Ben bu tarz şeyleri arada hissettirdiğini belirttim ayrıca bu o hisleri en yoğun yaşadığım andı. O yüzden konuya örnek olarak bunu verdim.Öğretmenler günü geçeli 1 aydan fazla oldu ,
Dert mi arıyorsunuz anlamadım ...
Evet eşimden öyle soyluyor ama yeri geldiğinde çok ince düşünür sürprizler yapar. Bunu neden yapıyor sorusunu kendime soruyorum sürekli.Erkekler düz mantıktir. Bizim için değerli ve gerekli olan şeyler onlar için boşa masraftir.
Bence hislerini söyleyerek iyi yapmassin. İcine atmamalisin bu tarz şeyleri. Sonuçta senin ne hissettiğini anlayamaz. Söylediğin için bundan sonra biraz daha hassas davranır diye düşünüyorum. Böyle böyle yontacagiz işte erkekleri
Evet eşimden öyle soyluyor ama yeri geldiğinde çok ince düşünür sürprizler yapar. Bunu neden yapıyor sorusunu kendime soruyorum sürekli.
Çok teşekkür ederim. Ben öğretmenler gününde hediye bekleyen biri degilim. Bu sefer de gerçekten mahcubiyet yaşadım. Öğrencilerim benim için çok kıymetli. Onların güzel yerlerde olduğunu göreyim yeter diyorum. Ama böyle düşünülmek de insanın hoşuna gidiyor.Erkekler düz düşünür sürekli onları yonlendirmemiz gerekiyor ince düşünemiyorlar bence hiiçç kafanıza takmayın öğretmeniz ve gece kafanızı rahat koyuyorsanız yastığınıza o hediyenin daha fazlasını hakediyorsunuzdur öğretmenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?