siz olsanız nasıl davranırdınız.? Fikirlerinize çok ihtiyacım var

nureda

mayıs gelini
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
44
0
86
38
Bursa
merhabalar arkadaşlar inanın şu an çok ama çok fikirlerinize ihtiyacım var. iki senelik evliyim 8 aylık bir kızım var bebek olmadan çalışıyorum sonra işi bıraktım. annem ve kayınvaldem çok uzakta oturdukları için ve annem yengemin çocuğuyla ilgilendiği için kayınvaldemde kabul etmediği için mecburen işimi bırakmak zorunda kaldım. çok sosyal bir insandım birden eve kapandım ama zor gelmiyor meleğim için katlanıyorum.Sorunum şu eşim sadece pazar günleri evde ve her pazar maça gidiyor stada gidemese cafelere izlemeye gidiyor. Kaç defa aldım karşıma konuştum çok sıkıldığımı onunla vakit geçirmeye ihtiyacım olduğundan bahsettim.Oda kendine göre haklı olduğunu hayatındaki tek zevkinin bu olduğunu söylüyor. Ama her pazar aynı şey ben bütün hafta bebekle evdeyim. doğru dürüst komşum yok annem çok uzakta oturuyor.Dünde aynı sebebpten kavga ettik. Maçın saatine yanlış bakmış çok üzülmüş yoksa bugun maça gidecekmiş. cumartesi iki saat erken gelmiş beni gezdirecekmiş o iki saat Ben bütün hafta onun evde olmasını bekliyorum. küstüm konuşmadım bende.pazar zaten geç kalkıyor birde maça gidip gelince akşam oluyor. Bu sabahta hadi gezmeye gdelim diyor maç yok sana kaldım der gibi. gitmedim tabiki. Kardeşi aradı süslendi püslendi kardeşiyle gezmeye çıktı. Asla kıskanç bir insan değildim futbolcuları kıskanmaya başladım benimde birçok zevkim vardı ama fedakarlık ettim hepsinden bebeğim için. Çok mu abartmışım sizce nasıl davranmalıyım birtürlü kestiremiyorum : hiç umursamıyormuş gibi davranayım diyorum oda üzülsün istiyorum sonra kıyamıyorum yine.Lütfen bir akıl verin. LÜTFENN

Sizin okadar konuşmanıza rağmen birde kardeşi arayınca hemen atlayıp gittimi inanılır gibi değil çok ayıp etmiş.... Ben evli olmadığım için akıl veremicem canım kusuruma bakma yanlış şekilde seni yönlendirmek istemem çünkü:26:

teşekkür ederim canım. erkekler hep diyorlar ya kadınları anlamak zor diye erkekleri anlamak çok kolay sanki

eşiniz ayıp etmiş doğrusu...benim eşimde haftada bi gün izinli ama mutlaka o günü bizimle beraber geçirir..çocuk olunca bunalıyo zaten insan seni çok iyi anlıyorum...en azından 1 hafta maça gitsin bi hafta sizinle beraber olsun madem vazgeçemiyorsa..bence tepkisiz kalma konuşmayla anlamıyosa da sen yine de belli et bi şekilde üzüldüğünü...bu arada bebeğinle beraber çıksan sen arada yalnız? olmaz mı eşin olmadan:44:

bence sizde evde durmayın çıkın gezin hiç onu takmayın aldırmayın yaşadıgınız şehirde gezilecek yer varmı evinize yakın veya uzak çıkın gezin bişey derse'''' bunaldım bütün gün bebekle ugraşıyorum sen de maç seyrediyosun daha önemli işlerin var'''deyin hiç aldırmayın nasıl olsa o yine bildigini okuyacaktır....

Son düzenleme:
onu atlamışım ama çok ayıp bu şekilde yapması siz ne yaptınız merak ettim onlar gezdi geldi gelince nedediniz?

bende dediğiniz gibi dedim zaten malum havalar çok soğuktu bebeğime kıyamıyordum ama yaz gelsin hiç evde durmıycam ligde tatil olacak her pazar alıcam kızımı arkadaşlarımla çıkıcam bunu kendisinede söyledim otursun evde kös kös

canim soyleyecegini soylemissin
Daha da birsey soyleme bence...

Ama mesafeli davran ,surat asma ama
Normale gore sessiz ol az konus,
Ne kadar kirildigini anlar boylece...

Ve mutlaka gonlunu almaya calisacaktir...

Araniz iyi oldugun da da,pazarlari madem maca gidiyor bari soyleyin oglene kadar uyumasin az erken kalksin da,kahvalti edip maç saatine kadar gezmeniz yerinde olacak....

Boylece ne o cok sevdigimacindan geri kalacak,
Ne de sen evde sklip bunalacaksin.
Hatta bazi haftasonlari,
Kucuk kizini 2 saatligine babasina birak cik gez,sinemaya alisverise yemege git.
Varsa arkadaslarinla plan yap...
Boylece babasi kiziyla kaynaşir,sende kafa dagitirsin sevdigin begendigin birseyler varsa alirsin...

Hicc kendini uzme,kavgayla degil,konusarak halletmeye bak.
Cok bunaldigini,yoruldugunu,zaman zaman seninde az dinlenmeye ihtiyacin oldugunu anlat.
Ama hic suclayici konusma.guzellikle anlatsan,o da haline uzulup anlayis gosterecektir...

