Siz olsanız nasıl davranırdınız ?

İşte ben ekmek elden su gölden derken bundan bahsediyorum ... ailesine , mala , mülke Yada babasının konumuna güveniyor anlaşılan ..

Birlikte bir şirket ya da firma açarız , sende yavaştan birşeylere başlarsan , bitirene kadar tecrübe olur senin için falan desen
Inanın sayısız kez söyledim hemde sayısız kez ..
Baban ne yapıyor ediyor baksan dedim. Babası şuan iyi bi firmada almanlarla proje yapıyor.
2 hafta tatile gitti, 1 hafta başka bi şehire gitti. Sabahtan akşama kadar evde,gece dışarı çıkar. Hayatı bu şekilde 3 aydır..

Bu olay dışında her yönü ile ideal biri aslında. Çok çok çok iyi biri. Merhametli efendi düzgün ailesi iyi insanlar.. Yanı evlilik düşünebileceğim tek erkek. Ama diyorum ya aması var. O ciddiyeti gormek istiyorum ama göremiyorum. Hayatı için mücadele eden bi adam göremiyorum
Her yönü iyi olsa da bi kötü özelliği olur o gözüne batar.
doluya koysan almaz boşa koysan dolmaz

İyice battıkça batar sana o kötü özelliği

Bunları düşünerek adım at. Belliki aklı başında bir insansın

iyide şartlarınız aynı değil.
onun zaman telaşı yok babasından dolayı. mezun olunca işi garanti zaten.
bu şekilde düşünüyor olabilir.
Benim iş başvurusu yapsam zor gireceğim firmalara babası tek telefon ile benim çocuk gelsin de 3 ay iş görsün diye onu sokabilir.. Ama sevgilim 3 ay boş boş yattı 26 senedir yaptığı gibi.. madem üzülüyorsun çare bul. Insan uzattım çok üzgünüm ama der bi ama bulur hayatını kurar. Ama yok göremiyorum ben bunu

Inanın sayısız kez söyledim hemde sayısız kez ..
Baban ne yapıyor ediyor baksan dedim. Babası şuan iyi bi firmada almanlarla proje yapıyor.
2 hafta tatile gitti, 1 hafta başka bi şehire gitti. Sabahtan akşama kadar evde,gece dışarı çıkar. Hayatı bu şekilde 3 aydır..
Çok zor bir insan .. anlatıp anlatıp karşılık görememek ben de ters teperdi

Çok zor bir insan .. anlatıp anlatıp karşılık görememek ben de ters teperdi
3 ay önce okullar kapatınca sordum ve karşımda bi plan duyamayınca sinirlendim,kavga ettik. Ben ertesi gün gitsin çalışsın beklemiyordum o zaman da. Ama insanın bu yasa gelince bi planı olur. 7. Seneye uzatmış bi insanın boşa harcama lüksü olan 3 ayı olmamalı bence.. dil kursu için 3 ayda çok büyük kademe kaydedebilir ve odtude daha yuksek kurdan başlayabilirdi. Bunu da mı ben söyleyeyim. Ve söyledim de yani .. Yok karşımdaki insan şuan tatilde. Ben onun yerine düşünüyorum ne olacak diye

Benim iş başvurusu yapsam zor gireceğim firmalara babası tek telefon ile benim çocuk gelsin de 3 ay iş görsün diye onu sokabilir.. Ama sevgilim 3 ay boş boş yattı 26 senedir yaptığı gibi.. madem üzülüyorsun çare bul. Insan uzattım çok üzgünüm ama der bi ama bulur hayatını kurar. Ama yok göremiyorum ben bunu

işte onu diyorum.
mezun olmadan evlenmeyi düşünmüyorsanız bir acelesi yok. sizin tırmaladıklarınıza o zaten sahip.

işte onu diyorum.
mezun olmadan evlenmeyi düşünmüyorsanız bir acelesi yok. sizin tırmaladıklarınıza o zaten sahip.
Evlilik için acelem de yok. Kendim iyi bi firmada olmadan o işe zaten girişmem. Ama ben evlilik için para biriktirmek zorundayım. Diyorum şimdiden borca gireyim bi kaç birşey alayim ileride zorluk olmasın ama karşımdaki adam boş boş duruyor. Hevesim kalmıyor ki almaya.. tamam onun için değil kendim için alıyorum ama karşımda da bi çaba görmek istiyorum

Eğer çok rahat bir adamsa , ekmek elden su gölden yaşamaya alısıksa evlilik için acele etmeyin bence. Yoksa evin bütün yükünü siz çekersiniz. Manevi anlamda...

