Siz olsanız nasıl davranırdınız?

ameliee

dileğini tuttu!:)
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
5.950
539
363
erkek arkadaşım yine memleketine gitti. mafoldumben
Artık benim sabrım taştı.2,5 senedir beraberiz.ılk zamanlar evlilik,tanışma,ev vb. konularda konuşuyoduk.1 senedir çok streste olduğu için bu konular hiç açılmadı,bende çok üzerine gitmedim ama daha beni ailesiyle bile tanıştırmadı.Buda beni çok rahatsız ediyor. :mymeka:
Bide her tatilde iş güç yok direk memlekete. akannehir
Yazları 4 ay yoklar ailecek Eylül'e kadar gelmiyolar.
Bayramlarda sömestr tatillerinde ordalar.
Hele bu sefer annesi babası gitmedi o tek başına gitti orda evinde oturuyo anlamsız bi şekilde. lmaz:
Hadi kafasını dinlemek istedi dedim,sıkılmıştır normaldir.Yine anlayışla karışılamaya çalıştım.
Bugün gidecekti,bütün gün bekledim heralde gitmeden 5 dakikada olsa görüşürüz diye.Beyefendinin akvaryum manyaklığı tuttu onları temizlemekle uğraştı ve biz görüşmeden gitti. :gitme:
Bende ağzıma geleni söyledim,sen ne düşüncesiz insansın bana verdiğin değer bu kadar işte dedim.
Arkadaşlar böyle bir düşüncesizlik olabilirmi sizce?benmi çok abartıyorum sizce nasıl davranmam gerekir fikirlerinizi almak istedim :1no2:

sen aslında haklısın ama erkekler malesef bizler kadar düşünceli olmuyolar

cnm senı sevdıgınden emınmısın.nasıl vedalasmadan gıder.allah korusun yolda bısey olsa.yada sana bısey olsa.artı 2,5 senedır tanıstırmaması da coook garıp

bazen söylüyorum ona sen beni sevmiyosun diye sonra bana gözler dolu dolu sen benden ayrılmakmı istiyosun diyo dayanamıyorumda mafoldumben
ve 2,5 senedir bana gerçekten çok yardımı oldu hayatımı düzene soktu,okul okumamı sağladı ama bu davranışları beni çok üzüyo gerçekten anlam veremiyorum napıcam bilmiyorum ailesiyle tanışma konusuna gelince bahanesi şu ailesi gayri resmiyetten hoşlanmıyormuşşş lmaz:

ailesi ile tanistirma konusunda haksizsin.. bu birlikte vereceginiz bir karar olmali. oyle ben istiyorum tanistirsin beni diyemezsin. neticede herkes kendi ailesini bilir. nasil davranirsa iyi olacagini da hesaplar.
ama su gorusmeden gitmesi bence buyuk bir soru isareti. nedir yani akvaryumu biraz daha hizli temizleyemez miydi? enteresan.. bu konuda kizman normal.. ama o senin peisne dusmuyorsa sen neden ustune dusuyorsun ki?
gitmeden seni gormeye calismayan nedensiz yere hem de adama gidip bunu soylemek bile gereksiz sanki.

O zaman resmiyete döksün olayı canım..

Beklediği bi şey mi var anlayamadım ben kaç yaşında?

bir insanla 2.5 yıldır berabersen ailesiyle gorusmek istemen en dogal hakkın ve bunu yapmayan erkek hakkındada acaba ciddi degilmi dusunmekte oyle.. bu konuda haklısın dusuncesizlik etmis seni gormek yerine akvaryum temizlekde ne demek.. surekli bu sekilde davranıyorsa sende ona aynı ilisizligi goster veya al karsına konus

o zaman söz yapalım diceksin daha doğrusu onun demesi lazım ama pek diyeceği yok gibi
anlattıklarında da abartıyormuyum demişsin hiç te abartmıyorsun, ailesi bile memkelete gitmiyorken o niye koşa koşa gidiyor ki, ne var memlekette onu bu kadar çeken
bilmiyorum bu işte bi terslik var bence, asıl o mu senden ayrılmak istiyor ne
CADIARZU

Ya acaba memleketınde sevdıgı bırı mı var.hanı oyuzden herzaman gıdıyor olmasın.senı uzmek ıstemem mugecık ama aklıma bu geldı.ayrıca madem resmıyet yapın bır soz,2,5 sene tanımak ıcın bayagı yeterlı bır zaman

