- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
Sevgilime her defasında yardım teklif ettim. Gerekirse yıllık izin kullanırım yardım ederim dedim çünkü ameliyat dönemi idi annesi ilgilenemiyordu. Annesini geçmiş olsun diye arayınca da ne zaman ne gerekirse bi telefon kadar uzağınızdayım dedim. Yanı benim annem hiç tanışmadı buna rağmen evlerimiz yakın olsaydı ben ameliyat sonrası seve seve gider ilgilenirdim dedi.4 senelik sevgilimin kardeşi evlense sadece düğüne icabet etmekle kalmam hazırlık kısımlarında da yardımcı olmayı teklif ederdim, bir şekilde yardım etmek isterdim. Onlar da buna bozulmuş olabilir.
Onun dışında bana normal geldi. Sonuçta düğün telaşesinde ekstra bir ilgi gösteremezdi, evlilik konuşmasına da sizin fikrinizi bilmeden cevap vermesi de uygun olmazdı. Kısmet bu işler sonuçta. Sevgiliniz ne kadar okulu uzatmış olsa da yeni mezun biri. Bunun daha askerliği, işi, para kazanıp biriktirmesi var. Erken görmesi çok normal.
Benim huyum bu zaten ben insanlara yardım etmeyi zor zamanlarında ufacık bile olsa destek olmayı seven bir insanım.
Benim ailem biliyor ve benim annem babam ne zamana kadar sen daha flört et kızım diyecekler ki ? Bedelli askerlik yaptı ve iş bulması çok kolay sevgilimin. Herkes evladı için en iyisini ister ama bende başka bir anne babanın evladıyım. Biraz sağduyulu olmak gerekmez miydi ?
Işte bunları görmek beni evlilik fikrinden ve hatta sevgilimden soğuttu. Ben 4 sene okulu beklemiş bir insanım. Daha ne kadar şartların olgunlaşmasını bekleyebilirim ki ? Bir 4 senede evlatlarının hayatını istedikleri gibi rayına sokmalarını mı beklemeliyim?