Siz olsanız ne düşünürsünüz.

Sahsen bende markalara önem vermem..haketmediginizden dememis bence...
Ayrica fiyatlarini nerden biliyor tmm kullandiginiz markalarda ben daha ucuz alirim demek onlar pahali almis demek yani mantiken..

Hediyenin fiyatını nerden biliyorsunuz ki?
Ayrıca ben olsam daha uyguna alırdım demesini nasıl kendinizle bağdaştırdınız yok ben haketmiyor muyum falan regl döneminize denk gelmiş belli ki.
Hayır bu bir kereye mahsus olmadığı için düşünmeye başladım. Yoksa diğer imalarinda sadece susuyordum. Eşim de hatasını kabul etti. Düşünmeden konuştum haklısın dedi. Ama neden ben hatırlatinca. Neden kendileri düşünemiyorlar.

Sahsen bende markalara önem vermem..haketmediginizden dememis bence...
Ayrica fiyatlarini nerden biliyor tmm kullandiginiz markalarda ben daha ucuz alirim demek onlar pahali almis demek yani mantiken..
Yok eşim o ürünlerin benzerini ama marka olmayanlarini alırım anlamında söyledi. Gelirimiz düşük durumumuz uygun olmasa anlarım. Ama ben görev gereği toplum içindeyim. Ve giyimime dikkat etmem gerekiyor. Bunu ona sürekli hatırlatıyorum. Ama yine de anlaşılamıyoum.

Hediyeler karsisinda heyecanlandiginizi mutlu oldugunuzu gorunce kiskanmis olabilir mi. Ben bunu su fiyata bulurdum derken kendini on plana cikarmak istemis gibi.
Aynı şey ona yapılsa ben onun adına çok sevinirdim. O anki heyecanımi ve sevincimi görüp de böyle söylemesi gerçekten agirima gitti.

Bakış açınıx çok bunaltıcı. Eşinizin Hiç böyle bir anlam yüklediğini sanmam. Halen düşünüyordur neye alındığınızı ama içşnden çıkamaz

Eşim aslında çok duygusal ve bir o kadar da hassastir. Ben ona karşı şimdiye kadar hep dikkatli oldum. Söyleyeceğim şeyi on kere dusunur öyle konuşurdum. Ama demekki çok da kendini yormaya gerek yokmuş. Tek taraflı olunca bazı şeyler ne yazikki araya mesafe giriyor. Mesela bir süredir eşim beni fiziksel olarak da eleştirmeye başladı. Ben de söylediklerinin farkındayım ama üslubu bazen o kadar kırıcı oluyor ki. Ben de ister istemez eşimden uzaklaşıyorum. Bu aralar o kadar çok çalışıyorum ki yeri geliyor günde 12 saat derse giriyorum. Yemek yemeye bile vaktim olmadıgi oluyor. Ve eve gelince o kadar yorgun düşüyorum ki. Bir yerlerde uyuyakaliyorum. Ve sürekli eşiniz size sitem ediyor benimle ilgilenmiyorsun bize de zaman ayır diye. İşte herşeyin aynı anda mükemmel olması mümkün değil bunu anlatamiyorum sanırım.

Bakış açınıx çok bunaltıcı. Eşinizin Hiç böyle bir anlam yüklediğini sanmam. Halen düşünüyordur neye alındığınızı ama içşnden çıkamaz
Kendisiyle hissettiklerimi paylaştım ve o konuda yanlış yaptığını kabul etti. Düşününce yanlış yaptığını anlamış.

Nw ya
Kendisiyle hissettiklerimi paylaştım ve o konuda yanlış yaptığını kabul etti. Düşününce yanlış yaptığını anlamış.
olsun şimdi öyleymiş gibi görünür de, tekrar tekrar bu kadar ince şeylere takmanız bayar. Bir sonraki eleştirinizde karşınıza gelir. Dikkat edin bence

Nw ya

olsun şimdi öyleymiş gibi görünür de, tekrar tekrar bu kadar ince şeylere takmanız bayar. Bir sonraki eleştirinizde karşınıza gelir. Dikkat edin bence
Ben sürekli herşeyi söyleyen biri değilim. Bunu da çok ciddi başka bir sorun patlak verince dile getirdim zaten. Herşey üst üste geldi o aralar ve ben artık içimde tuttuğum herşeyi anlattım. Eşim çok şaşırdı sen bunları içinde nasıl tuttun dedi. Eşim en çok benim sessizliğinden çekinir. Çünkü ben herşeye tepki ve karşılık vermem. İçime kapanırim. Ve bu eşimi rahatsız eder. Ben yaşanan bir olumsuzluk varsa hemen eskiye dönemem. Onu içimde tartmak ve kendimi sakinleştirmek gerekir. Ama kötü bir huyum var herşeyi hafızama kaçıyorum ve unutamıyorum.

Bende odunum galiba, hiç öyle bir anlam çıkartmadım eşinizin söylediğinden. Eşler arasında bunların aşılması gerekiyor. Gerçekten değer verip vermediğini bilmiyor musunuz?

