onu atlamışımSizin okadar konuşmanıza rağmen birde kardeşi arayınca hemen atlayıp gittimi inanılır gibi değil çok ayıp etmiş.... Ben evli olmadığım için akıl veremicem canım kusuruma bakma yanlış şekilde seni yönlendirmek istemem çünkü:26:
onu atlamışımama çok ayıp bu şekilde yapması siz ne yaptınız merak ettim onlar gezdi geldi gelince nedediniz?
en iisini yaparsınız ki yapın bence hiç aldırmayın ona muhtaç deyilsiniz çıkın yiyin için gezinbende dediğiniz gibi dedim zaten malum havalar çok soğuktu bebeğime kıyamıyordum ama yaz gelsin hiç evde durmıycam ligde tatil olacak her pazar alıcam kızımı arkadaşlarımla çıkıcam bunu kendisinede söyledim otursun evde kös kös
merhabalar arkadaşlar inanın şu an çok ama çok fikirlerinize ihtiyacım var. iki senelik evliyim 8 aylık bir kızım var bebek olmadan çalışıyorum sonra işi bıraktım. annem ve kayınvaldem çok uzakta oturdukları için ve annem yengemin çocuğuyla ilgilendiği için kayınvaldemde kabul etmediği için mecburen işimi bırakmak zorunda kaldım. çok sosyal bir insandım birden eve kapandım ama zor gelmiyor meleğim için katlanıyorum.Sorunum şu eşim sadece pazar günleri evde ve her pazar maça gidiyor stada gidemese cafelere izlemeye gidiyor. Kaç defa aldım karşıma konuştum çok sıkıldığımı onunla vakit geçirmeye ihtiyacım olduğundan bahsettim.Oda kendine göre haklı olduğunu hayatındaki tek zevkinin bu olduğunu söylüyor. Ama her pazar aynı şey ben bütün hafta bebekle evdeyim. doğru dürüst komşum yok annem çok uzakta oturuyor.Dünde aynı sebebpten kavga ettik. Maçın saatine yanlış bakmış çok üzülmüş yoksa bugun maça gidecekmiş. cumartesi iki saat erken gelmiş beni gezdirecekmiş o iki saat Ben bütün hafta onun evde olmasını bekliyorum. küstüm konuşmadım bende.pazar zaten geç kalkıyor birde maça gidip gelince akşam oluyor. Bu sabahta hadi gezmeye gdelim diyor maç yok sana kaldım der gibi. gitmedim tabiki. Kardeşi aradı süslendi püslendi kardeşiyle gezmeye çıktı. Asla kıskanç bir insan değildim futbolcuları kıskanmaya başladım benimde birçok zevkim vardı ama fedakarlık ettim hepsinden bebeğim için. Çok mu abartmışım sizce nasıl davranmalıyım birtürlü kestiremiyorum : hiç umursamıyormuş gibi davranayım diyorum oda üzülsün istiyorum sonra kıyamıyorum yine.Lütfen bir akıl verin. LÜTFENN
canim soyleyecegini soylemissin
Daha da birsey soyleme bence...
Ama mesafeli davran ,surat asma ama
Normale gore sessiz ol az konus,
Ne kadar kirildigini anlar boylece...
Ve mutlaka gonlunu almaya calisacaktir...
Araniz iyi oldugun da da,pazarlari madem maca gidiyor bari soyleyin oglene kadar uyumasin az erken kalksin da,kahvalti edip maç saatine kadar gezmeniz yerinde olacak....
Boylece ne o cok sevdigimacindan geri kalacak,
Ne de sen evde sklip bunalacaksin.
Hatta bazi haftasonlari,
Kucuk kizini 2 saatligine babasina birak cik gez,sinemaya alisverise yemege git.
Varsa arkadaslarinla plan yap...
Boylece babasi kiziyla kaynaşir,sende kafa dagitirsin sevdigin begendigin birseyler varsa alirsin...
Hicc kendini uzme,kavgayla degil,konusarak halletmeye bak.
Cok bunaldigini,yoruldugunu,zaman zaman seninde az dinlenmeye ihtiyacin oldugunu anlat.
