Siz olsanız ne düşünürdünüz..?

aklının hala eski sevgilisinde olduğunu düşünürdüm. bu demek oluyorki hala ilgili eski sevgilisine. yoksa neden baksın ? durup dururken ?? evlerden ırak aman aman.

Face den instagramdan baksa hadi neyse de o bilgileri saklamasi nereye atandgni ogrenmeye calismasi ne biliyim akli onda kalmis gbi

Merak etmiştir bozulurdum ama belli etmezdim.sürekli kafasına sokmaya gerek yok bitmiş gitmiş sonuçta

sız eskı sevgılınızı aratsaydınız esınız ne yapardı ben sıze ılk bunu sormak ıstıyorum

Yaw insan meraktan bakar. Ben de bakarım bir beklenti içine hiç girmeden.
5 ay önce hangi internet sayfasına girip neye baktığını, bugün nasıl bir tesadüfle öğrendiğiniz beni daha çok düşündürdü

merak kedıyı öldurur derler
sorun aslında su kısım
bılgılerını telefonunda saklamıs
unutmamıs bılgısının kendısınde oldugunu bılıyormus sılmemıs yanı
gununu beklemıs atamalar bellı olunca osym ye gırıp bakmıs
yanı beklemıs dusunmus oylesıne degıl

evet bılmedıgın ınsanların bıle bu kımmıs dıye profılıne gırılıp bakılabılır ama osym sıne neden ?
eskı sevgılıye neden ?

terbıyesızlık baska bırsey degıl evlı ınsan evlı oldugunu unutmamalı bırı gormezse bılmezse sorun yok deyıp sınsılık yapmamalı gonulden baglılık sadakat baska bırsey onu dusunup napmıs demesı bıle yanlıs gecmıs gıtmıs gecmıs gıtmısse neden dusunmus neden gerıye bakmıs
keske sormasaydınız boyle seylerı bılmıyormus gıbı davranıp tetıkte olmak gerek bundan sonra sıze farkettırmeden arastırır artık baktıgınızı anladı

Bizler de kimleri kimleri stalklıyoruz aslında, merak ve ulaşılabilirlik yüzünden hep bunlar.

Yalnız tc no saklaması ösym sonuçlarına girmesi can sıkıcı.

Eğer yüzleşecekseniz ona sorun, aynı şeyi siz yapsanız ne yaparmış?

Evlenmiş ya ötesi var mı niye bakar ki insan eskiyi kapatmadıysan neyine evlilik, haddini bildir gerekirse de kısasa kısas yap yaşat benzerini kendine gelsin hatasını anlasın yoksa çok görürsün o ismi

Unutamamış ki bakmış diye düşünürdüm yoksa hala niye kayıtlı kalıp bakma gereği duysun. Sinir bozucu durum

Öylesine merak edip stalk yapabilir facede ınstada ama tc no kayıtlı tutup sifre saklaması pek masum gelmezdi bana ve ağzını yırtar eline tutustururdum malum ayni halti ben yesem o da benim canıma okurdu çünkü.

Bakıyosa bir sorun vardır.insan umursamadığı birinin tcsi ile atamasına bakmaz.Öylesine hep kaçtıkları yer.Güzel seviyeli bir kavga ederdim.Fazla abartmazdım.Tekrarlanırsa tabiki seviye fln kalmazdı.

Bir kere baktıysa takılmam ama baska olayida varsa sorgularım pekte bisey düşünmem ama evlendikten sonraki 2 aysa burnundan getirirdim dugune 2 kalaymış çokta önemli degl

1 defaya mahsussa olabilir merak sonuçta.Bende nişanlıyım ama eski sevgilime baktım geçen evlenmiş karısı nasıl bir tip diye.bu ona aşık olduğumu göstermezki umurumda değil ama merak ediyorum işte insanoğlu

eşiniz şimdi kızın TC siyle nereye atanmış diye merak edip bakarken ..
Dikkat edin de eşiniz kıza atanmasın.
Sürekli takipte kalın (unutamamış belli).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…