Siz Olsanız Nasıl Davranırsınız?

Aslında aklıma bir şey geldi ya sizin şöyle bir ailecek görüştüğünüz insan halinden anlayan bir tanıdığınız yok mu? O laf atıverse şakayla karışık bir şeyler söylese hatta birbiriyle alakasız 2 kişiyi böyle ikna etseniz eminim eşiniz bir haklılar mı acaba diye düşünür bence

Ama ikisi birden sizin yakın arkadaşınız olmasın bu sefer sen mi söyledin der,en azından birisi ortak arkadaşınız olsun.

Son düzenleme:
haklısın abi kardeşler ama,
abisine gece 1 de 2 de seni seviyorum diye mesaj atıyorsa,
biyere gittiklerinde abi kardeş elele önden gidiyorsa, konu sahibide bunların arkasından yürüyorsa,
anneside kızına hadi sen abinle yat bu gece diyorsa,
burada bir dur demek lazım

Konu sahibini de anlıyorum, bu durumlar da resmen 2.plana atılmış.
Benim kızdığım konu sahibi değil ki çünkü oda haklı..
Benim asıl kızdığım yorumlarda görümceye yapılan haksızlık...
15 yaşında, ergenlik döneminde, abisinin yokluğunu hissediyor ve yalnız hissettiğinde abisinden ilgi görmek için abisine seni seviyorum diye mesaj atıyor.
Eminim o mesajın karşılığında beklediği tek şey abisininde 'hala' onu sevdiğini ve 'hala' abisi olduğunu anlayacak bir cevap almak...
Ama burada ki yorumlar size de biraz ters gelmiyor mu?
Yok kız acilen uzaklaştırılmalı, yok bu sapıklık... Daha neler neler....
:6:

Konu sahibini de anlıyorum, bu durumlar da resmen 2.plana atılmış.
Benim kızdığım konu sahibi değil ki çünkü oda haklı..
Benim asıl kızdığım yorumlarda görümceye yapılan haksızlık...
15 yaşında, ergenlik döneminde, abisinin yokluğunu hissediyor ve yalnız hissettiğinde abisinden ilgi görmek için abisine seni seviyorum diye mesaj atıyor.
Eminim o mesajın karşılığında beklediği tek şey abisininde 'hala' onu sevdiğini ve 'hala' abisi olduğunu anlayacak bir cevap almak...
Ama burada ki yorumlar size de biraz ters gelmiyor mu?
Yok kız acilen uzaklaştırılmalı, yok bu sapıklık... Daha neler neler....
:6:

Ben kıza hala kabahat bulmuyorum ama rahatsızım gerçekten durumdan..
Eşimin davranışlarına dikkat etmesi gerek braz..

Aslında aklıma bir şey geldi ya sizin şöyle bir ailecek görüştüğünüz insan halinden anlayan bir tanıdığınız yok mu? O laf atıverse şakayla karışık bir şeyler söylese hatta birbiriyle alakasız 2 kişiyi böyle ikna etseniz eminim eşiniz bir haklılar mı acaba diye düşünür bence

Ama ikisi birden sizin yakın arkadaşınız olmasın bu sefer sen mi söyledin der,en azından birisi ortak arkadaşınız olsun.

Canım kimse olmuyor yanımızda ailesinden başka..

Ben kıza hala kabahat bulmuyorum ama rahatsızım gerçekten durumdan..
Eşimin davranışlarına dikkat etmesi gerek braz..

İşte bende bunu diyorum.
Eşinle konuşman gerek canım.
15 yaşındaki kıza abisine göz koymuş sapık muamelesi yapmaya gerek yok.
Seni anlıyorum ama bunu çözmesi gereken eşin...
Sen bir şey dersen sen kötü olursun...
Bırak eşin halletsin..

Bende o yaşlardayım ve bir ağbim var. Evlense evlenebilecek yaşta. Ve bende çok düşkünümdür ağbime ağbim de aynı şekilde. Benim anlayamadığım sonuçta öz ağbisi ve öz kızkardeşi neden bu kadar sorun oluyor ? Eğer yeni evli iseniz yıllarca aynı evde yaşadığı ağbisini kaybetme düşüncesi üzdüğünden bu tarz davranışlar yapıyor olabilir. Bu arada kızkardeşin size karşı tutumu nasıl sizle anlaşması falan yani ? Kusura bakmayın tüm yorumları okumadım.

Şimdi birşey dicem herkez beni dışlıcak ama kültürlü insan bilir abisine aşık kız bu tip vakalar oluyor var bildiğin aşık işte yada abisine çok düşkün dicem ama abest kaçar.

ben de o yaşlardayım eğer abisi ona ailesinden yakın geliyorsa dertlerini paylaşıyorlarsa bu çok doğal ve sizi kıskanıyor olabilir. ben de konuyu okumadım tamamen malesef:( kızla yakın olmaya çalışın çünkü tanımadığı birine abisini veriyor kolay değil.....

