Siz olsaniz ne düşünürdünüz ?

4 senelik sevgilimin kardeşi evlense sadece düğüne icabet etmekle kalmam hazırlık kısımlarında da yardımcı olmayı teklif ederdim, bir şekilde yardım etmek isterdim. Onlar da buna bozulmuş olabilir.

Onun dışında bana normal geldi. Sonuçta düğün telaşesinde ekstra bir ilgi gösteremezdi, evlilik konuşmasına da sizin fikrinizi bilmeden cevap vermesi de uygun olmazdı. Kısmet bu işler sonuçta. Sevgiliniz ne kadar okulu uzatmış olsa da yeni mezun biri. Bunun daha askerliği, işi, para kazanıp biriktirmesi var. Erken görmesi çok normal.
Sevgilime her defasında yardım teklif ettim. Gerekirse yıllık izin kullanırım yardım ederim dedim çünkü ameliyat dönemi idi annesi ilgilenemiyordu. Annesini geçmiş olsun diye arayınca da ne zaman ne gerekirse bi telefon kadar uzağınızdayım dedim. Yanı benim annem hiç tanışmadı buna rağmen evlerimiz yakın olsaydı ben ameliyat sonrası seve seve gider ilgilenirdim dedi.
Benim huyum bu zaten ben insanlara yardım etmeyi zor zamanlarında ufacık bile olsa destek olmayı seven bir insanım.
Benim ailem biliyor ve benim annem babam ne zamana kadar sen daha flört et kızım diyecekler ki ? Bedelli askerlik yaptı ve iş bulması çok kolay sevgilimin. Herkes evladı için en iyisini ister ama bende başka bir anne babanın evladıyım. Biraz sağduyulu olmak gerekmez miydi ?
Işte bunları görmek beni evlilik fikrinden ve hatta sevgilimden soğuttu. Ben 4 sene okulu beklemiş bir insanım. Daha ne kadar şartların olgunlaşmasını bekleyebilirim ki ? Bir 4 senede evlatlarının hayatını istedikleri gibi rayına sokmalarını mı beklemeliyim?

Sevgilime her defasında yardım teklif ettim. Gerekirse yıllık izin kullanırım yardım ederim dedim çünkü ameliyat dönemi idi annesi ilgilenemiyordu. Annesini geçmiş olsun diye arayınca da ne zaman ne gerekirse bi telefon kadar uzağınızdayım dedim. Yanı benim annem hiç tanışmadı buna rağmen evlerimiz yakın olsaydı ben ameliyat sonrası seve seve gider ilgilenirdim dedi.
Benim huyum bu zaten ben insanlara yardım etmeyi zor zamanlarında ufacık bile olsa destek olmayı seven bir insanım.
Benim ailem biliyor ve benim annem babam ne zamana kadar sen daha flört et kızım diyecekler ki ? Bedelli askerlik yaptı ve iş bulması çok kolay sevgilimin. Herkes evladı için en iyisini ister ama bende başka bir anne babanın evladıyım. Biraz sağduyulu olmak gerekmez miydi ?
Işte bunları görmek beni evlilik fikrinden ve hatta sevgilimden soğuttu. Ben 4 sene okulu beklemiş bir insanım. Daha ne kadar şartların olgunlaşmasını bekleyebilirim ki ? Bir 4 senede evlatlarının hayatını istedikleri gibi rayına sokmalarını mı beklemeliyim?
İyi de kadın mı size bekleyin dedi 🙄
Siteminiz erkek arkadaşınıza ve kendinize olmalı bu konuda.

Ben kadında bir problem göremedim. Bir tek kınada oynamamanız eleştirilmiş. O da belki “bu kız neden soğuk duruyor” diye düşündüğünden olabilir.
Eleştirmesini de erkek arkadaşınız ilettiyse azıcık iletişim nedir onu öğrensin. Bana kayınvalide savundurdunuz burada 😃

İyi de kadın mı size bekleyin dedi 🙄
Siteminiz erkek arkadaşınıza ve kendinize olmalı bu konuda.