Ama hic suclayici konusma.guzellikle anlatsan,o da haline uzulup anlayis gosterecektir...
Yoksa bagirip cagirmayla hicbir yere varamazsin,aksine hakli iken haksiz duruma dusersin...
Erkekler biraz odundur,dusunemezler...
Biz kadinlar istersek,onlari istedigimiz gibi şekillendirebiliriz...
güzel gezdiniz mi? eglendin mi ? ben evde kaldım kardeşin ve sen mutlu oldunuzmu ?diye sorun :13:daha gelmedi ki gelsin ama hiç konuşmamaya kararlıyım. hatta uzunca bir süre konuşmamaya kararlıyım
bende şimdi seninkiin aynısı bir konu açacaktım ne yapım diye benim kinin düşkünlüğü maç değil ama hobileri var similatör uçaklar arabalarla büyük bir jipi ve bide bir sürü uçakları her gün işten gelince onlarla uğraşır yatana kadar ben sürekli salondan gel diye seslenirim ama tamam der gelmez her gün böyle bugünde aldı uçaklarını gitti piste oğlumuda götürdü bide kızım var 2 aylık bende senin gibi çalışıyorum doğum iznindeyim komşumda yok hiç gün boyu dört duvar arası bide bugün sobayı çırpacaktık biliyodu gitti derdin ne senin gene diyor bana ben konuşmuyorum diye çocuğu götürme dedim başına bişey gelir çünkü onlarla uğraşırken gözü bişey görmez senden iyi bakacağım kesin sen bi sus be diye söylendi gittiben gene dört duvar arası asalak gibi kaldım seni çok iyi anlıyorum şu an oturdum ağlıyorum salak gibi arkasından
merhabalar arkadaşlar inanın şu an çok ama çok fikirlerinize ihtiyacım var. iki senelik evliyim 8 aylık bir kızım var bebek olmadan çalışıyorum sonra işi bıraktım. annem ve kayınvaldem çok uzakta oturdukları için ve annem yengemin çocuğuyla ilgilendiği için kayınvaldemde kabul etmediği için mecburen işimi bırakmak zorunda kaldım. çok sosyal bir insandım birden eve kapandım ama zor gelmiyor meleğim için katlanıyorum.Sorunum şu eşim sadece pazar günleri evde ve her pazar maça gidiyor stada gidemese cafelere izlemeye gidiyor. Kaç defa aldım karşıma konuştum çok sıkıldığımı onunla vakit geçirmeye ihtiyacım olduğundan bahsettim.Oda kendine göre haklı olduğunu hayatındaki tek zevkinin bu olduğunu söylüyor. Ama her pazar aynı şey ben bütün hafta bebekle evdeyim. doğru dürüst komşum yok annem çok uzakta oturuyor.Dünde aynı sebebpten kavga ettik. Maçın saatine yanlış bakmış çok üzülmüş yoksa bugun maça gidecekmiş. cumartesi iki saat erken gelmiş beni gezdirecekmiş o iki saat Ben bütün hafta onun evde olmasını bekliyorum. küstüm konuşmadım bende.pazar zaten geç kalkıyor birde maça gidip gelince akşam oluyor. Bu sabahta hadi gezmeye gdelim diyor maç yok sana kaldım der gibi. gitmedim tabiki. Kardeşi aradı süslendi püslendi kardeşiyle gezmeye çıktı. Asla kıskanç bir insan değildim futbolcuları kıskanmaya başladım benimde birçok zevkim vardı ama fedakarlık ettim hepsinden bebeğim için. Çok mu abartmışım sizce nasıl davranmalıyım birtürlü kestiremiyorum : hiç umursamıyormuş gibi davranayım diyorum oda üzülsün istiyorum sonra kıyamıyorum yine.Lütfen bir akıl verin. LÜTFENN
ama olmuyor bin kere dedim böyle yapma zoruma gidiyor benim burda kimsem yok sıkılıyorum die ama umrumda değil demekki gene aynısını yaptı gitti ne yapım ben şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?