Ne tuhaf bir ilişki bu...Valla gerçekten zor bir durum,ben olsam o kızın bir sevgili bulması için uğraşırdım.Eşimle de konuşuurdum bu normal bir durum mu sence diye.

hanımlar yapmayın, alt tarafı 15 yaşında abisine çok düşkün ve yengesini kıskanan küçük bir kız çocuğundan bahsediyoruz.ben kendimi sizin yerinize koyduğum zaman anormal birşey göremiyorum.abim yok ama erkek kuzenlerime o kadar düşkünümki abim olsa bu kadar sevebilirdim, bikaçı evlendiğinde de kıskanıp eşine trip attığımda oldu.bikaç aya düzeldi geçti, çocuktum çünkü 'çocuk' !!
o kız için evlensin ya da sevgili bulsun diyen hanımları anlamıyorum, sacını basını yolardım diyenler hiç hiç anlamıyorum.siz burdaki olayın sadece kıskançlıktan ibaret olduğunu göremediniz mi ??
ailelerin yapıları farklı olabiliyor.ben mesela benden 2 yaş küçük kuzenimle aynı yatakta yatabiliyorum, dedeme sıkı sıkı sarılıp beraber uyuyabiliyoruz.size garip gelebilir.ben sizdeki bu garipliği doğal karşılarken sizinde bu tarz şeyleri normal karşılamanız gerekir.çünkü gerçekten saçma.sizin bu durumda ablalık yapmanız gerekirdi.
biz sevdiğimiz insanlara sanki ayıp birşeymiş gibi seni seviyorum demekten çekinirizya.. annemize kardeşimize babamızaa, abisine böyle birşey deyincede anormal geldi heralde öylemi ?? o kızın yerinde olmak istemezdim, çok kötü yansıtılmış 15 yaşında bir kız çocuğu gerçekten çok yazık..

gene herşey eşinden geçiyor. benimkide seninkine yakındı. eşime madem aramızda birileri var biz neden evlendik. sadece cinsel ihtiyaçlarından ötürü mü evlendin benimle. kaynanam bana sürekli senle evlenmeden önce hediyeler alırdı gezmeye götürürdü sen izin vermiyosun oğluma kızımla abisini ayırıyorsun diye laf söylüyordu. bende lafı hiç içimde tutamam aynen şöyle dedim kızın evlenince napcak kocasıyla arasınamı alacak dedim. o gün son oldu :) bende az değilim:)) bidaha abartıya gitmedi. arada bi biyere gideceğimizde çağırıyordum hadi gel diye ama her zaman değil.

ama genede eşin bunu yapabilir yoksa sen kendinide yırtsan bi milim ilerleme kaydedemiyosun

bende yaşadım buna benzer şeyler
eşim 25 görümcem19 yaşındaydı benimle yaşıttı yani nişanlandığımda
eşim benimle gezmeye çıksa hemen ararlardı hep javelinle geziyorsun birazda bizimle ilgilen diye
sonra evlendik
ben arabada yanına otursam beni kaldırırdı ön koltuğa ben oturucam diye
abisi yatarken(altlı üstlü oturuyorduk)sabah gelir yanına yatar sarılırdı aynısını anneside yapardı..bu bana çok garip geliyor orası benim yatağım,mahremim yani
zaten eşim onların yanında elimi tutmaz sarılmazdı,kıskanırlardı hareketleriyle belli ederlerdi
abisine sevgiliye hitap edilen tarzda hitaplarda bulunurdu ve abiside babasıda görümcemin göğüsleriyle kalçalarıyla dalga geçerleri(göğüs yerine m..e tabirini kullanırlardı)
valla benim midem bulanır bana ters böyle şeyler
hı birde eşim evlendiğinde hala kızkardeşleriyle aynı odada yatıyordu 3ü de

bende yaşadım buna benzer şeyler
eşim 25 görümcem19 yaşındaydı benimle yaşıttı yani nişanlandığımda
eşim benimle gezmeye çıksa hemen ararlardı hep javelinle geziyorsun birazda bizimle ilgilen diye
sonra evlendik
ben arabada yanına otursam beni kaldırırdı ön koltuğa ben oturucam diye
abisi yatarken(altlı üstlü oturuyorduk)sabah gelir yanına yatar sarılırdı aynısını anneside yapardı..bu bana çok garip geliyor orası benim yatağım,mahremim yani
zaten eşim onların yanında elimi tutmaz sarılmazdı,kıskanırlardı hareketleriyle belli ederlerdi
abisine sevgiliye hitap edilen tarzda hitaplarda bulunurdu ve abiside babasıda görümcemin göğüsleriyle kalçalarıyla dalga geçerleri(göğüs yerine m..e tabirini kullanırlardı)
valla benim midem bulanır bana ters böyle şeyler
hı birde eşim evlendiğinde hala kızkardeşleriyle aynı odada yatıyordu 3ü de

