Siz olsanız nasıl davranırdınız?

görüşmeden gitmesi yanlış olmuş..abartmıyosun yani baya bi ilgisiz davranmış.
evlilik konusu ise aceleye getirilmemesi gereken bi konu canım.2.5 yıldır beraber olmanız hemen söz nişan yapmanızı gerektirmez.tabi durumlarınızı bilmiyorum yani evlilik için maddi manevi her açıdan hazır mısın? eğer değlseniz zaten bu işlere erkenden bulaşmak iyi olmaz..o da böyle düşünüyo olabilir..
ben de 4.yılın sonunda nişanlandım yani 2.5 yıl olduğunda istiyo olmama rağmen böyle bi işe kalkışmadık, hazır deildik.gerci hala hazır deiliz ama neyse..
bu konuda acele etmeyin, ona hiç açık bi şekilde bahsetme yani ağzını ara ama evlilik meraklısı gibi davranıp soğutma kendinden.belki de sen baskı yapcaksın diye kaçıyo adam..seni seviyosa zaten uygun zamanı bekliyodur canım.bence şu aşamada senin yapman gereken ondan emin olmak.ona güvenmek, veya güvenebiliceğinden emin olmak.davranışlarını gözlemlemeye devam et.abes ilgisizlikleri devam ederse ilişkini gözden geçir derim çünkü seven insan ilgisiz kalamaz.

evlilik konusunda zaten beklemekten başka yapabileceğimiz bişey yok..
ilgisizliği gerçekten canımı sıkmaya başladı,hepiniz dediklerinizde haklısınız.
Az önce mesaj attı arkadaşının babanesi ağır hastaymış morali bozukmuş ölmek üzereymiş.
Ben artık diyecek bulamıyorum.bütün gün sustum yine dayanamadım mesaj attım senin için bu kadar değersizmişim hayatında yerim yokmuş bu şekilde olmaz diye :a015:

hala arkadasının babaannesinden bahsedio tamam morali bozulmuş olabilirr de ne bilim ben sinirlendim bak şimdi kendimi senin yerine koyuyorum da :bbo:

delirdim kızlar delirdim mesaj çekmeden duramıyorum ya off :a015:

kusura bakma canım ama bu adamın davranışlarını hiç beğenmedim.ailesiyle tanıştırma olayına

söyleyecek hiç sözüm yok.henüz kendini hazır hissetmiyodur,olabilir

ama bir erkek,sevdiğinin yanında olmaktansa başka yerlerde olmayı tercih ediyorsa bu işte bir bit yeniği

vardır.ya senden sıkılmıştır,bunu itiraf edemiyordur.senin onu bırakman için taktik uyguluyordur.

ya da psikolojik bazı sorunları var. evde yalnız kalmak istemesi,sürekli dedesinin mezarına gitmesi...

bu iki şıkkıda bir araştır derim.

ayrıca daha önceleride böylemiydi yoksa yeni mi bu davranışları?.

bence sevgiLisi oLsa iLLaki anLaşılır..Ne biLim senin yanındayken arar mesaj atar tedirgin oLur..kendini belli eder yani..

canım öyle bi planlı oluyo ki bu işler anlatılmaz. karşıdaki kızın haberi oluyo senden varlığını biliyo seninle olacağı saatler aramıyo eve geçince görüşüyolar filan devir kötü vallahi. başıma geldi ordan biliyorum. gün içinde her dakka beraber olduğum adamın aldattığını anlamadım. ve inan her gece aradığımda hiç meşgule denk gelmedim konuşuyolarmış oysaki.

neyse arkadaşım bence, sevgilin biraz stresli sıkıntılı. sana yansıtmıyo. sevip sevmemesine bieşy diyemem ben sana bakışından en iyi sen bilirsin bunu. ama ailesi gitmiyoken koştura koştura gitmesinin sebebi nedir. hadi herşeyi geçtim acil gitmiş olsa görüşmeden gidebilir belki ama saatlerce akvaryum temizleyip de sana vakit ayırmaması kötü olmuş.

yapılacak en iyi şey gözyaşlarına bakmadan çekip karşına ciddi bir konuşma yapıp senin bunları bunları yapman başkası olduğunu düşündürüyo ve bu son konuşmam böyle düşündürmeye devam edersen bu ilişki biter falan desen. bilemedim valla şimdi.

cok sasırdım canımm o kız nasıl bir karakterde ki seninle görüstügünü bile bile görüsüo senin sevgilinlee..gerci nasıl bi zamanda yasıoruz hersey mümkünn..

ışte erkekler bööööyle..

bazen dünya yansa umurlarında olmuyor.. :1no2:

bence trip yapmakla tavır almakla olayı çözemezsin bu önce tartışmaya sonra kavgaya dönüşür

ilgisiz davranmak, umursamıyormuş gibi tavır takınmaklada çözemezsin zaten adam ortada birşey olmadığını sanıp pişkin pişkin mesajlar atıyor, bide umursamaz davranırsan hiçbişeyin farkında olmaz yine akvaryumuna balığına köyüne devam eder aynı şekilde..

tek çözüm yolu adam akıllı öfkelenmeden hakaret etmeden kırıcı olmadan bu rahatsızlığını konuşman..
yaşadıklarını ve sana yaşattırmasını istemediklerini söylemen..