Bence hiç dert edilecek birşey değil.

Ben de pahalıya alındığını gördügüm bir hediye için aynısıni derdim. Daha ucuzu var niye fazla para vermişler ki diye. Bunun karşıdaki kişinin layık olup olmamasıyla bir alakası hiiic yok inanın. Hem size suprizlerde yapıyormuş normalde.

Olumsuz tarafindan aşırı ince düşünmek sizinki.

Ben sürekli pahalı hediyeler bekleyen biri değilim çok para harcayan biri de değilim. Kırk yılın başı guzel bir hediye almışım. Neden buna ne gerek vardı 20 liraya da bulurum ben bunu diyorsun. Ben kaliteli ya da kıymetli bir şeyi haketmiyormuyum. Böyle böyle kendime olan özgüvenim de azaliyor ne yazikki.

Bende odunum galiba, hiç öyle bir anlam çıkartmadım eşinizin söylediğinden. Eşler arasında bunların aşılması gerekiyor. Gerçekten değer verip vermediğini bilmiyor musunuz?
Ben eşim bu kadar duygusal ve hassasken beni bu kadar incitecek şekilde konuşmasına icerliyorum. Gerçekten karşıdan bakınca çok basit gibi görünüyor hakveriyorum. Ama bu sürekli olunca bir yerden sonra kendinize olan saygıniz da azalıyor ve doğal olarak eşinizden uzaklaşmaya başlıyorsunuz. Uzaklaşma derken onunla herseyinizi paylaşmaya çekiniyorsunuz artık .çünkü siz anlattığınizda yine benzer şeyler yaşama ihtimaliniz var ve bir nevi kendinize bir zırh öruyorsunuz .ve siz böyle olunca da bu sefer sen benimle ilgilenmiyorsun bana zaman ayirmiyorsuna dönüyor iş. Ve siz yine kendinizi suçluyorsunuz bunun için bu çok ciddi bir kısır döngü gercekten

Bence sadece maddi açıdan bakmış eşiniz . Yoksa tabiki hakediyorsun ogretmenim:)
Çok teşekkür ederim. Benim de rahatsız olduğum konu bu herşey maddiyat mı. Senin eşin pahalı olan şeyleri haketmiyor mu? Neden sürekli işin para yönüne bakarsın ki. Ya bizim aylık gelirimiz 10 binin üstünde ve evet borcumuz var ama bu kadar da vahim durumda değiliz herşeyin hesabını yapacak kadar ki ben eşimden daha tutumluyumdur normalde.

Ama sizin bakış açınız değiştirmeniz lazım. Sizin hak etmenizle ya da çok para harcamanizla alakası yok ki eşinizin yorumunun. Bu durum özgüveninizi etkilemesin. Hak etmediginizi düşünmeyin.

Ama sizin bakış açınız değiştirmeniz lazım. Sizin hak etmenizle ya da çok para harcamanizla alakası yok ki eşinizin yorumunun. Bu durum özgüveninizi etkilemesin. Hak etmediginizi düşünmeyin.
Peki size böyle birşey söylendiğinde nasıl tepki verirdiniz. Ben mi çok hassasim.

Peki size böyle birşey söylendiğinde nasıl tepki verirdiniz. Ben mi çok hassasim.

Mesela bana hediye alınsa ve sevgilim "çok para vermişler ne gerek vardi , daha ucuza satan yer biliyorum ben" dese, ben de " hadi ya, tüh boşuna paraları gitmiş, belki de aramaya çok vakitleri olmadı ama beni düşünmelerine sevindim doğrusu " derdim gülerek. " Inşallah ucuzuyla karşılaşmazlar, belki de durumları çok yoktu, uzulmesinler " diye de ekleyebilirdim.

Yani burda eşinizin tavrı mı kabaydi acaba bilemiyorum ki. Hani ses tonu, yüz ifadesi falan mi sizin yanlış anlamaniza yol açtı.

Ama uzmeyin kendinizi. Size hediyeler alıp, sizden özür diliyor çünkü eşiniz.

Şair burada kendini övmek istemiş. Herkesin boş bulunup saçmaladığı olmuştur. Benim eşim de bir şey alacağı zaman kılı kırk yarar. Gereksiz para harcamayı hiç sevmez. Sizi hor gördüğü için böyle konuştuğunu zannetmiyorum. Aynı markanın aynı ürünü çok farkli fiyatlara satılıyor yorumu onunla alakali bir şeydir. Mesela bir şey alırım pahaliymis der. Ucuzunu bul da al madem derim hiç de beni asagiladigini düşünmem. Aşağılıyor mu yoksa acaba ya

Adam bişey dememiş ki yani biri bana 300 liraya alınmış hediye bi kazak gösterse derim ki ben bunu pazardan 50 liraya bulurum niye buna para vermişler ki. Hani bu sizin hakedip etmemenizle ilgili bişey değil o eşyanın o kadar etmeyeceğini belirtmek. Niye üzerinize alındınız anlamadım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…