Siz olsaniz ne dusunup ne hissedersiniz en onemlisi ne yaparsiniz boyle bir durumda

sebebivarligim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2014
52
5
0
Diğer
Arkadaslarim sevgilileriyle hep beraberken, benim sevgilim uzakta oldugu icin ben hep yapayalnizim, cok yoruldum bu durumdan
Siz olsaniz ne yapardiniz?

Son düzenleme:
durumu varsa 2-3 ayda bir gün gelebilir aslında 6 ay çok uzun gerçekten :50::50: bende uzak mesafeden ilişki yürüttüm bende sizin gibi hissediyodum bazen herkes her gün sevgilisiyle beraber geziyo tozuyo biz bekliyoruz falan diye :50: zor gerçekten :ssz::ssz: ama 6 ay çok uzun yaaaa :26:

Bu iliski böyle yürümez. Adam hep kolay yolu tercih ediyor. Cicek yolluyor, güzel fakat kolay, netten bir siparis veriyorsun tamam. Insan sirf adam sirinlik yapiyor diye biri ile beraber olmazki. Farkindaysan mücadele hep senden geliyor. Adamin galiba hiç zoruna gitmiyor 6 ayda bir görüsmeniz. Sonuçta yurt disindan ucuz biletler ile Tr'ye gelebilir arada sirada, yada bir hafta sonunda felan,.. demekki önemli bulmuyor.

Bu adam bence Almanyadada bir sevgilisi var, yoksa seven adam istiyerek bu kadar uzun zaman sevgilsinden ayri kalmaz. Üzgünüm fakat sizin gerçek iliskiniz yok, sadece netten konusmalar, sirinlikler var.

diğer tanıdıklarınızın gelmesine bakmayın yurt dışından onların işi daha rahattır belki, sizi seviyorsa ki seviyordur neden gelmesin.demekki izin konusunda sorun yaşayacağı için gelemiyor,bu konuda haklı arkadaşınız. tabiki sizde haklısınız sonuçta insan yanında olmasını ister hak veriyorum size,ikinizde haklısınız açıkcası

Eşim beni beş sene bekledi. Şu an üç yıllık evliyiz. Başka bir sorununuz yoksa ve anlattığınız gibi iyi biriyse sabredin. Gelip gitmek de masraf sonuçta.

Ben de eşimle 2yıl uzak kaldım. Üstelik senin kadar bile mesafemiz yoktu. Sadece 3saatlikti. Ama ben bekledim. Seviyordum çünkü. Şimdide evliyiz sabretmelisin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Uzaktan bir ilişki idare etmek çok zor. Hele birlikte olan geçmişiniz yoksa..
Yani diyelim 2-3 sene aynı mekanda yaşadınız sonra uzağa gitti o zaman bile uzun süreli ayrılıklarda tatsızlık çıkma durumu varken sizin ilişkinizin adının olmasının bile mantığı yok bana göre?
Çıktığınızdan beri yurt dışında mı?
Kaldı ki göz görmeyince gönül katlanır bana göre..
Ben yoluna bakmanı tavsiye ederim.

Ayda bir bile gelse sizin istediğinizi size vermiş olmayacak malesef. Etrafınızda herkesin sevgilisi sanırım aynı şehirde. Bu sefer akşam sinemaya gidenlere, okul çıkışı birbiini görebilenlere özeneceksiniz. Dünyada "uzun mesafe ilişkisi" diye bir konsept var. Ben şahsen yapamazdım. En azından ilişki oturur, Bir ilişkiniz bir paylaşımınız olur sonra bir süreliğine bir yere gitmesi gerekir dayanmaya çalışırsınız ama sizin durumunuzda daha ilişkiniz tam oturmamışken en güzel zamanlarında uzaktan yürütmek zor gelebilir.

bilmiyorum arkadaslar bitirmekte oyle kolay degil bitirmek istedigimden emin degilim ama boylede cok mutsuzum
ozellikle bugun:14:
az once konustuk, daha Sabah tartistigimiz icin konuyu acmadim neler yaptin bugun diyor, evde ne yapabilirim dedim tv yemek bulasik oyle.. ben geldigimde acisini cikartiriz askim her gun gezeriz vs diyor dahada kotu hissediyorum

bilmiyorum arkadaslar bitirmekte oyle kolay degil bitirmek istedigimden emin degilim ama boylede cok mutsuzum
ozellikle bugun:14:
az once konustuk, daha Sabah tartistigimiz icin konuyu acmadim neler yaptin bugun diyor, evde ne yapabilirim dedim tv yemek bulasik oyle.. ben geldigimde acisini cikartiriz askim her gun gezeriz vs diyor dahada kotu hissediyorum

Hersey bir tarafa da uzaktan birbirini tanimak cok zor. Iliskinizle ilgili ciddi bir karar vermeden once mutlaka belli bir sure beraber vakit gecirmenizi tavsiye ederim..bunun disinda ozlem, paylasim acisindan 6 ay bence cok cok uzun bir sure. Hani bir zorunluluk olur, 1 kereligine 6 ay beklenir de devamli bir duruma donusunce bence dunyanin en iyi insani da olsa mutlu olunamaz gibi geliyor bana.

Arkadasim, bu duygularin sadece ozlediginden ileri geliyor. Sevmediginden degil.

Dolayisiyla bir iliski "ozluyorum." diye degil "sevmiyorum." diye bitirilir.

