Siz olsanız naparsınız?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
30yasindasiniz.Duzgun bir işiniz var.5 6senelik bir iliskiniz var.Sevgiliniz sicak bakmiyor evlilige naparsiniz? Ayril diyen arkadaslar 6senelik aliskanlik anilar falan unutulurmu peki.Devam edilse sonu nolcak bu iliskinin

Son düzenleme:
Kendini hazir hissetmiyosa
Hiç tatmin edici bi cevap değil hazir hissetmiyirum ne ya bayan mi ki hazir hissetmiyo :KK53:

Bu yaşa gelmiş bu kadar yıl beraberliginiz olmuş daha hala hazir hissedememis mi

Bence yolun sonu gorunurlerde 5 6 yıl emeğin geçmiş bari daha fazla zaman harcama derim

Hiç tatmin edici bi cevap değil hazir hissetmiyirum ne ya bayan mi ki hazir hissetmiyo :KK53:

Bu yaşa gelmiş bu kadar yıl beraberliginiz olmuş daha hala hazir hissedememis mi

Bence yolun sonu gorunurlerde 5 6 yıl emeğin geçmiş bari daha fazla zaman harcama derim
Yok aslinda suan 25yasindayiz.ama bir senelik iliskimiz var ve kendini hazir hissetmiyo.İleride diyorum hazir hissetmezse naparim.Cunku suan cok kafama takiyorum :-(

Yok aslinda suan 25yasindayiz.ama bir senelik iliskimiz var ve kendini hazir hissetmiyo.İleride diyorum hazir hissetmezse naparim.Cunku suan cok kafama takiyorum :-(
Anlamadim yaa ben ilk mesajina göre yaş bazini ve ilişki surenizi aldim hangimiz yanlisiz burda 30 diyosun ben mi yanlış anladim

30yasindasiniz.Duzgun bir işiniz var.5 6senelik bir iliskiniz var.Sevgiliniz sicak bakmiyor evlilige naparsiniz?

1 yıllık mı konunuzu düzenleyin derim zira 30 yaşında 6 yıllık ilişki olarak anlaşılıyor.25 yaşmış henüz elbette hazır olması gerek evlilik için.

İler de de ne kadar ilerde olduğunu bilmiyoruz ki 25 yaş bi bayan için bence ideal ne çok gec ne çok erken yani 27 olsan bile bence önemi yok önemli olan ilk önce aranizdaki sorunlari halledip evlilige koyulmaniz
Ha erkek 25 se bence erkek için erken bi yaş

Bekleyecek bir yaşınız yok uzun bir ilişkiniz var sıkıntı ne sevgiliniz Neyi bahane ediyor

Uzun zaman olmuş hersey alışkanlık olmuş hala evlilik istemiyor bende evlilik istiyorsam bu ilişkiyi zorlamazdim herhalde

30yasindasiniz.Duzgun bir işiniz var.5 6senelik bir iliskiniz var.Sevgiliniz sicak bakmiyor evlilige naparsiniz? Ayril diyen arkadaslar 6senelik aliskanlik anilar falan unutulurmu peki.Devam edilse sonu nolcak bu iliskinin
Önceliklerinin ne olduğuna ve birlikte olduğun insanın gerekçelerine bağlı. Benim için hiçbir zaman evlilik şart olmadı. Ama altı senelik sevgilim neden benimle evlenmek istiyor öncelikle bunu bilmek isterdim. Eğer geçerli bir nedeni yoksa ve evlilik senin için önemliyse (dini inançlar, aile yapısı vs. gibi nedenler belirleyici olabilir) son bir defa konuş ve eğer onun da geçerli bir nedin yoksa hoşçakal de. İnsanlar bırak altı senelik alışkanlıkları anıları yirmi senelik olanları bile unutabiliyor merak etme.

gerçekten istemiş çok sevmiş olsa başınızın etini yemesi lazım hazır değilse gezip tozmak vs istiyordur insan sevdiğiyle zaman geçirmek istemez mi ? :kahve:

Bekleyecek bir yaşınız yok uzun bir ilişkiniz var sıkıntı ne sevgiliniz Neyi bahane ediyor

Uzun zaman olmuş hersey alışkanlık olmuş hala evlilik istemiyor bende evlilik istiyorsam bu ilişkiyi zorlamazdim herhalde
25 yaşındalarmış ve 1 yıllıkmış ilişkileri.İleresi için diyormuş konu sahibi.

Back
X