Yoksa bagirip cagirmayla hicbir yere varamazsin,aksine hakli iken haksiz duruma dusersin...
Erkekler biraz odundur,dusunemezler...
Biz kadinlar istersek,onlari istedigimiz gibi şekillendirebiliriz...

ben hatirliyorum oglum 3 aylikti ve nisan gibi gezmelere cikmistik...
Usur diye cok korur kollarsaniz hasta olur.
Cocugun soguk havalar bile olsa ski giydirilip disari cikarma taraftariyim ben...

en iisini yaparsınız ki yapın bence hiç aldırmayın ona muhtaç deyilsiniz çıkın yiyin için gezin

o sensiz nasıl geziyo sen de gez çok zalim oldum ama napalım onlar bizi böyle yaptı

bende şimdi seninkiin aynısı bir konu açacaktım ne yapım diye benim kinin düşkünlüğü maç değil ama hobileri var similatör uçaklar arabalarla büyük bir jipi ve bide bir sürü uçakları her gün işten gelince onlarla uğraşır yatana kadar ben sürekli salondan gel diye seslenirim ama tamam der gelmez her gün böyle bugünde aldı uçaklarını gitti piste oğlumuda götürdü bide kızım var 2 aylık bende senin gibi çalışıyorum doğum iznindeyim komşumda yok hiç gün boyu dört duvar arası bide bugün sobayı çırpacaktık biliyodu gitti derdin ne senin gene diyor bana ben konuşmuyorum diye çocuğu götürme dedim başına bişey gelir çünkü onlarla uğraşırken gözü bişey görmez senden iyi bakacağım kesin sen bi sus be diye söylendi gittiben gene dört duvar arası asalak gibi kaldım seni çok iyi anlıyorum şu an oturdum ağlıyorum salak gibi arkasından

dediğiniz gibi söylemem gereken herşeyi söyledim zaten yorulduğumu sıkıldığımıda defalarca güzel bir dille anlattım. Kavga etmeyi zaten hiç istemiyorum o yüzden susmaya karar verdim. bu da bir tepkidir diye düşünüyorum konuştuklarımdan birşey anlamadı belki suskunluğumdan anlar. Bizde bebeğimle gezicez artık.

daha gelmedi ki gelsin ama hiç konuşmamaya kararlıyım. hatta uzunca bir süre konuşmamaya kararlıyım
güzel gezdiniz mi? eglendin mi ? ben evde kaldım kardeşin ve sen mutlu oldunuzmu ?diye sorun :13:
ben evde kalınca rahat ettinmi? diye sorular sorun erkekler yokmu şu erkeklerben olsam aynısını yaparım eşime hatta daha fazlasınıda çünkü olmuyo hep ezil hep ezil aldırmıyorum artık onusüleniyorum giyiniyorum kuşanıyorum kızımı alıp gidiyorum ohhhhh gel keyfim gel canıma degsinnnn:103:

Kusura bakmayın ama ben çok bencilce buldum eşinizin bu davranışını. Sizi anlamaması çok üzücü. Sonuçta kendisi çalıştığı için birkaç insan yüzü görebiliyor ama sizin için böyle değil malesef. Sizde atlayın bir taksiye gidin alışveriş merkezine falan bebeğiniz üşümemiş olur hem böylece :) Kahvenizi içer derginizi okursunuz bir yerde. Hatta evdeyken bebişinizi de eşinize bırakın bir iki kez havalar ısınana kadar.

canım ya ağlama arkadaşım bu günler geçici. elbet geçicek bebişlerimiz büyücek.arkadaşların da dediği gibi onlara ihtiyacımız yok. onlar üzülsün. ben çok bunaldığımda kızıma bakıp bu bebek içine kadar uğraşan insanlar var diye geçiriyorum içimden. anne olmayı ne çok isteyenler var diye ve şükrediyorum buda beni rahatlatıyor. sende güzel düşünmeye çalış.sende ona hakettiği kadar değer ver naparsa yapsın ben karar verdim öyle yapıcam.

çok teşekkür ederim arkadaşlar sizlere paylaşmak içimi dökmek çok iyi geldi. tavsiyelerinize uyucam ben üzüleceğimi o üzülsün kendim gezip tozucam bundan sonra

ama olmuyor bin kere dedim böyle yapma zoruma gidiyor benim burda kimsem yok sıkılıyorum die ama umrumda değil demekki gene aynısını yaptı gitti ne yapım ben şimdi

Erkekler bizim kadar fedakar değil, kafa yapıları da bizim gibi değil. Sizinle ilgilenmemek gerçekten hata. Pazar günlerini sadece kendine ayırmış. Kendi zevkleri, kendi hobisi vs vs. Konuşarak zamanla düzelebilir ama hır çıkararak asla.

Bu hafta öyle ya da böyle sizinle bakit geçirmek istemiş ama siz küsmüş ve gitmemişsiniz. O adam bir daha sizinle dışarıya cıkmak ister mi? Ben cevap vereyim hayır! Yemeyenin malını yerler der annem, biraz kaba bir tabir ama görümce şuanda eşinizle vakit geçiriyor. Keşke küsmek yerine hazırlanıp, süslenip güle oynaya eğlenseydiniz. Tekrarı olduğunda eşiniz size "hadi gidelim, gezelim" demek yerine kendine yeni bir program yapar....

ama olmuyor bin kere dedim böyle yapma zoruma gidiyor benim burda kimsem yok sıkılıyorum die ama umrumda değil demekki gene aynısını yaptı gitti ne yapım ben şimdi

benimkide gitti işte aynı durumdayız. ama kendime daha çok bakmaya onunla konuşmamaya vede onu çatlatmaya kararlıyım. kendime acıdım durdum bunca zaman elime hiç birşey girmedi erkekler söylenenin zıttını yapmaya bayılıyorlar. sanada tavsiye ederim kararlı ol. sen söylendikce o takmamaya alışıyor çünkü. senin bebebişin daha küçün bir kaç ay daha sabret yaz geldin at sende kendini dışarı. sahsen ben öyle yapıcam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…