- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.965
- 798
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
o neden istemiyor peki ? ikna etmeye çalıştın mıBen istiyorum anne olmak falan kendi yuvam olsun iatiyorum.
açıklaması bu kadarcık mı sevgilinin?ne zaman hazır olurmuş peki?:))30yasindasiniz.Duzgun bir işiniz var.5 6senelik bir iliskiniz var.Sevgiliniz sicak bakmiyor evlilige naparsiniz? Ayril diyen arkadaslar 6senelik aliskanlik anilar falan unutulurmu peki.Devam edilse sonu nolcak bu iliskinin
25 yaşındalarmış ve 1 yıllıkmış ilişkileri.İleresi için diyormuş konu sahibi.
Yaa erken mi.Bende atanmak falan istiyorum once.o simdi sicak bakmiyo evlilige acaba ileride de sicak bakmazsa naparim diye dusunuyorumİler de de ne kadar ilerde olduğunu bilmiyoruz ki 25 yaş bi bayan için bence ideal ne çok gec ne çok erken yani 27 olsan bile bence önemi yok önemli olan ilk önce aranizdaki sorunlari halledip evlilige koyulmaniz
Ha erkek 25 se bence erkek için erken bi yaş
Yok niyeti ciddi bunu defalarca anladim ama hazir degilim henuz diyoaçıklaması bu kadarcık mı sevgilinin?ne zaman hazır olurmuş peki?:))
açıkcası evlenmeye mi hazır değil yoksa senle evlenmeye mi niyeti yok bunu anlamaya çalış.
alışkanlık vs. takılma bunlara.
sonuçta hayatını bir düzene sokmak istiyorsun ama adamda bir hareket yok.
daha kaç sene geçireceksiniz ki böyle?
ilişkiniz ne durumda?
anlaşamadığınız hususlar var ise bunlar yüzünden de uzak duruyor olabilir.
sana hazır değilim der bi bakarsın senden ayrılır 3 ay içnide evlenir.
yani böyle örnekler çoook fazla.
bunu da göz önünde bulundur.
kimse vazgeçilmez değil bu hayatta.
Haklisinda bir sene oldu halaa ayni fikirde.ne kadar zaman verim ne zmana kadar beklim bunu dusunuyorum.peki sizin eski sevgiliniz yalvarmadimi daha sonra6 senelik sevgilim evlenmeye yanaşmadığı için ayrıldım. 29 yaşındaydım. Ben evlenip anne olmak istiyordum.
Ayrıldığımızın ertesi günü eski eşimle tanıştım.
Çok da güzel unuttum eskisini.
Siz endişelenmek için aceleci davranmışsınız ama.
Sevgilinize zaman verin.
Benim fakültede "hiç evlenmeyeceğim" diyen erkek sınıf arkadaşlarım evlendi.
"Ben asla çocuk doğurmam" diyen kız sınıf arkadaşım anne olmuş.
Zamana bırakın...
Haklisinda bir sene oldu halaa ayni fikirde.ne kadar zaman verim ne zmana kadar beklim bunu dusunuyorum.peki sizin eski sevgiliniz yalvarmadimi daha sonra
Uzerine gitmek istemiyorum.Para mi var diyo cok ustune gidincedeo neden istemiyor peki ? ikna etmeye çalıştın mı
Yok aslinda suan 25yasindayiz.ama bir senelik iliskimiz var ve kendini hazir hissetmiyo.İleride diyorum hazir hissetmezse naparim.Cunku suan cok kafama takiyorum :-(
6senelik iliskiyi bitirmek cesaret istiyo.Sonucta bi suru emek var.hic mi o zmana kadar demedi kesinlikle istemiyorum evlilik diyeHayır öyle bir ilişkimiz yoktu.
Yalvarıp ne diyecekti?
Yetişkin insanlardık, ne istediğimizi de biliyorduk
başta evleneydin yavru ceylanınız 6 yaşında olurdu,emeklerine çalınan zamanlarına yazık ,bir kez daha gelmeyeceksin bu hayata,istediklerini yaşamak için bir adım attığında ,onları yaşayacak takatin kalmaz ise ne yapacaksın??30yasindasiniz.Duzgun bir işiniz var.5 6senelik bir iliskiniz var.Sevgiliniz sicak bakmiyor evlilige naparsiniz? Ayril diyen arkadaslar 6senelik aliskanlik anilar falan unutulurmu peki.Devam edilse sonu nolcak bu iliskinin
Haklsin da aklima takiliyo.bi senede tavri degismedi cunkubizimle dalga mı geçiyorsunuz
onu o zaman düşünün
şimdi hazır hissetmemesi normal zira ilişki bir yıllık yaşlar 25
eğer o dediğiniz de olursa endişesinin hazır olmamasının sebebi irdelenir belki eşya düğün vs işi belki ay kocişşş şeklinde dolanan kadınların iticiliği, belki evde dominant bir karakter istememesi her şey olabilir
ama ne olur olmamış şeyler için konu açmayın gün ola devran döne
Haklsin da aklima takiliyo.bi senede tavri degismedi cunku
6senelik iliskiyi bitirmek cesaret istiyo.Sonucta bi suru emek var.hic mi o zmana kadar demedi kesinlikle istemiyorum evlilik diye
Yok aslinda suan 25yasindayiz.ama bir senelik iliskimiz var ve kendini hazir hissetmiyo.İleride diyorum hazir hissetmezse naparim.Cunku suan cok kafama takiyorum :-(
Kendini hazir hissetmiyosa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?