zahmet edip aradı,hala hiç bişey olmamış gibi benim nasıl olduğumu sormadan gününün nasıl geçtiğini anlatıyo.
Bende en sonunda patladım,benden hiç bişey beklemiceksin dedim.bu yaptığın bana saygısızlık,balıklarına bile vakit ayırıp bana 5 dk ayırmaman bana verdiğin değeri gösterir,ben artık üzülmekten kırılmaktan ilgisizliğinden yoruldum bu seferr sabrımı taşırdın sana bundan sonra sana ne ilgi gösteririm nede geldiğinde beni eskisi gibi bulursun,seni güleryüzle karşılayacağımı yanına geleceğimi unut dedim.
uzatma artık moralim bozuk zaten dedi.
bende uzattım.
yazın 4 ay gittin geldin herşey geçti unuttum sandın ama yanıldın bu sefer gerçekten incindim dedim.
Bundan sonra beni eskisi gibi görmeyi bekleme,bana zerre kadar değer vermiyosun bendende bekleme dedim.
Beyefendi peki öyle olsun böyle kötü davran bana böyle davranmak istiyosan davran dedi bide üstüne sinirlendi.
Bende suratına kapattım
En azından içimdekileri söyledim.Biraz rahatladım. :umursamaz:

Durum bu yani arkadaşlar.1-2 gün giremicem bayram dolayısıyla,kendimi oyalayıp hiç konuşmamayı düşünüyorum başarabilirsem.
Hepinizi seviyorum
Sizi yakın gördüğüm için herşeyi açık açık yazdım umarım yanlış anlamazsınız...

içini dökmüşsün iyi yApmışsın canım yoksa imadan falan anlamıo erkekler..hatasını anlasın biraz..düsünsün kendine gelsin anlasıınn..

Aynen hunter7 gibi düşünüyorum. Seninle vakit geçirmek yerine balıklarını, memletini falan tercih etmesi acayip, ben de memleketinde sevdiği biri olduğunu falan düşündüm. Olmaz deme, bu işler hiç belli olmaz. Çok üstüne gitmemeni, benimle ilgilenmiyosun diye yakınmamanı tavsiye ederdim ama madem yapmışsın, son mesajındakilerin hepsini uygulamalısın. Ne kadar üstüne düşersen o kadar üzülürsün :sinifsinif:

ben herseyi tekrar okudum...iki secenek var:
erkek arkadasiniz ya sizi gercekten sevmiyor ya da baska biri var...

sana bu konuda akıl değilde,bilgi vermek kendi açımdan ne kadar iyi bilmiyorum ama (kısa bi süre önce bende buna yakın bi nedenden ayrıldım) bence onu arama mesajda atma.ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum,çünkü aynılarını bende yaptım.ne yap biliyon mu kendi oyalayacak şeyler bul.öyle şeyler yap ki bir an bile aklına gelmesin.ama sakın ama sakın sen arama derim.ve ilk zamanlardaki gibi yakınlık duyma.çünkü bitecekse biter.erkekler o kadar duygusuz ve kırıcılar ki hiç bir zaman bizi anlayamadılar ve anlayamazlarda...... umarım faydalı olur....

kızlar gittikçe olaylar daha kötü oluyo mafoldumben
dün sadece mesaj çektik birbirimize iyi bayramlar diye,akşamına hadi dedim dargınlık olmasın insanlık bende kalsın konuşalım halledelim sorun neyse (ne kadar iyi niyetliyim ya) arıyım bi konuşalım.
Aradım. :çok üzgünüm:
O çok sevdiği arkadaşının yanındaymış.Kahve gibi bi yerdeyiz dedi.Cafemi dedim?Hayır kahve dedi sinirli bi ses tonuyla. Çok üzgünüm çoook Telefonu yüzüne kapatmamla mesaj çekmem bir oldu.saydım bişiler.mesaj attı sen moralini bozma seni çok seviyorum vb. şeyler. :mymeka:
Artık sevgisine inanmadığımı ve bu hareketlerinin altından bişey çıkacağını söyledim. lmaz:
Hiçbirşey çıkmayacak neler diyosun dedi.daha fazla mesaj çekmedim. :dilcikar:
sabah günaydın aşkım yazmış.
Bende sana günaydın aşkım demek isterdim ama beni bu kadar inciten birine aşkım kelimesi yakışmıyo dedim. :sinifsinif:
Bana ne dese beğenirsiniz tam komedi ya sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Bende mezarlığa geldim aşkım :1shok:
Böyle bişey olabilirmi artık sinirlerim bozuldu benüm gülüyorum sürekli delikafadulden

üşenmeyip hepsini okudum.tipik erkek cinsi esrarengiz ilgisiz görünme tripleri.
son olarak;malesef seni ciddiye almıyo galiba canım,yazdığı mesajlardan anladığım kadaryla..
ciddiye alınmamak çok sinir bozucu
ararsa eğer telefonu suratına kapatmadan artık ciddi bir şekilde konuşmanız gerektiğinden bahsedebilirsin.bu böyle yürümez ki zaten.sabı r taşımısın çekip gidiyo bişey demiyosun,mesaj atmış sen kafana takma falan diye..tutarsız geldi bana canım ..
bişey çıkmayacak bunun altından demiş doğru da olabilir bunu sen bilemezsin uzaktan bi sorun olmadığını kendini nasıl hissettiğini bütün bunları konuşmak çözmek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…