bence sevgiLisi oLsa iLLaki anLaşılır..Ne biLim senin yanındayken arar mesaj atar tedirgin oLur..kendini belli eder yani..
canım öyle bi planlı oluyo ki bu işler anlatılmaz. karşıdaki kızın haberi oluyo senden varlığını biliyo seninle olacağı saatler aramıyo eve geçince görüşüyolar filan devir kötü vallahi. başıma geldi ordan biliyorum. gün içinde her dakka beraber olduğum adamın aldattığını anlamadım. ve inan her gece aradığımda hiç meşgule denk gelmedim konuşuyolarmış oysaki.
neyse arkadaşım bence, sevgilin biraz stresli sıkıntılı. sana yansıtmıyo. sevip sevmemesine bieşy diyemem ben sana bakışından en iyi sen bilirsin bunu. ama ailesi gitmiyoken koştura koştura gitmesinin sebebi nedir. hadi herşeyi geçtim acil gitmiş olsa görüşmeden gidebilir belki ama saatlerce akvaryum temizleyip de sana vakit ayırmaması kötü olmuş.
yapılacak en iyi şey gözyaşlarına bakmadan çekip karşına ciddi bir konuşma yapıp senin bunları bunları yapman başkası olduğunu düşündürüyo ve bu son konuşmam böyle düşündürmeye devam edersen bu ilişki biter falan desen. bilemedim valla şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?