi bir hastalığım var 10 yaşımdan beri ve bu hastalık sebebiyle doğum yapmam, hamile kalmam yasak. Evli değilim,26 yasındayım. Deli gibi sevdiğim adam da bana bu durumu aşamadığını ve ayrılmak istediğini söyledi. Aslında ailesi bana hep destek oldu lakin o ilerde beni üzeceğini ve bunu yüzüme vuracağını söyledi. Canım nasıl yanıyor? Çocuk bir evliliğin olmazsa olmazı mıdır? Bana fikir verin lütfen. Şimdiden teşekkür ederim hepinize..
merhaba, canım bence bu durum kişiden kişiye değişir. şöyle örnek vereyim mesela benim kız kardeşim evli olmadığı halde senelerdir mağazalarda görüp beğendiği bebek kıyafetlerini alır çeyizine. o kadar çok içinden geliyorki bense 30 yaşımdayım son 2 seneyi saymazsak içimde anne olmak gibi bir istek yoktu halen bunu isteyip istemediğimi bilmiyorum. bu kişisel birşey .erkek arkadaşınla ne zamandır birliktesiniz bilmiyorum ama ilişkinizin başında söylemeliydi bunu. çcuğunun olmasını istemeyen yada olması yada olmaması umurlarında olmayan insanlar var öyle biriyle mutlu olursun bence.

Merhaba hanımlar,
Benim bu derdim beni bitirdi, tüketti. Belki benim gibi olanlarınız vardır, tabi Allah kimseye yaşatmasın bu sıkıntıyı. Ciddi bir hastalığım var 10 yaşımdan beri ve bu hastalık sebebiyle doğum yapmam, hamile kalmam yasak. Evli değilim,26 yasındayım. Deli gibi sevdiğim adam da bana bu durumu aşamadığını ve ayrılmak istediğini söyledi. Aslında ailesi bana hep destek oldu lakin o ilerde beni üzeceğini ve bunu yüzüme vuracağını söyledi. Canım nasıl yanıyor? Çocuk bir evliliğin olmazsa olmazı mıdır? Bana fikir verin lütfen. Şimdiden teşekkür ederim hepinize..
İlla çocuk olacak diye bir kaide yok ama tıp teknolojisi gün geçtikçe ilerliyor yarının ne getireceğini kimse bilemez

Back
X