Ben kadında bir problem göremedim. Bir tek kınada oynamamanız eleştirilmiş. O da belki “bu kız neden soğuk duruyor” diye düşündüğünden olabilir.
Eleştirmesini de erkek arkadaşınız ilettiyse azıcık iletişim nedir onu öğrensin. Bana kayınvalide savundurdunuz burada 😃
Kimse bana bekle demedi. Ben burda empati kurulması gerektiğini ifade etmeye çalıştım.
Yoksa yarın geliyoruz istemeye desinler gibi heveslerim yok zaten.
Ama 4 senedir bu ilişki onlar tarafından da onaylanmış şekilde ilerliyor ise benim bir beklentimin olması kaçınılmaz değil mi ?
Henüz hiç tanımadığım insanlar icin de oynayacak biri de değilim ki ? Kimse beni tanımıyor kimse tanışmak gibi bi derde girmiyor ama herkes soğuk diye beni eleştiriyor ise burda garip olan taraf ben olmuyorum ki

Kimse bana bekle demedi. Ben burda empati kurulması gerektiğini ifade etmeye çalıştım.
Yoksa yarın geliyoruz istemeye desinler gibi heveslerim yok zaten.
Ama 4 senedir bu ilişki onlar tarafından da onaylanmış şekilde ilerliyor ise benim bir beklentimin olması kaçınılmaz değil mi ?
Henüz hiç tanımadığım insanlar icin de oynayacak biri de değilim ki ? Kimse beni tanımıyor kimse tanışmak gibi bi derde girmiyor ama herkes soğuk diye beni eleştiriyor ise burda garip olan taraf ben olmuyorum ki
Beklenti içinde olabilirsiniz.
Kadın hayır dememiş ki. Veya sizi akrabalardan da saklamamış aksine düğünlerine davet etmiş.

Oynayıp oynamama mevzu da tamamen kendi bakış açılarına göre haklı da olabilirler haksız da. Siz de öyle. Bence gereksiz büyütüyorsunuz olayı asıl detayları görmektense.

Düğün telasindan ilgilenememis olabilir. Kafasindan şu boyle olmalı şu nasil olacak gibi sorulari olabilir. Normal basbasa bi gunde tavrini takip etmelisin

Benimde esimden once flortum vardi ciddiydik. Annesiyle haftada2 telde konusurduk. Severdim kendisini. Neyse izmire geldi kadin. Bize davet ettik annemlerle tanisicak. Ya kadin o kadar soguktu ki. Yuzu asik,suratsız,keyifsiz.. istanbuldan kalkti geldi ilkez yuzguze gorusucez. Zaten annem kadini ilk gördü iyice morali bozuldu. Kizim bu kadin gönülsüz dedi suratina baksana dedi. Sanki o teldeki kadin değildi.. hem yol yormus meger hemde kocasi öldüğü icin kayinbiraderleri uzaktan gelin alamayız dedigi icin kadin öyleymiş. Baya o gun suratsiz ve ilgisiz olmasi beni demorilize etmisti. Sana hak veriyorum ama bunu ssvgiline usulunce soyle,annen neden boyle yapti diye
Ben sormadim sonra öğrenince bitmisti zaten

Buluttan nem kapmasanız mı acaba?
Kadının kızı evleniyor kına ve düğün esnasında sizle ne kadar ilgilenebilirki?
Kuzenin o lafına da gülümsemiş geçmiş, ne deseydi, ne deyip de uzatsaydı, hemen orda bir üstünkörü düğün planlaması mı yapsaydı sizin için.
Bence boş yere alınganlık edip soğukluk çıkarıyorsunuz.
Düğün sahibi olarak kafasında bin tane şey varken....
Bundan sonraki tavırlarından daha iyi anlarsınız, şimdiden kafanızı meşgul etmeyin.

Back
X