Evet benim eşim de ailesinin yanında elimi bırakır sarılmaz..
Madem diyorum kız kardeşinin dizinde yatacak, kuzenleriyle sarmaş dolaş olacak kadar rahat, neden benim elimi tutmaya çekiniyor?
Dün gece bir arkadaşım mesaj atmış face'deki görümcemin eklediği, dün çekindiğimiz resmi görmüş..
Nasıl sabrediyorsun diyor..
Resimde görümcem abisinin elini tutmuş ben yine yan tarafta elin kızı modunda..
Ve gece boyu ağladım sinirden..Konuşmuyorum eşimle gitti işe...
Beni kabullenmiyorlar gibi hissettiriyorlar bana..Kaynanam öyle sen geldin abisi ona ilgi göstermiyor gibi laflar etmiyor..
Ama bana bakışları, beni görünce kapıyı kapatıp yeğenleriyle konuşmaları beni rahatsız ediyor..

Gerçekten ilginç bir durum. Her genç kız abisini sever ama bu biraz abartı olmuş sanki. Bazı arkadaşlar sizi fesatlıkla suçlamış ama son yorumunuzda anlattığınız fotoğraf karesi aslında her şeyi anlatıyor. Abi kardeş el ele, ama beyefendinin elinden tutması gereken esas kişi olan siz garip gibi karenin bir köşesine atılmış. Hangi kadın olsa bu durumda rahatsız olur.

Bence siz aynen bu fotoğraf karesini eşinize gösterin ve bu kare üzerinden ne kadar rahatsız olduğunuzu anlatmaya çalışın. Doğrudan küçük kıza söyleyeceğiniz sözler bir ergen olarak ters tepkiler vermesine yol açabilir.

Allah sabırlar versin.

Gerçekten ilginç bir durum. Her genç kız abisini sever ama bu biraz abartı olmuş sanki. Bazı arkadaşlar sizi fesatlıkla suçlamış ama son yorumunuzda anlattığınız fotoğraf karesi aslında her şeyi anlatıyor. Abi kardeş el ele, ama beyefendinin elinden tutması gereken esas kişi olan siz garip gibi karenin bir köşesine atılmış. Hangi kadın olsa bu durumda rahatsız olur.

Bence siz aynen bu fotoğraf karesini eşinize gösterin ve bu kare üzerinden ne kadar rahatsız olduğunuzu anlatmaya çalışın. Doğrudan küçük kıza söyleyeceğiniz sözler bir ergen olarak ters tepkiler vermesine yol açabilir.

Allah sabırlar versin.

Yok canım kardeşine yansıtmak ya da söylemek gibi bir niyetim yok zaten..
Ama eşime açtığımda beni sorun çıkarmaya meraklı bir kadın gibi görüyor..
Şuan konuşmuyoruz o fotoğraf olayından sonra..
Tamam canım dikkat ederim diye özür dilemesi gerekirken beni suçluyor..

abisi olup ta abisine çok düşkün olmayanlar anlayamaz bu duyguyu :)) kesinlikle kıskançlıktan yapıyor...bilerek yapıyor... ben de abim nişanlandığında o kadar kıskanmıştım ki... eskiden ben bulaşık yıkarken falan geçerken şap diye öperdi beni... benimle daha çok sohbet ederdi...beni dışarıya götürürdü ama nişanlanınca yanımda el ele göz göze olunca sürekli çok kıskanıyordum...artık beni eskisi gibi öpmüyordu...ee tabi nişanlısını öpüyor die nasıl kıskanıyordum :)) nişan düğün arefesinde yengeme alının şeyleri bile çok kıskanmıştım bu yüzden... evlendiklerinde ilk zamanlarında kıskanmam devam etti...çok trip yaptığım olmuştur yengeme... soğuk konuşurdum onu sevmedğimi belli ederdim ama o benim çocukluğuma verdi ( o zaman ben 19 yaşında olduğum halde) bana karşılık vermedi kendi halime bıraktı...iyiki de öyle yapmış şimdi anlıyorum beni ne kadar olgunlukla idare ettiğini beniim seviyeme düşmediğini :)) sonra ne oldu...zaman geçtikçe ben kabullendim...yengeme karşı tavırlarım değişti... herşey normale döndü artık...ben de büyüdüm yaşım olgunlaştı...şuan ablam gibi yengem... bence sizde yengem gibi davranabilirsiniz...çocukla çocuk olmayın olgunluğunuzu gösterin...zamanla alışacaktır kardeşi abisinin artık evli ve farklı bir hayatı olduğuna :))

size katılıyorum. konu sahibi bence çocukla çocuk olma, 15 senedir onun hayatında abisi vardı şimdi onu kaybettiğini düşünüyor. olgunlaştıkça alışır

size katılıyorum. konu sahibi bence çocukla çocuk olma, 15 senedir onun hayatında abisi vardı şimdi onu kaybettiğini düşünüyor. olgunlaştıkça alışır

Evet zamanla olgunlaşacağını düşünüyorum ama eşimin bu tavırları da olduğu sürece zamanla ben de çok yıpranacağım..

Back
X