Siz olsanız ne düşünürsünüz.

Ben de sizin gibi düşünüyorum ama eşim onu bil bir çanta için fazla buluyor. Demekki gerçekten bende bir sorun yokmuş. Ki öğrencilerimin de aldığı çanta o civardaydi.
Normal bence ,kaldı ki öğretmenlerine alıyorlar çok çok normal. 10 tane canta alacağına kalıteli bir canta alıp sürekli kullanmayı tercıh ederim. Çanta, ayakkabı,mont bunlar kadınların demirbaşları. Eşini yeni sezon kadın giyim fiyatlarını bilmiyor bence canım sen al onu şu aralar bı avmleri gezdir görsün tek tek :)

Kızım öğle vakti kreste uyuduğu için akşam da doğal olarak geç yatıyor. O sorunu çözmemiz gerekiyor dediğiniz gibi.
Normali öğlen 1-2 saatlik uyuması, akşamda 9da yatmış olması. Yani ekstra bir şey yapmıyor aslında. Kreşe gidiyor ne güzel, daha rahat uykuya geçiş yapar akşamları. Verimli bi gün geçiriyor çünkü. Siz okul dönüşüyle uyku arasındaki saati nasıl geçirdiğinizi değerlendirin. Sizlede yeterli vakti geçirirse kolay atlatırsınız 9da uyutma sürecini. Anne babalarında özel vakte ihtiyacı var sonuçta, böyle böyle eşler uzaklaşıyor birbirinden. E çocuk büyüme hormonu salgılayacakken sağa sola koşturuyor, onun içinde sağlıklı değil.

kafa takmaya değmez.kadın için çok önemli konular erkek için önemsiz olabiliyor.takımayın

Sağlıklı olmadığının inanın farkındayım. Uyutmak için bin takla atıyoruz. Masal okuma yanina yatma vb.
kızım gel seni sallayım deyince ben bebek değilim büyüdüm diyor. Bütün gün kreste olduğu için bizimle daha çok vakit geçirmek istiyor sanırım. Ben kızımı akşam 6 gibi alıyorum kresten

Ben de öyle düşünüyorum. Mesela kayinvalidemin nişanlıyken aldığı çantayı hala kullanıyorum. 7 sene önce alınmış bir çanta düşünün. Ama gecen sene uygun diye alınan çantayı bu sene kullanamıyorum. Çantanın yanında birkaç hediye daha vardı. Aynı tepki hepsine de gelince daha çok sinirlendim doğal olarak.

Başkasının sana aldığı hediyeyi sorgulaması yanlıs tabi yani sonucta hediye canım. Ama kendi aldığınız esyalara demesi normal ben de diyorum bu bu kadar etmez diye. Benim de on sene önceki cantalarım hala durur kullanıyorum yani. Çöpe atılacak eşyaya verecek param yok diye düşünüyorum.

Kaç yaşında, 3 saat çok iyi bir süre aslında. Dolu dolu oyunla geçerse fazla bile, herkes yorulur. Uyutmada en önemli kural yatağa yattıktan sonra taviz vermemekte. Aa tamam uyumuyor madem diyip kaldırmamak gerekiyor. İletişim tamamen kesilirse ne kadar dayanabilir ki? Televizyonsuz ve telefonsuz bi akşam geçirirse hele çok rahat dalar. Sadece alışkanlık kazanması gerekiyor. E kendi taviz vereceği için mutlaka öfke nöbeti yaşayacak ama sonra inanılmaz rahatlayacaksınız. Kızım 12ye kadar otursa kafayı yerim ben, eşimde yer. Evlilik diye bir şeyimizde kalmaz.

4 yaşına girecek 2 hafta sonra. Kızım yalnız yatmak istemiyor. Sen de gel diyor. Ben onun yanında onu uyutmaya çalışırken o beni uyutuyor. Resmen halinin ustunde uyuyakaliyorum. Ancak ondan sonra uyuyor tabi uyudktan sonra da bir daha uyaninca sarhoş gibi oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…