Kendi kız kardeşiniz sizin bulunduğunuz şehirde üniversite kazansa idi ailenize "eşimle kız kardeşimin aynı evde kalması uygun değil, hoş olmaz, benim evimde kalamaz, ayrı ev açın" diyebilir miydiniz? Diyebilirdim derseniz haklısınız. Aksi halde haksızsınız.
bende kaynımla yaşadım bir buçuk sene benimde eşim vardiyalı çalışıyordu zorluklarını biliyorum seni çok iyi anlıyorumbencilce düşünmüyorsun çok haklısın umarım eşinde seni anlar iyilikle konuş tartışmadan neden istemediğini anlat
Yurtlar full dolu diyorsunuz nerde kalacak peki bu çocuk?
tamam hoş bi durum değil hele senelerce kalması teklif bile edilemez ama bence bir kaç ay idare edebilirsiniz. En azından arkadaş çevresi falan oluşur belki yurtta yer boşalır vs.
Sonuçta ortada kalan sizin kardeşiniz de olabilirdi eşiniz gitsin ev tutsun banane dese ne düşünürdünüz? ev kiraları malum e daha arkadaşı yok ki 3-5 kişi birleşsinler, yurtlar dolu.
bence reddederseniz ömür boyu sıkıntısını yaşardınız. Benim eşim kardeşime böyle dese açıkçası içimde ömür boyu bi burukluk olurdu ve kendi ailesinden biri herhangi bir iyilik istese asla yapmazdım.
insanlar istediği cevbı alamayınca nasıl bi saldırma moduna giriyor anlamadım ki. kendinize destek mi arıyorsunuz yoksa fikir mi istiyorsunuz. sizin gibi düşünmek zorunda mıyım?
benim annem de yaşadı aynı şeyleri, amcamı bir süre yanına almış annem okutmuş baktı olmuyor istememiş. ve onu istemediği için aralarının hep o küskünlükle devam ettiğini söyler, aradan 20 yıldan fazla zaman geçmiş hala onun kinini yaşadıklarını söyler.
size alın yanınıza yıllarca okutun gibi bir şey söylemedim zaten aklı selim kimse bunu söylemez.
insanlar istediği cevbı alamayınca nasıl bi saldırma moduna giriyor anlamadım ki. kendinize destek mi arıyorsunuz yoksa fikir mi istiyorsunuz. sizin gibi düşünmek zorunda mıyım?
benim annem de yaşadı aynı şeyleri, amcamı bir süre yanına almış annem okutmuş baktı olmuyor istememiş. ve onu istemediği için aralarının hep o küskünlükle devam ettiğini söyler, aradan 20 yıldan fazla zaman geçmiş hala onun kinini yaşadıklarını söyler.
size alın yanınıza yıllarca okutun gibi bir şey söylemedim zaten aklı selim kimse bunu söylemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?