Evlilik için acelem de yok. Kendim iyi bi firmada olmadan o işe zaten girişmem. Ama ben evlilik için para biriktirmek zorundayım. Diyorum şimdiden borca gireyim bi kaç birşey alayim ileride zorluk olmasın ama karşımdaki adam boş boş duruyor. Hevesim kalmıyor ki almaya.. tamam onun için değil kendim için alıyorum ama karşımda da bi çaba görmek istiyorum

tamam işte onu diyorum siz çalışıp para biriktirmek zorundasınız. o değil. işi hazır zaten. şimdiden çaba göstermesine gerek yok.

Eğer çok rahat bir adamsa , ekmek elden su gölden yaşamaya alısıksa evlilik için acele etmeyin bence. Yoksa evin bütün yükünü siz çekersiniz. Manevi anlamda...
Hakkini da yemek istemiyorum çok iyi bi insan ama çok rahat büyümüş hayatı bilmiyor. Geçen ay maaş günü maaş alana kadar cebimde sadece 10 kuruş vardı. Ikimiz aynı hayatı yaşamıyor gibiyiz. Bilmiyorum. Kafam çok karıştı

tamam işte onu diyorum siz çalışıp para biriktirmek zorundasınız. o değil. işi hazır zaten. şimdiden çaba göstermesine gerek yok.
insan yinede karşısındaki 26 yaşındaki bir erkeğin tüm gün boş boş vakit geçirmesini istemiyor. Spora bari git dedim onu bile yapmadı. Sadece mesleki anlamda değil başka konularda da birşey yapmıyor.

Herkese selam. Iyi aksamlar dilerim.
Ben 25,sevgilim 26 yaşında. Ikimiz de aynı okulda farklı mühendislik bölümlerinde okuduk. 3 senedir beraberiz. Sevgilim okulunu şuan 7. Seneye uzattı ve bende sadece yarim dönem uzatarak şubat ayında mezun oldum.
3 aydır bi firmada mühendislik yapıyorum. Sevgilimi her yonu ile çok seviyorum. Çok efendi,merhametli,ahlaklı bi insandır.
Şimdi sorunuma gelince.
Sevgilim 7.Seneye uzatınca ben sordum ne yapacaksın bir sene boyunca diye. Az dersten uzattı bu arada. Eylül gibi dil kursuna başlayacağım odtünün dedi. Bende bi planın var mı 3 ay boyunca kursu mu bekleyeceksin dediğimde bi yanıt bulamayınca artık patladım ve kavga ettik. Çünkü 26 yaşına gelmiş ve okulu defalarca uzatmasına rağmen plansız olmasına dayanamadım.
Hayatı boyunca hiç çalışmamış. Ailevi durumu çok iyi. Babası da aynı meslekte. O kadar şaşırıyorum ki babam ile aynı mesleğe sahip olup ortak birşeyler yapmak,bilgisinden becerisinden faydalanmak için herşeyi yapardım galiba.
Dün ise ( 3 ay geçmesine rağmen diğer konuşmanın ) bu adam hala aynı yerde..
Mesleki sertifika alabileceği sayısız kursa gidebilirdi maddi gücü var, evde yavaştan dil kursu için hazırlık yapabilirdi. Hiç birini yapmadı. Spora bari git dedim yazılmadı.
26 senedir her yaz aynı hayatı yaşadı ve artık insanin kendine bir çekidüzen vermesi gerekiyor diye düşünüyorum. Dün tartıştım ve çok incitici konuştuğumu söyledi. Içimde ne var ise döktüm.
Kurumsal bi firmada çalışmıyorum henüz herseyin çok başındayız ve ikimizde en basından beri bi an önce evlenelim diye konuşuyoruz ama ben karşımda ciddi bi insan göremiyorum.
Siz olsanız Nasıl davranırdınız ? Ben çok mu abartıyorum ?
Yay burcu mu

