Siz olsanız nasıl davranırdınız?

bartın çok küçük bi yer ya, napıyo ki orda aylarca, herhalde ordada akvaryum gibi bi hobisi var,
yazın tamam, deniz meniz de, kışın insan sıkılır orda

Emekli olmuş yaşlı adamlar gibi..kaydirigubbakcemile3

Onlar severler ya böyle emekli olunca küçük yerlerde yaşamayıkaydirigubbakcemile3

him..mesala benim erkek kuzenlerimde var onlarda mesala köye gitmeyi cok severler o yüzden sormak istedim....ozaman sen en isi onun tepkisini beklee bakim ne yazicakk cevabi nolcak...

Bartın küçük ama güzel bi yer..a.s

çok sevdiği bir arkadaşı var orda,işte onuda görmek içinde gidiyo.
Başka bi kırıldığım nokta bu zaten.
Benim görmek için 5 dakika ayıramayan insan,arkadaş diye o kadar saat yol gidiyor onu görmeye,ailesi yokken hemde...benim aklım almıyo artık canlarım ben bunları hakedecek hiçbişey yapmadım. :gitme:

erkekler bıraz dusuncesız olabılılıyor bazen.bende esıme herzaman ılgı alaka gosterırken bugun sebepsız yere kırılmıs bana.suanda ıste kendısı.daha yenı soledı...

tam sopalık bunlar tam klava:
ben acaba onu burda bırakıp gitseydim tek başına,ne halt ederdi empati sıfır yani :mymeka:

4 yıla yakın çıktık ve aramızda hiç ailelerle tanıştırma lafı bile geçmedi.ailesiyle beni istemeye gelmeden 1 hafta önce tanıştırdı. tabi bende onu benim ailemle.ama en güzeli böyle oldu şimdi birbirimizin ailelerine karşı belli bir saygı var. en güzeli bu bence.seni ailesiyle tanıştırmadı diye hiç üzülme...

bazen biz bayanlar ilişkilerimizde çok detay arıyoruz . inan bizim takıldığımız şeyleri erkeklerin görmesi bir mucize gibi bir şey. bazen balıkla ilgilenmek sevgiliyi görmekten daha önemli hale gelebiliyor.evet kızmakta çok haklısın. ama bu seni sevmiyor anlamına da gelmiyorki. onlar için bu çok normal bir durum. ama işte bir bayan için çok şey...şöyle düşünsene bir insan sevmediği biri ile 2.5 sene çıkar mı? ha eğer sevgisi bittiyse bunu çok açık şekilde belli ederdi bence..bu yüzden aklına kötü birşey getirme tatlım:))

erkekler bazı şeyleri biz kadar düsünemiolar canımm sanki ya..senin yerinde ben olsam ben de kızardım akwaryumla ugrasmış benden önemli mi yani.. lmaz: haklsın bencee tawrını koymuşsun..

tatlım bence sen otur iyiceeeeeeee bi düşün ilişkini sana getirisi ne olmuş götürüsü ne olmuş bugüne kadar,bana çok faydası olmuş diiyorsun doğrudur ama bir o kadar da üzülmüşsün anladığım kadarı ile,bence hayat çok kısa ve erkeklere fazla değer vermiceksin hakkaten kendi benliğinden değerinden oluyorsun,iyice düşün ver kararını çekmek zorunda deilsin,zamana bırakırsın baktın olmadı bitirirsin karşına belki başkası çıkar ve sana tahmin edemicen değer verir bu hayat böyle kimse için o güzel ömründen etme kendini

Sevgilinizin seni gormeden gitmesi cok buyuk odunluk! bu konuda haklisin canim...ama evlilik konusunda falan cok sik bogaz etme derim ben...ama sunu da soylemek isterim ki sevgilisine asik, cok seven bir insan nasil olur da aylarca sevgilisinden ayri kalir??????????? bence boyle olmamali...gercekten onun seni sevdiginden emin misin tatlim?:hulya:

memlekette başka bir sevgilisi vardır ayrıca erkeklerin göz yaşlarına kanmak büyük hata.ağlayan adamdan kaçıcaksın. büyük ihtimal acayip suçlu olduğu için vicdan azabından ağlıyordur. işi varken senle takılıyo hop tatil geldi mi koşa koşa memlekete.

Ayy ben her fırsatta kaçarım memlekete. Dışarı dahi çıkmam otururum evimde. Erkek arkadaşım gitme der durur, ben duramam. Arkadaşlarım, akrabalarım. Ailesiyle tanıştırmak bence ciddiyetin göstergesi değildir. Sıkmayın adamları, üzme kendini.

ailesiyle tanıstırmayabilir ki bu konuda senin kendini naza cekmen lazım ortda söz yok nişan yok tanısıp napıcaksın bikere sen ama dier konularda bişe diemem bencede o kafasını dinlemye calısıo senden uzak kalıp

bu siteyi seviyorumm yorumlarınız için teşekkür ederim,olaylara farklı açıdan bakmış oluyorum.
Son durum şu,akşam vardım diye haber verdi bende bugün kuzenlerimle felekten bi gün çaldım sadece sinemadayım yazdım ona.Tekrardan hiçbirşey olmamış gibi mesaj çekti ama hiç cevap bile vermedim.
Vermeyide düşünmüyorum hatasını anlayana kadar..

çok sevdiği arkadaşı erkek mi?

enteresan... sevgilisi yerine başka birilerini tercih eden biri CADIARZU

orda da sevgilisi olmasın :1ninca:

son birşey ailesi senin varlığından haberdar mı :uhm:

çok sevdiği arkadaşı erkek mi?

enteresan... sevgilisi yerine başka birilerini tercih eden biri CADIARZU

orda da sevgilisi olmasın :1ninca:

son birşey ailesi senin varlığından haberdar mı :uhm:

benımde ılk aklıma gelen orada sevguılısı olma ıhtımalıydıvereliniortak

erkek tabi tanıyorum arkadaşını.
orda sevgilisi olduğunu düşünmek bile istemiyorum.2,5 senedir beraberiz böye bişeyle karşılaşmadım,olsa benden soğusa belli ederdi diye düşünüyorum.aksine hiç bişey olmamış gib davranıyo bana hala canım cicimli davranıyo bende buna gıcık oluyorum.
Ailesi beni biliyo,kardeşiyle kuzenleriyle ve yengesiyle tanıştım,babası galiba ciddiler vb laflar ediyo o kadarını biliyorum

bence sevgiLisi oLsa iLLaki anLaşılır..Ne biLim senin yanındayken arar mesaj atar tedirgin oLur..kendini belli eder yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…