Siz olsanız naparsınız?

Ben konu sahibinin kaç yaşında olduğunu anlamadım. İlk mesajda 30muş sonra 25 olmuş. Şu yüzden önemli 20-25 arası yaşanan bir 5 yıl mı bu ilişki 25-30 mu?
Benim gördüğüm kadarıyla erkekler arkadaş furyası evlenmeye başlayınca daha hazır hissediyor evliliğe.
Tabi buna deli gibi aşık olup kavuşmak için gün sayanlar dahil değil..

25yasindayiz suan.ama evlilige sicak bakmiyo suan.30a kadar sicak bakmazsa napicam diye dusunuyorum acikcasi.Aslinda deli gibi sevse o da evlilik ister hemen dimi.sonucta onumuzde engel yok

Simdi biz 25yasindayiz.bir senelik iliski.ben 30umuza geldigimizdede istemezse halaa diye sormustum.Peki sence baski yapim mi ona.Bunun araba borcu falan btcek iki aya para biriktir falan diye baski yapim mi?
Yani şuan seninle nasil bir iliski yaşıyor, adam seninle evlenmeyi düsünüyor mu bunlar çok önemli. Eger evlenmeyi düsünüyorsa zaten kendisi para biriktirmeyide akıl etmeli. 1 yıllık ilişki henüz çok yeni. Sende karşındaki adamla evlenmek mi istiyorsun iyice bir düsün. Adamada hemen öyle evlilik düşkünü görünme. Evlenecek adam yüzügünü alıp geliyor zaten.
Sevgililik başka evlilik bambaşka iyice tanı adamı. Beraber bir ömür gećireceksin onunla. Boşver para biriktirmezse biriktirmesin aldigimiz nefesin garantisi mi var. Bir saniye sonra ölebiliriz.
Kendinden emin ol hersey para birikim degil. Dügündü ev esyasiydi hersey zamani gelince bir sekilde alınır zaten.

Canım deli gibi kör kütük aşık olmak zorunda değilsiniz zaten de, aranızdaki diyaloglar kendini belli eder. Evlenince şöyle yaparız böyle yaparız gibi geleceğe dair hayaller de mi kurmuyorsunuz? Bu konu hiç mi açılmıyor? Açılmıyorsa sıkıntı büyük. Ama senin sıkıştırmanla açılmasın iyice soğutma bence.
Bence hazır hissetmemek diye bir şey var ayrıca, kadın için de erkek için de. Ama evlilik fikrinden kaçmak demek değil bahsettiğim, biraz daha zaman belki biraz daha maddi birikim demek.
Birkaç arkadaş düğününe gitseniz sevgilin rengini belli eder bence.

edit: Ay bir de 1 yıllık mı ilişkiniz. Daha olmamış bir sorun için kafa yorma canım yaa.. Güldürdün beni.

Son düzenleme:
Evlenme istegi var bi gun.ama o gune dahaa cok var.bende uzerine hic gitmiyorum .ondan bekliyorum aslinda.ömur boyu bu sekilde gitmiycegini o da biliyo.Para falan biriktirmiyo henuz.Zamanla olur belki hersey Ben bi atanimda

Mesela diyo olurda bi gun evlenirsek diye kiz basliyo.bi kez dediki bizim senle bir haftada olcak yada olmiycak dedi ne alaka anlayamadim da.Suan belki de erken biseyler icin.Bilmiyorum belki de ben cok acekeciyim

Evlenme istegi var bi gun.ama o gune dahaa cok var.bende uzerine hic gitmiyorum .ondan bekliyorum aslinda.ömur boyu bu sekilde gitmiycegini o da biliyo.Para falan biriktirmiyo henuz.Zamanla olur belki hersey Ben bi atanimda
Daha cok yeni ilişkiniz. Ve evde kalmadiniz yani daha 25 yasindasiniz 30 bile olsa ne fark eder. Bırak evlenmek isteyen alır yuzugubu gelir zatenn

Evet acelecisin. Bence kendin için önünüzdeki zamanı iyi değerlendir. Adamı ölç biç, hem de birbirinizle anlaşabilir misiniz evlenecek olursanız bu çok önemli. Evlenmekte değil ki marifet, off off.
Takma canım kafana bunu, gerçekten söylüyorum. Sevgilin yerinde olsam ben de çok erken diye düşünürdüm sanırım.

10 sene sonrada aynu kesmekes içerisinde 10 senelik anilar, yasanmisliklar unutulmuyor, silinmiyor diyeceksiniz büyük ihtimalle. 6 yil oldukca uzun bir sure. Evlenmek, aile kurup, cocuk sahibi olmak istiyorsan evlenmek istemeyen biriyle neden hala birliktesin bunu bi sorgulamalisin.

Sen bu kadar istiyorsan onunla zaman kaybetme.tabiki zor o kadar yil var unutmak kolay degil ama ne yapacaksin o seni oyalamis oluyor bu durumda.seni seviyorsa niye evlenmek istemezki sevmiyor mu yoksa

Seviyor ama hazır degil...seviyor ama şartlar uygun degil = seviyor ama sizi degil..seviyor ama yeterli degil...bir erkek 5-6 yıl sonra hala evlilige sıcak bakmıyorsa o buzul erimez...şu gecen yıllara yazık klişesini bir kenara birakin..." o yillarda mutlu oldunuz - gezip tozdunuz -keyif aldiniz anılar zaten sizin " ... yol almak istediginiz halde çakılı kalıp bir ömur o 6 yılın bekciligini yapmak ?ne kadar akıllica ? Insanlar 40 yıl evli kalip yollarini ayıriyor...bir düşünun bence...

Çok çok haklisin.Seven insan bi an önce kavuşmak falan ister.bende nasıl istek varsa ki ondada olur

Seviyor ama şartlar uygun degil
İste sartlar icin zaman kaybediyorsun.simdi uygun degilse hic uygun olmaz o sartlar.ya sen resti cekince seni kaybetmekten korkuyorsa hemen sartlari unutuverir ve evlenmeye niyetlenir,ya da hic onemsemez tamam sen yoluna ben yoluma der.bunu denemelisin yoksa kendine yazik edeceksin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…