2.5 yıl oldu diye niye hemen evlilikmiş ailesiyle tanışmaymış diyorsun ki.. hayal kurarsaınız konuşursunuz ama ciddi ciddi istiyorsun sen o buna maddi ya da manevi olarak hazır değildir belki.. hem evlenmek istiyorsun madem bi ömür geçirmenin yanında 2.5 yıl çok uzun bi zaman değil.. benim 5 yıllık ilişkisi olup daha sevgilisinin annesini görmemiş arkadaşlarım var.. ben de 2.5 yıl sonra falan tanıştım sevgilimin annesiyle ama öyle kız arkadaşı olarak aman da evlenelim diye değil.. kimi anne baba despot olur resmiyet, ciddiyet olmadan tanışmak istemezler yüz göz olmamak adına

o memleket olayına gelince saçma 4 ay gidip orada oturuyorsa tek başına, annesi babası git git diye başının etini yiyor da söyleyemiyorsa o ayrı tabii ama seni gelip görmesi lazımdı

Son düzenleme:
bende 5 senedir beraberim erkek ark. benide ailesi ile tanıştırmadı
hoş bende hiç istemedim ne zaman herşey resmi olur o zaman tanıştırır.
o tanışmada benı isticekleri zaman olur yanı bizim evde annem babamın yanında .....
söz yapıldıktan snr hem aileler hemde onun ailesi beni tanır
hayırlısı olsun arkadaşım herşey zamanla olur

cevapların hepsi için teşekkür ederim arkadaşlar

Daha önümüzde askerlik olayı olduğu için bekliyoruz,bu yaz gidecek.onun babası özellikle askerliğini yapmadan resmiyete karşıymış bana dediği bu.

memleketine gidincede ne yaptığından haberim oluyo ne kadar doğru söylüyor tabi orasını Allah bilir.
Çok fazla üzerine gitmek istemediğim için ben yine lafımı söyledim gitme diye ama beni dinlemedi bu çok kırdı beni.
ıkinciside beni görmeden gitmiş olmasını asla kaldıramıyorum.Bu bana verdiği değeri göstermezmi canlarım?

Mügecim haklısın canım..Seninle görüşmeden giderek hata etmiş..Ama telafi ederse çok sorun yapma..Erkekler bizim kadar ince düşünemiyolar canım..

valla akvaryumla uğraşmak senden değerli olmamalı bencede, askerlikten sonrayı beklemnizde daha mantıklı, o zaman bekle tabii, ayrıca işi resmiyete dökmenin bi süresi olmaz bence, 2,5 yıl gayet uzun, kimsi bir ay sonra sözlenir kimsi on yıl, ilişkiden ilişkiye değişir.
sende kendini biraz naza çek bakalım, onu görmeden sen bi yerlere git yada gidecekken onun görüşme teklifini sudan bi sebeble reddet, empati yapsın biraz

erkekler isterse isine gelirse okadar ice düsünürlerkiiii....bence cok yanlis yapmis..isan sevgilisini görmeden gidermi yanlis yanlis cok yanlis bende senin yerinde olsam ayni tepkiyi veriridim...buda baa gösteriorki nekadar deger verdigini hem memleketinde ne varki ikide bir oraya gidio yaNI?bunu cok merak ettim acikcasi...him bilmem bana tuaf geldi acikcasiiii

Benim erkek arkadaşım gerçekten çok garip.Çevrenizde böyle insan varmı bilmiyoruma ama evindeyken herşeyi akvaryum,memleketine gittiğinde ise sürekli dedesinin mezarına gidiyo onu çok sevdiği için.
Kötü bi insan değil,askerlikle ilgili streside olduğu için çok sıkmaktan korkuyorum ama çok kırıldım bu sefer

Şimdi ne yapacağımı şaşırdım.O hiçbişey olmamış gibi mesaj çekiyo bana,ben tavırımı koydum.

bu demek degildir sevgilin tuaf belki hobbysidir akvaryumu tamam mezara gidio deseni sevmis olabilirr ama yinede tuaf yani...ve asker stressi oldugu icin böle davranmasida gerekmioo bence acik acik konus kendini yipratma..onu sikmamanada gerek yok ama konuss böle olmaz diye sölee kendini nasil hissetigini söle umarim anlar yani belki farkinda degil davranislarinda belki normal karsilio ama acik acik konus

ona son çektiğim mesaj beni görmeden gittin,bütün gün balıklarınla uğraşıp bana 5 dakika bile ayırmadın.senin için bu kadar değersiz olduğumu tahmin etmemiştim,bunu kaldıramıyorum,üzgünüm dedim.
Başkada bişey yazmayı düşünmüyorum uzun bir süre. :gitme:

yolda olduğu için bişey yazmadı henüz.
Gittiği yer Bartın canım.Gitmediğim için nasıl bi yer olduğunu bilmiyorum ama küçük bi yer heralde,çarşısı falan var ananesi orda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…