Bu duygulara sahip olmakta haklisin. Uzak mesafelerde iliski yurutmeye calisanlarin hepsi senin hissettiklerini hissederler.

Tek sorunun bu ise bu sebeple bir iliski bitmez bana kalirsa.

Arkadasim, bu duygularin sadece ozlediginden ileri geliyor. Sevmediginden degil.

Dolayisiyla bir iliski "ozluyorum." diye degil "sevmiyorum." diye bitirilir.

Bu duygulara sahip olmakta haklisin. Uzak mesafelerde iliski yurutmeye calisanlarin hepsi senin hissettiklerini hissederler.

Tek sorunun bu ise bu sebeple bir iliski bitmez bana kalirsa.

canim eskiden cok ozluyordum onsuz birseyler yapmak istemiyordum agliyordum hatta
ama onun bu gelmeyisleri sanki soguttu beni biraz ve simdi ozlemekten ziyade kendimi dusunur oldum sanki:26: guzel zamanlar gecirmek, eglenmek mutlu olmak istiyorum
artik ne hissettigimi pek anlayamiyorum

canim eskiden cok ozluyordum onsuz birseyler yapmak istemiyordum agliyordum hatta
ama onun bu gelmeyisleri sanki soguttu beni biraz ve simdi ozlemekten ziyade kendimi dusunur oldum sanki:26: guzel zamanlar gecirmek, eglenmek mutlu olmak istiyorum
artik ne hissettigimi pek anlayamiyorum

Hmm, sevmedigine karar verirsen ayril tabii ki ama emin olmadan yapma bence.

Babasinin isimi ki her istediginde izin alip gelsin? Oda cok istiyordur ama kendiniz diyorsunuz ev almis onu hemen ödemek istiyor diye yani bi nevi biraz sikmasida gerekiyor.. Ayrica ucuz biletten bahsedenler olmus, olay sadece ucuz bilet almakla bitmiyorki, isten izin alma, geldiginde yapacagi masraf, eee bu adamin bi aileside vardir heralde, arkadaslari cevresi... Sonucta keyfi calismiyor orda, hem gelecegini düsünüyor, hem kendi hayatini düzenliyor ve ayni zamanda Sevgilisini en azindan ilgisiz birakmiyor, ailesi arkadaslari derken, biraz anlayisli olun derim... Sevgilisi heran yaninda olanlar acaba memnun ve mutlumular, sevgilileri nekadar deger veriyor? Tabii zor bi durum insan sevdigini yaninda ister, ama tek sorun buysa vede zaten gecici bi durummus anlayisli olmalisiniz bence!! Geldigi zamanlarda tadini cikartin... :ssz:

Konu sahibesi,
Ben esimle tanistiktan 1 hafta sonra yurtdisina gitmisti isi dolayisiyla.
O bir hafta icin 6 ay bekledim onu sonra geldi ve nisanimiz olmustu.
Tekrar donmesi gerekiyordu yurtdisina ve 21gun kalabilmisti Turkiye'de.
Ne sancili bir donem oldugunu cok iyi biliyorum.
Bende etrafimdaki birlikte olan ciftlere cok ozeniyordum,uzakliktan zaman zaman tartismalar yasiyorduk derken 5ay sonra dondu ve evlendik.
Demem o ki gercekten eminseniz hem karsinizdaki insandan,hem iliskinizden sayili gun elbet geciyor.
Mutluluklar dilerim.

Bu iliski böyle yürümez. Adam hep kolay yolu tercih ediyor. Cicek yolluyor, güzel fakat kolay, netten bir siparis veriyorsun tamam. Insan sirf adam sirinlik yapiyor diye biri ile beraber olmazki. Farkindaysan mücadele hep senden geliyor. Adamin galiba hiç zoruna gitmiyor 6 ayda bir görüsmeniz. Sonuçta yurt disindan ucuz biletler ile Tr'ye gelebilir arada sirada, yada bir hafta sonunda felan,.. demekki önemli bulmuyor.

Bu adam bence Almanyadada bir sevgilisi var, yoksa seven adam istiyerek bu kadar uzun zaman sevgilsinden ayri kalmaz. Üzgünüm fakat sizin gerçek iliskiniz yok, sadece netten konusmalar, sirinlikler var.

Bence bunu düşünmeyen ayılar çok.... Sevmese degermese bunlarıda yapmazdı... Uzakta olması evet yürütmesi zor bir durum.. Çok sık görüşmediniz içinde tanımakta zor.. Yinede deger verdigini dünüyorum

Arkadaslar sagolun!! iyiki varsiniz gercekten, insanin okadar ihtiyaci oluyor ki tek bir yoruma bile, iyi kotu hepinizin yorumu cok onemli ve degerliydi benim icin Allah hepinizden razi olsun
bilmiyorum seviyorum ama uzuluyorum hep, hakkimizda hayirlisi olsun diyorum
tesekkur ederim hepinize tekrar

Off altı ay gerçekten çok uzun canım ya Allah korusun çiftler böyle uzun aralar sonrası birbirinden soğuyabilir de.

Napıcağın tamamen sana kalmış. Mesela benim sevgilim aynı durumda olsa çok can sıkıcı olmasına rağmen beklerim. Çünkü onsuz bi hayat düşünemem. Hayali bile yeter bana.

Napıcağın tamamen senin kişilik yapınla, aşk derecenle, sabrının sınırıyla falan alakalı.

Umarım doğru karar verirsin
canımm:16:

Back
X