Siz olsanız ne düşünürsünüz.

biyoist

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
2.668
3.300
133
İyi günler arkadaşlar. Bir konuda sizin de fikrinizi almak istiyorum. Öğretmenler gününde öğrencilerim ve velilerin ince düşünceleri ile birkaç hediye almışlar. Oyle çok pahalı şeyler değil ama ucuz da değildi. O yuzden mahcubiyetim cok fazla. akşam eve gelince eşime gösterdim. Ama eşim hediyeler için ben onu su fiyata da bulurdum niye bu kadar para vermişler ki. Ben kendimi çok kötü hissettim. Başka bir gün ben bu hediyeleri haketmiyor muyum soylediklerinle kendimi çok değersiz hissettirdin dedim. Eşim özür diledi hata yaptım tabiki hakediyorsun dedi. Ama benim sorum erkeklerin bu tavırları gerçekten ince dusunemedikleri için mı yoksa haketmedigimizi düşündükleri için mı hala bunu soruyorum kendime. Bunu başka konularda da çok açık olmasa da hissettiriyor.

Erkekler düz mantıktir. Bizim için değerli ve gerekli olan şeyler onlar için boşa masraftir.
Bence hislerini söyleyerek iyi yapmassin. İcine atmamalisin bu tarz şeyleri. Sonuçta senin ne hissettiğini anlayamaz. Söylediğin için bundan sonra biraz daha hassas davranır diye düşünüyorum. Böyle böyle yontacagiz işte erkekleri

Evet eşimden öyle soyluyor ama yeri geldiğinde çok ince düşünür sürprizler yapar. Bunu neden yapıyor sorusunu kendime soruyorum sürekli.

Evet eşimden öyle soyluyor ama yeri geldiğinde çok ince düşünür sürprizler yapar. Bunu neden yapıyor sorusunu kendime soruyorum sürekli.

Biz bile bazen farketmeden böyle şeyler yapıyoruzdur canım normalde çok düşünceli olsak bile o an aklımıza gelmeyebiliyor.

Hediyeler karsisinda heyecanlandiginizi mutlu oldugunuzu gorunce kiskanmis olabilir mi. Ben bunu su fiyata bulurdum derken kendini on plana cikarmak istemis gibi.

Cimri falan mı azıcık? Bence nedeni seni değerli görmemek değil de " ben yapsaydım hem bu kalitede hem de daha ucuza yapardım" tavrında. Kendini övüyor içten içe ve sanırım eli sıkı biri

Her insan düşünmeden bazen laf edebiliyor. Bilerek dediğini düşünmüyorum.

Hediyenin fiyatını nerden biliyorsunuz ki?
Ayrıca ben olsam daha uyguna alırdım demesini nasıl kendinizle bağdaştırdınız yok ben haketmiyor muyum falan regl döneminize denk gelmiş belli ki.

Erkekler düz düşünür sürekli onları yonlendirmemiz gerekiyor ince düşünemiyorlar bence hiiçç kafanıza takmayın öğretmeniz ve gece kafanızı rahat koyuyorsanız yastığınıza o hediyenin daha fazlasını hakediyorsunuzdur öğretmenim

Alınan hediyeler belli markalara aitti benim kullandığım şeyler ve fiyatlarını az çok biliyoruz. O yüzden dedi yoksa tabiki fiyatları yazmıyordu üstünde. Eşim bazı konularda markasina önem vermez. Benim de öyle olmamı istiyor.

Çok teşekkür ederim. Ben öğretmenler gününde hediye bekleyen biri degilim. Bu sefer de gerçekten mahcubiyet yaşadım. Öğrencilerim benim için çok kıymetli. Onların güzel yerlerde olduğunu göreyim yeter diyorum. Ama böyle düşünülmek de insanın hoşuna gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…