Siz olsanız ne düşünürdünüz ?

Sugar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2007
113
0
96
İstanbul
Kardeslerinizle araniz uzun zamandir acik olsa ve kurdugunuz cekirdek aile yuvaniza bir kere dahi gelmemis olsalar ama kurdugunuz cekirdek ailenizde esiniz tarafindan haksizliklara maruz birakildiginizi aileniz bireyinden birine anlattiktan sonra sizinle konusmayan kardeslerin sizin eve gelmek istediklerini ogrenseniz ne dusunurdunuz ?

herşeye rağmenbeni sahiplendiklerini , korumaya çalıştıklarını düşünürdüm..

bende olsam iyi düşünürdüm,kardeşlerimin bana destek olmak istediklerini düşünürdüm,sonuçta kırgın bile olsanız böyle durumlarda unutulur kırgınlıklar,mutlakadırki kardeş kardeşi sever,destek olmak ister ben böyle düşünüyorum:1hug:

kardesimin harika bi insan oldugunu beni herseye ragmen cok sevdigini ve sahiplendigini dusunurum.

kardeşş iştee yaa.candan ötee.ne olursa olsunn ne yaşanırsa yaşansınnn insan kardeşinin kılına zarar gelmesine,üzülmesine dayanamıo.tabi istisnalarr oluo ama.

muhalefet olayım ben

kardeşlerimin benim yuvamı yıkmaya geldiklerini düşünürüm :lepi:

umarım gelmişken eşimin ağzının payını da verirler diye düşünür ve umardım.
hakkaten sen ne düşünüyosun? CADIARZU

umarım gelmişken eşimin ağzının payını da verirler diye düşünür ve umardım.
hakkaten sen ne düşünüyosun? CADIARZU

Bilemiyorum ne dusuncegimi sasirmis durumdayim bunca zaman gelmediler umarim ki sizlerin dedigi gibi iyi niyetli dusunuyorum ama bir de su yonu var haksizliga ugramama ragmen aman sesin cikmasin otur yuvanda bosanmaya kalkma demek icinde geliyor olabilirler bir yandan ama acikcasi iyi niyetli dusunmeyi cok istiyorum cunku ben hakliyim esim su an aleni haksiz konumda....

Olumsuz bir tavır göstermek adına gelmiyorlardır bence de. Yanında olmak istemişlerdir.

arkadaslar bazen hicde öyle olmayabiliyor.kapat ceneni,otur kicininn üzerine daha ne istiyorsun evin var,paran var cocugun var.adam ne yaparsa yapsin.ne söylerse söylesin demeyede gelebiliyorlar.iste bu aileleri kimsenin basina vermesin rabbim.oyle aileler yüzünden kac kadin telef oluyor yoktan yere.kac genc kiz haksizlik karsisinda eziliyor.bi insan ezildimi esi baktiki sahip cikani yok bu enayinin vurdukca vuruyim diyor.nasil olsa cocugu var aileside bakmaz buna hicbiryere gidemez bu sebeplerden dolayi deyip.her pisligi yapabiliyor bi es...allah yardimcin olsun.insaalllah sana yardimci olmaya sahiplenmeye geliyordurlar.

Canim oyle bir yorum yazmissinki iste sana katilmadan edemiyorum iste sende yazmissin ya bende bunlardan yazdiklarinin benzerini yasamak istemiyorum insallah o niyette degillerdir ve destek olmaya geliyorlardir ama yazindan anladigim su ki sen benim ne demek istedigimi cok ama cok iyi anlamissin yazik ki bu tip olaylar yasaniyor ulkemizde siklikla...

Sevinirdim ne düşüneceğim.
Niyeti kötü olan kalkıp da eve kadar gelmez, ilgilenmez bile.
Kızımız sahipsiz değil tadında bir gövde gösterisi için geleceklerini düşünüyorum.
Ben kardeşimle 10 yıl konuşmam, ağzıma geleni sayarım, küserim ama başka birisi onun tırnağını kırsa karşısına da dikilirim hoop orda bi dur bakiim diye.

İlk bakışta olumlu düşünülebilir ama daha önceki yakınmalarınızda sahip çıkmadıysalar olumsuz da düşünülebilir.
Yani bizden sana hayır yok, neye güvenip boşanıyorsun gibilerden de denebilir.
Onları en iyi siz tanırsınız. Tavırlarından niyetini anlarsınız.
gerçekten boşanmayı düşünecek kadar aranız açık mı?
Boşanırsanız ekonomik özgürlüğünüz var mı?
Eğer durumlar o kadar vahim değilse kırgınlıkları gidermek amacıyla da gelebilirler.

Aslinda aramiz acik degil cunku yaptigi hatalari kabullenmiyor bile bir evliligin bitmesine vesile olacak 2 unsuru isledi ne yazikki bundan dolayi cok kizgin kirginim ve yaptigi bu hareketler evliligimizi cok zora soktu o farkinda olmasa bile he bende sne gibi dusunuyorum ekonomik ozgurlugum olmasa da su an da aldigim iyi bir egitim ve siki bir cevrem var yani ekonomik ozgurlugum Allah in izniyle zamanla da olur mesele onun davranislarinin hic degismemesi hep isliyor kabahatlari sonra ben affedici olayim diye bekleniyor !!diycek lafim yok daha da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…