Herkese selam. Iyi aksamlar dilerim.
Ben 25,sevgilim 26 yaşında. Ikimiz de aynı okulda farklı mühendislik bölümlerinde okuduk. 3 senedir beraberiz. Sevgilim okulunu şuan 7. Seneye uzattı ve bende sadece yarim dönem uzatarak şubat ayında mezun oldum.
3 aydır bi firmada mühendislik yapıyorum. Sevgilimi her yonu ile çok seviyorum. Çok efendi,merhametli,ahlaklı bi insandır.
Şimdi sorunuma gelince.
Sevgilim 7.Seneye uzatınca ben sordum ne yapacaksın bir sene boyunca diye. Az dersten uzattı bu arada. Eylül gibi dil kursuna başlayacağım odtünün dedi. Bende bi planın var mı 3 ay boyunca kursu mu bekleyeceksin dediğimde bi yanıt bulamayınca artık patladım ve kavga ettik. Çünkü 26 yaşına gelmiş ve okulu defalarca uzatmasına rağmen plansız olmasına dayanamadım.
Hayatı boyunca hiç çalışmamış. Ailevi durumu çok iyi. Babası da aynı meslekte. O kadar şaşırıyorum ki babam ile aynı mesleğe sahip olup ortak birşeyler yapmak,bilgisinden becerisinden faydalanmak için herşeyi yapardım galiba.
Dün ise ( 3 ay geçmesine rağmen diğer konuşmanın ) bu adam hala aynı yerde..
Mesleki sertifika alabileceği sayısız kursa gidebilirdi maddi gücü var, evde yavaştan dil kursu için hazırlık yapabilirdi. Hiç birini yapmadı. Spora bari git dedim yazılmadı.
26 senedir her yaz aynı hayatı yaşadı ve artık insanin kendine bir çekidüzen vermesi gerekiyor diye düşünüyorum. Dün tartıştım ve çok incitici konuştuğumu söyledi. Içimde ne var ise döktüm.
Kurumsal bi firmada çalışmıyorum henüz herseyin çok başındayız ve ikimizde en basından beri bi an önce evlenelim diye konuşuyoruz ama ben karşımda ciddi bi insan göremiyorum.
Siz olsanız Nasıl davranırdınız ? Ben çok mu abartıyorum ?
Bir insanı değiştirmeye çalışmayın. Demekki adamın huyu bu. Tembel yapılı biri. Sizde kendinize uygun birisini bulun

Bir insanı değiştirmeye çalışmayın. Demekki adamın huyu bu. Tembel yapılı biri. Sizde kendinize uygun birisini bulun
Makine mühendisi. Arabalara aşırı ilgili ve tasarım alanında çalışmak istiyor. Çizim kabiliyeti çok iyi ve çizim programlarını gayet iyi biliyor. O ileride benden daha iyi bi mühendis olabilir bunu da biliyorum ve hep söylüyorum. Tüm isyanım bu sebeplerden dolayı zaten.
Kimseyi değiştirmeye çalışmıyorum sadece çaba görememek beni yoruyor.
Evet istemsiz bir şekilde uzaklaşıyorum. Çünkü her birey ayakları üzerinde durmak için çaba sarfetmeli. Bunun zengin veya fakir olmak ile alakası yok. Zengin ise de ımkanlarini kullanarak ayakta durabilmeli.
Kesip atıp ayrılmak ve ayakları yere basan adam istemek istemiyorum. Olmaz ise ve çaba göremez isem iyice uzaklasirim biliyorum ama öyle birini aramak için ayrılmam

Düşündüklerinizde haklisiniz. Ama karşıdaki insanı degistirmeye calismak her iki tarafi da yaralar. Bunun istisnasi yoktur. Cocuk değil ki, yetiskin adam. Baba parasina güveniyor olabilir, tembel biri olabilir vs vs bir sürü şey sayılabilir. Siz erkek arkadasinizi değiştirmek yerine, onu boyle kabul edip etmeyeceginizi sorun kendinize
Katılıyorum. Kendisi istemediği sürece değişmeyecektir. Sevgiliniz belli ki tembel biri. Sevgi ve saygınızdan kaybetmeden onu sürekli motive edecek, harekete geçmesi için uğraşabilecek misiniz, önemli olan bu. Sevgiliniz bir çocuk adam karakteri.

Back
X