Emekli olmuş yaşlı adamlar gibi..kaydirigubbakcemile3
Onlar severler ya böyle emekli olunca küçük yerlerde yaşamayıkaydirigubbakcemile3
erkek arkadaşım yine memleketine gitti. mafoldumben
Artık benim sabrım taştı.2,5 senedir beraberiz.İlk zamanlar evlilik,tanışma,ev vb. konularda konuşuyoduk.1 senedir çok streste olduğu için bu konular hiç açılmadı,bende çok üzerine gitmedim ama daha beni ailesiyle bile tanıştırmadı.Buda beni çok rahatsız ediyor. :mymeka:
Bide her tatilde iş güç yok direk memlekete. akannehir
Yazları 4 ay yoklar ailecek Eylül'e kadar gelmiyolar.
Bayramlarda sömestr tatillerinde ordalar.
Hele bu sefer annesi babası gitmedi o tek başına gitti orda evinde oturuyo anlamsız bi şekilde.lmaz:
Hadi kafasını dinlemek istedi dedim,sıkılmıştır normaldir.Yine anlayışla karışılamaya çalıştım.
Bugün gidecekti,bütün gün bekledim heralde gitmeden 5 dakikada olsa görüşürüz diye.Beyefendinin akvaryum manyaklığı tuttu onları temizlemekle uğraştı ve biz görüşmeden gitti. :gitme:
Bende ağzıma geleni söyledim,sen ne düşüncesiz insansın bana verdiğin değer bu kadar işte dedim.
Arkadaşlar böyle bir düşüncesizlik olabilirmi sizce?benmi çok abartıyorum sizce nasıl davranmam gerekir fikirlerinizi almak istedim :1no2:
çok sevdiği bir arkadaşı var orda,işte onuda görmek içinde gidiyo.
Başka bi kırıldığım nokta bu zaten.
Benim görmek için 5 dakika ayıramayan insan,arkadaş diye o kadar saat yol gidiyor onu görmeye,ailesi yokken hemde...benim aklım almıyo artık canlarım ben bunları hakedecek hiçbişey yapmadım. :gitme:
çok sevdiği arkadaşı erkek mi?
enteresan... sevgilisi yerine başka birilerini tercih eden biri CADIARZU
orda da sevgilisi olmasın :1ninca:
son birşey ailesi senin varlığından haberdar mı :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?