Siz olsanız ne düşünürsünüz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

glmzyz

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
896
468
303
Sevgilimin eski sevgilisini takip ettiğini fark ettim. Hiç eski sevgili mevzusu açmazdık. Sevmem. Adını dahi bilmiyordum. Şöyle bi twitterını inceledim pek paylaşım yapmamış çok eskilere seneler öncesine dayanan birkaç post gördüm. Eski sevgilisiyle alakalı paylaşımlar konuşmalar. Kızın adını öğrendim böylece. Kız eski sevgilisi ondan eminim. Sonra Baktım twitterdan instagramdan takipleşiyorlar. Bana tuhaf geldi. Eski sevgili ile takipleşmek vs normal mi? 5 ay olacak ilişkimiz. Benimle birlikteliğine dair tek bir şey paylaşmadı sosyal medyada. Bu tür şeyleri sevmediğini ciddiye binmeden paylaşmak istemediğini söyledi. Kızı görünce huylandım. Sizce işin içinde başka şeyler mi var? Siz olsanız ne düşünürdünüz? Gördüğümden beri durumdan çok rahatsızım konuyu henüz açmadım aramız da gayet iyiydi bozmak da istemiyorum ama içim içimi yiyor sizcs konuyu açayım mı?

Cok gecmise aitse yani çocukken olan birseyse cok usteleme amanyajin tarihse sor. Hatta sormalisin eski sevgililerinle gorusuyomusun arkadas gibi falan diye sorabilirsin.

Bir insan eski sevgilisiyle ilgili şeyleri neden aratır ? Nerde ne yapıyor ne halde merak ediyordur bakmak istemiştir belki halâ unutamamıştır hayatında birileri var mı diye takip ediyordur her ne olursa olsun ben sizin yerinizde olsam çok kötü hissederdim ve takipleşmelerinden de rahatsız olurdum bunu kaldırabilenler gayet normal karşılayanlar da var tabiki ama ben olsam istemezdim sonuçta bitmiş gitmiş hayatında başka birisi olan kişi eskiyle irtibatını kesmeli bu olayın hayatındaki insanı rahatsız edebileceğini düşünmeli bence gördüğünüzü söyleyin güzelce tatlı dille irtibatını kesmesini isteyin eğer sizi tersler ısrarla takipleşmekten vazgeçmezse de sonuç ortada zaten o halâ sevgilinizin aklında umarım size karşı gelmez ve nezaketinizi suistimal etmez

Ay boğazıma bıçak dayasalar susmam valla , konuş tabi belki farkında değildir belkide oralarda bir yerlerde dursun istiyordur konuş bence niye kendini yiyosun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…