Siz olsanız naparsınız?

6 senelik sevgilim evlenmeye yanaşmadığı için ayrıldım. 29 yaşındaydım. Ben evlenip anne olmak istiyordum.
Ayrıldığımızın ertesi günü eski eşimle tanıştım.
Çok da güzel unuttum eskisini.

Siz endişelenmek için aceleci davranmışsınız ama.
Sevgilinize zaman verin.
Benim fakültede "hiç evlenmeyeceğim" diyen erkek sınıf arkadaşlarım evlendi.
"Ben asla çocuk doğurmam" diyen kız sınıf arkadaşım anne olmuş.

Zamana bırakın...

30yasindasiniz.Duzgun bir işiniz var.5 6senelik bir iliskiniz var.Sevgiliniz sicak bakmiyor evlilige naparsiniz? Ayril diyen arkadaslar 6senelik aliskanlik anilar falan unutulurmu peki.Devam edilse sonu nolcak bu iliskinin
açıklaması bu kadarcık mı sevgilinin?ne zaman hazır olurmuş peki?:))
açıkcası evlenmeye mi hazır değil yoksa senle evlenmeye mi niyeti yok bunu anlamaya çalış.
alışkanlık vs. takılma bunlara.
sonuçta hayatını bir düzene sokmak istiyorsun ama adamda bir hareket yok.
daha kaç sene geçireceksiniz ki böyle?
ilişkiniz ne durumda?
anlaşamadığınız hususlar var ise bunlar yüzünden de uzak duruyor olabilir.
sana hazır değilim der bi bakarsın senden ayrılır 3 ay içnide evlenir.
yani böyle örnekler çoook fazla.
bunu da göz önünde bulundur.
kimse vazgeçilmez değil bu hayatta.

Yaa erken mi.Bende atanmak falan istiyorum once.o simdi sicak bakmiyo evlilige acaba ileride de sicak bakmazsa naparim diye dusunuyorum

Yok niyeti ciddi bunu defalarca anladim ama hazir degilim henuz diyo

Haklisinda bir sene oldu halaa ayni fikirde.ne kadar zaman verim ne zmana kadar beklim bunu dusunuyorum.peki sizin eski sevgiliniz yalvarmadimi daha sonra

Haklisinda bir sene oldu halaa ayni fikirde.ne kadar zaman verim ne zmana kadar beklim bunu dusunuyorum.peki sizin eski sevgiliniz yalvarmadimi daha sonra

Hayır öyle bir ilişkimiz yoktu.
Yalvarıp ne diyecekti?
Yetişkin insanlardık, ne istediğimizi de biliyorduk

Yok aslinda suan 25yasindayiz.ama bir senelik iliskimiz var ve kendini hazir hissetmiyo.İleride diyorum hazir hissetmezse naparim.Cunku suan cok kafama takiyorum :-(

bizimle dalga mı geçiyorsunuz

onu o zaman düşünün

şimdi hazır hissetmemesi normal zira ilişki bir yıllık yaşlar 25

eğer o dediğiniz de olursa endişesinin hazır olmamasının sebebi irdelenir belki eşya düğün vs işi belki ay kocişşş şeklinde dolanan kadınların iticiliği, belki evde dominant bir karakter istememesi her şey olabilir

ama ne olur olmamış şeyler için konu açmayın gün ola devran döne

30yasindasiniz.Duzgun bir işiniz var.5 6senelik bir iliskiniz var.Sevgiliniz sicak bakmiyor evlilige naparsiniz? Ayril diyen arkadaslar 6senelik aliskanlik anilar falan unutulurmu peki.Devam edilse sonu nolcak bu iliskinin
başta evleneydin yavru ceylanınız 6 yaşında olurdu,emeklerine çalınan zamanlarına yazık ,bir kez daha gelmeyeceksin bu hayata,istediklerini yaşamak için bir adım attığında ,onları yaşayacak takatin kalmaz ise ne yapacaksın??
edit:yavrum ağzına ıslak zopaynan girişirim ihtimal dahilinde dert mi olur de get

Haklsin da aklima takiliyo.bi senede tavri degismedi cunku

Haklsin da aklima takiliyo.bi senede tavri degismedi cunku

valla yakında değişir tavrı, o ilişki 6 senelik falan olmaz

ya adam ile ilişkiyi yaşayamadan evlenelim ne zaman evlenelim muhabbeti mi olur

zamana bırakın biraz, evleneceğiz diye başlayan ilişkiler sanki çok mu sağlıklı devam ediyor

bir de yani ülkede gündemi de mi takip etmiyorsunuz

bir günde tüm hayatlar değişiyor 6 yıl sonra da evlenmek istemezse diye konu açmak akıllara ziyan

belki siz 6 ay sonra bu adamla olmaz deyip bırakacaksınız

6senelik iliskiyi bitirmek cesaret istiyo.Sonucta bi suru emek var.hic mi o zmana kadar demedi kesinlikle istemiyorum evlilik diye

Demişti ama ben de istemiyordum
Yaş ilerleyince istediğime karar verdim. Anne olma isteği ağır bastı.
Son bir kez sordum, bir ihtimal diye.

adamı bayıltıp imzayı attırın diyemeyeceğimize göre ya evliliği erteleyeceksiniz ya yolları ayıracaksınız

Önceki konunuzda 1. yıldönümümüz demişsin bizimle dalga mı geçiyorsun yoksa 6 yıl sonranın planını mı yapıyorsun? Umarım birinci seçenektir

Bir ara devrelerim yansa da olayı anladım Durun bakalım gün ola devran döne demişler nasipte varsa olur olmazsa yolunuza bakarsınız daha 1 senelik ilişki de tabi ki kendini hazır hissetmez şimdiden ya 5 yıl sonra hissetmezse diye düşünülür mü Bizde ilk başladığımızda eşim düşünmüyor bende ayy evlensek mi gözüyle bakıyordum daha 20 yaşlarında vardık yoktuk seneler geçti ben aklımı başıma aldım iyi ki hemen evlilik dememişiz mesela herkes hazır olduğunda kişiler olgunlaştığında güzel

Yok aslinda suan 25yasindayiz.ama bir senelik iliskimiz var ve kendini hazir hissetmiyo.İleride diyorum hazir hissetmezse naparim.Cunku suan cok kafama takiyorum :-(

Çok ilginçsiniz. Olmayan bir sorun için şimdiden "muhtemel" çözümleri mi arıyorsunuz?

Hem ilişkiniz belki beş-altı sene sürmeyecek. Nasıl o aşamaya geleceğinizden emin oluyorsunuz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…