- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
İstemezdim gelecek önemli derdim sanırım ama içimde acabalar oldu istemsiz onu yargılamak değil benim aklıma gelir miydi sorunum
Bunu diyen erkegi ayakta alkislarim benimde erkek arkadasim her hatasini bir bir doktu hemde . Umarim gecmisine bakmadan ikinizde guzel gunler gecirirsiniz.Evet çok uzun zaman önce olmuş beni tanımıyordu bile kaybedeceksem de dürüst olmayı seçiyorum diyip anlattı
Teşekkür ederim duymak istediklerim bunlar bu durum dışında bana karşı bir yanlışı olmadı sevdiğine değer verdiğine eminim
Doğru söylüyorsunuz yaşamamış biri çok düzgün olur aldatmaz diye birşey yok farkındayım içimdeki sesleri susturamadım çok sağolun yardımcı oldunuzDiyorum ya o kısmı biz bilemeyiz..
Gelecek önemli. Kaç kadınla kaç adamla birlikte olduğu önemli değil. Önemli olan sana ne verebileceği.
Derler ya bir insanın ilk değil son aşkı olmak gerek diye.
Bunu diyen erkegi ayakta alkislarim benimde erkek arkadasim her hatasini bir bir doktu hemde . Umarim gecmisine bakmadan ikinizde guzel gunler gecirirsiniz.
Uygunsuz seyler yasamis dedin cinsel anlamda anlamadikki ne yasamisHanımlar geçmişi sorun olur mu sorum bu neresi anlaşılmadı önüme mi bakmalıyım ilerde aklıma gelir mi?
Ben seni olduğun gibi kabul ediyorum sende et diyor yapabilirsem iyi biri olduğuna kalpten inanıyorum. Teşekkürler amin sizde çok mutlu olunBunu diyen erkegi ayakta alkislarim benimde erkek arkadasim her hatasini bir bir doktu hemde . Umarim gecmisine bakmadan ikinizde guzel gunler gecirirsiniz.
Erkegi kadini yok aslinda durustluk oldugu noktada hersey guzel gidiyoraynen öyle. adam saklasa sen ilkim olacaksın dese ruhun duymazdı geçmişini. ama o dürüst olmayı seçmiş.bu yüzden olumlu bakacağına hala şüphelerdesin.
Bu yüzden hayır demek içimden de gelmiyor ona alıştım başka bir falsosu da olmadışu an beni seven, bana değer veren, bana sadakatli olan birisini sırf geçmişte yaptıkları yüzünden bırakmam ben. saçma yani.. ben hayatında yokken yaptığı bi şey beni nasıl ilgilendirebilir ki? haa dersin ki, ''şuanda da hala aynı kişilikte, beni aldatabilir bu yüzden vs'' orası ayrı. ama şuan sana sadıksa, seni mutlu ediyorsa geçmişi yüzünden bırakmak saçma.
Haklı olabilirsiniz uygunsuz derken öyle anlaşıldığını farkedememişimUygunsuz seyler yasamis dedin cinsel anlamda anlamadikki ne yasamis
pişman olmasa anlatmazdı sanki kimliğini gizlerdi gibi düşünüyorum ama zor konular.ben olsam kapılmazdım.ailesinin olmaması iyi bir şey değilSevgilin eşcinsel ise bunun geçici bir şey olduğuna inanmıyorum. Bunun dışında ailesinin reddedecek kadar ne yapmış olabilir aklıma gelmedi.
cherry alakasız ama bu şekilde evlenen birini tanıyrum,kuzenim :):) hatta benim yakın ark. evlendi.erkek olan kuzenim bakirdi evlendiğinde ,kız da bakire değildi.hiç sorun da edilmedi ayrıca..Sevgili erkek değil kadın bence, bu üye de erkek zaten.
yani simdi adama bak gercekten karakterli ahlaklı ise belki devam edersin test et insanlra karsı su i zan sahibi mi bencil mi. bilemessin belki tam pişmandr belki de rol yapıyordurÖncelikle iyi geceler
Biriyle görüşüyorum bir süredir. Bu kişinin ailesi yok. Görüşmüyor. Lise döneminde uygunsuz şeyler yaşamış cinsel anlamda. Ama sonra tövbe etmiş bir daha olmamış bayada pişman olmuş. Dürüstlüğüne inanıyorum. Ben daha önce yaşamadım. Eşimle ilk olmasını istedim hep. Bu konuda ne yapmalıyım. Sizce geçmişi kapatmalı mı napmalı. Siz olsanız napardınız? Kapatıp önünüze bakar mıydınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?