Siz olsanız ne anlardınız..?

mandalinaa8

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2020
75
32
18
31
Deneyimli insanlardan tavsiye almak için az önce kayıt oldum. Benim bir erkek arkadaşım var. Uzun zamandır tanıyorum 2 seneyi geçti ilişkimiz. Kendisi bir ara yurtdışına gitti 1 haftalığına. Kendisiyle iletişim kuramadık 1 hafta içinde sonra geri döndü ama bana sıcak davranmaya devam ediyordu bu tatil olayının üstünden 1 ay geçti tabii. İletişim kuramamamızın nedeni ise hattının orda çekmemesi neyse işte döndükten 1 ay sonra konuşurken konu açıldı ve o 1 haftalık tatilde beni özleyip özlemediğini sordum bana verdiği cevap şu oldu. Özlemedim bende çok şaşırdım ve bana beni özlediğini söylemiştin dedim yalan mı söyledin yani dedim bana söylediysem senin o an buna ihtiyacın olduğunu düşünmüştüm ondan dedi. Senin mutlu olmanı istiyorum ondan dedi. Yani bu cümleden ben bana acıdığını düşünmeye başladım? Sizce yanılıyor muyum? Ayrıca özlemedim ne demek o zaten apayrı bişey şuan konuşmuyoruz ama söylediği şeyler sürekli kafamın içinde dolanıp duruyor

İnternetten de mi konuşmadınız ? Annesiyle babasıyla da mı konuşmadı 1 hafta? Bana saçma geldi.

Hakkaten, en kötü ihtimal wifisiz otel yok, whatsapp, gtalk var. Adam bayağa bayağa sizsiz 1 hafta geçirmek istemiş sanki, bunu da yüzünüze açık açık söylüyor.

Ben de 1 haftada minnak yeğenlerim hariç kimseyi özlemem. Ama mutlu olduğum, ya da çok beğendim bişey olsa sevdiklerimle paylaşmak istiyorum. Bir foto bir mesaj da atmadıysa sal ipini diyeceğim ben burada yine. :duduk:

Özleyen insan özlediğini söyler zaten. Beni özledin mi diye sorarsanız size acımasına sebep olursunuz zaten. Kendinizi acındırmazsanız kimse size acımaz. Ayrıca bir haftada niye özlesin adam, üstelik tatil yaparken.
Neden siz duygularınızı eve bırakıp öyle mi çıkıyorsunuz tatile ben zaten tüm gün beni neden düşünmedin vs demedim ama 1 hafta hiçbir iletişimimiz olmamış doğal olarak insan özlenilmek ister

ve herşeyim geçtim birinin yüzüne karşı seni özlemedim senin ihtiyacın olduğunu düşündüğüm için sana özledim demek ne bileyim değişik geliyor belki de benim düşünce tarzım yanlıştır

Neden siz duygularınızı eve bırakıp öyle mi çıkıyorsunuz tatile ben zaten tüm gün beni neden düşünmedin vs demedim ama 1 hafta hiçbir iletişimimiz olmamış doğal olarak insan özlenilmek ister

Valla yurtdışına çok istediğim bir yere gidip keyif alacağım bir tatil yapacak olsam ve bu tatilde eşim bana herhangi bir sebepten eşlik edemeyecek olsa onu bile özlemem. Göbeğimiz birlikte kesilmedi ya, bir haftada özleyeyim. Abartılı duygular bence bunlar. Bir hafta özlemek için çok kısa.

ve herşeyim geçtim birinin yüzüne karşı seni özlemedim senin ihtiyacın olduğunu düşündüğüm için sana özledim demek ne bileyim değişik geliyor belki de benim düşünce tarzım yanlıştır

Zaten ozlese napar eder arardı İnternet denen bısey var. Ozlemedıgı netmıs. Neden sordunuz kı?

Size acıdımı acımadımı bilmem ama harbi dobraymış:)))
Acındırmayın kendinizi

Yeni hat almak ev araba parası değil.. Babam tır şoförüydü isveçte bir dönem kontör yüklemek daha pahalıya geliyodu icinde az kontör olan hatlar oluyodu kampanyalı her gidişte yeni alıyodu 2 3 gün kalacak olsa bile. 🤷🏻‍♀️

Yurtdışına nereye gitti? Aborjinlerle yaşamaya mı gitti kutuplara falan mı gitti? Hemen hemen her yerde açık wifi bulabilirdi bir mesaj atmak için. Acımaya başlamamış. Artık yalan söylemeyecek derecede yüzsüzleşmiş
Ben de bi ara himalayalarda bi tapınağa mı kapandı diye düşünmedim değil. 🤣

1 haftada neden özlesin ki sizi beklentiniz saçma. Üstelik bir haftanın sonunda döneceği belliyken. Üstünden geçmiş bir ay neden sorguladığınızı anlamadım. Kusura bakmayın ama bir insanın bunu sorgulaması karşı taraf için çok yorucu bir durum.

Tatilde çok güzel vakit geçirmiş. Kendimden biliyorum çok güzel vakit geçirdiğim yerlerde kimse aklıma gelmiyor

Sormanız hiç iyi birsey değil. Aldığınız cevap ise daha kötü. Özlememiş merak etmemiş kafa dinlemiş gibi görünüyor. Hiç mi merak etmemiş peki?

Back
X