Konu sahibi "haber verilmeden" derken İZİN ALMAYI kastetmiyor elbette ki.! İnsan kendi ana-babasına zaman zaman tahammül edemezken kayınvalide kayınpeder ile 6 yıl aynı evde yaşamak kolay mı?! Kim ister bunu Allah aşkına.! Belki durumu el vermiyor, belki eşi yanaşmıyor. Nasıl da bu durumu bedavaya oturmak istedi olarak yorumlarsınız! Dünyanın en iyisi bile olsa insan kocası ile kendi evinde çekirdek ailesiyle yaşamak ister! Her insanın karakteri farklıdır, her insan farklı şeylere alınır. Konu sahibi de bu duruma alınmış. Alınmamak gibi bir kural mı var yani! Hayret birşeysiniz! Kendi ailesiyle yaşanırken de insan birşey yaparken fikir paylaştırıyor.. Bu normal de paylaşılmamasına alınmak mı anormal oluyor. Annem eve birşey alsa, yahut ablama paylaşır. Habersiz alsa belki ben de kızarım ! Ancak bu kıskançlığımdan değil! NEDEN HABER VERMEDİ Kİ !!! Düşüncesinden ötürü.. Bu düşünce ile," aa bana söylemedi habersiz iş yaptı izin almadı " düşüncesi ap ayrı şeyler..
Konu sahibi, bu durumu arkandan iş çevrilmiş olarak düşünme öyle bir durum değil. Ancak alınmanı haklı buldum. Sen böyle birşey yapsan kalıbımı basarım ki onlar surat yapar konuşmaz bile.! Eşinin o tepkisi çok üzmüş seni. Elinde imkanın olursa sen de al. Boşver surat yapan yapsın sen ihtiyacını karşıla. Kırıldığını da belli etme artık yanlış anlaşılırsın iyice
resmen günah keçisi ilan edildim zaten.