Soz konusu kadının akrabalari olursa is degisir. Neden degisir çünku kadın kendi akrabalarının yanında rahat eder ve kendi akrabasının ısını yapmak zoruna gitmez. Yani bunda anormal yada adaletsiz bi durum yok kaldı ki hiçbir kadın kendi akrabası bile olsa birini 4 5 yıl yanında istemez o yuzden adam da bunu teklif bile etmemeli
pek,i kadının kocası,karısının akrabaları yanında nasıl rahat edecek.
Aman canım kocanın ne önemi var, mühim olan kadın ve kadının akrabalarıdır her zaman, öğren artık Egem.
yani okadar sacmalamıski bazı arkadaslar hersey bu kadar basit degill o lafı söyleyen arkadasın yapmıs oldugu yorumu asla kabul edemem bu söz bukadarda basit söylenmemeli YAZIK COK YAZIKK sizlerlerden ben evde söyle gezemem böyle ge<zemem gibi laflar etmedim yok sütyensiz dolasamazsın yok sort giyemzsin Allahım aklımı koru uygun olmucanı eşimin İşinden dolayı izah ettim konu nerelere cekilmiş yazık evet yurda basvurdular ama idare ette dediler siz olasanız napardınız dedim cünkü herseyin zorlukları sorumululukları var belki sorunlar yasatacak niye bunları gözardı ediyim BAZI ARKADASLARDA eşinin ailesinden biri misafşr kalıcagı zaman hep kötü gözle düşünülüo demiş arkadasım misafilrik yokki koskoca 5sene var bunun sorumlulukları var bu cocugun anası babası var gelsin ozman cocugunu okutmak için gelsin dursun cocugun basında eşimin ailesinin hiç durumu olmasaydı inanın kabul ederdim ama varken niye? konunun basından beri söylüyorum bir süre idare edebilirim diyeee ama hiç kabul etmemişim sokaga atmısım vs laflar lütfen konusmak için konusmayalımm.... kac arkadas yorum yazdı bencilcemi düşünüyorum dedim fikir almak istedim tek benim böyle düşünmedimi gördüm illaki 1 2 kişi cıktı kendi kardesin olsa napardın sokaktamı kalsın gibi laflar herkesin düşüncesine saygı duyuyorumm..
yani okadar sacmalamıski bazı arkadaslar hersey bu kadar basit degill o lafı söyleyen arkadasın yapmıs oldugu yorumu asla kabul edemem bu söz bukadarda basit söylenmemeli YAZIK COK YAZIKK sizlerlerden ben evde söyle gezemem böyle ge<zemem gibi laflar etmedim yok sütyensiz dolasamazsın yok sort giyemzsin Allahım aklımı koru uygun olmucanı eşimin İşinden dolayı izah ettim konu nerelere cekilmiş yazık evet yurda basvurdular ama idare ette dediler siz olasanız napardınız dedim cünkü herseyin zorlukları sorumululukları var belki sorunlar yasatacak niye bunları gözardı ediyim BAZI ARKADASLARDA eşinin ailesinden biri misafşr kalıcagı zaman hep kötü gözle düşünülüo demiş arkadasım misafilrik yokki koskoca 5sene var bunun sorumlulukları var bu cocugun anası babası var gelsin ozman cocugunu okutmak için gelsin dursun cocugun basında eşimin ailesinin hiç durumu olmasaydı inanın kabul ederdim ama varken niye? konunun basından beri söylüyorum bir süre idare edebilirim diyeee ama hiç kabul etmemişim sokaga atmısım vs laflar lütfen konusmak için konusmayalımm.... kac arkadas yorum yazdı bencilcemi düşünüyorum dedim fikir almak istedim tek benim böyle düşünmedimi gördüm illaki 1 2 kişi cıktı kendi kardesin olsa napardın sokaktamı kalsın gibi laflar herkesin düşüncesine saygı duyuyorumm..
Mesela Nisan'ımda bize 20 kişi geldi yatılı misafir. Sabah kahvaltıda haslanmis yumurtaları soymak bile sadece bi saatini aliyo insanın ama babamin umrunda mı hayır bulaşık yemek pişirmek hepsi anneme bakiyo. E bi hafta sonra misafirler gitti annem bi hafta yatak çarşaf yıkadı babamin umrunda mı yine değil sadece havalimanına bıraktı misafirleri o kadar. Yani misafirin kısa süreli geleni bile sadece kadını ilgilendiren durumlar meydana getiriyo. Uzun süreli kalan misafirde tabi ki kadını daha cok etkiler. Hepsini geçtim insan evleniyo ilk basta cocuk bile yapmiyo birbirimize doyalım hayatımızı yasayalım eve bağımlı olmayalım kafamıza göre rahatça gezelim tozalim diyo e bu durumda kim piyangodan çıkan kaynini kabul eder ki. Ben etmem şahsen
burada konu erkekeğin sizin evinizde kalması kız olsaydı daha farklı olurdu bu kalan erkek !!! çamaşır sepetine o kalan erkek kirlenmiş gömleğini atacak o vakit kirli iç çamaşırınızı görecek o kadar çok ayrıntı var ki hangi birini yazayım , çok rahat insanları anlamış değilim !???
:))
bu konu için değil aklıma geldiği için yazıyorum hani hep erkek tarafından biri geleceği zaman kadına deniyor ya " rahat giysi giyemezsin, eşinle romantik takılamazsın" vs erkekler sorun etmediğine göre erkeğin eşiyle "başbaşa kalmak, romantik takılmak, donla gezmek" gibi bir derdi olmuyor.
Hatta belki de evde ne kadar çok insan o kadar az dırdır, aman bana bulaşmasında kime bulaşırsa bulaşsın diyorlar.
Bende bunu diyorum.gelecek kişinin kendi kardeşi yada eşinin kardeşi olması değil durum.
erkek olması.eşinin vardiyalı çalışması.böyle denilincede hemen sapık mı demek istiyorsunuz deniyor.
ne alaka.bende rahat edemem.bayan olsa amenna.
birde lilyumda yazmış sonuçta kendi tarafından biride gelse eşi işe gidecek,yine muhatap olan o olacak.
eşinden çok konu sahibini ilgilendiriyor bu durum
insana çoğu kötülük iyi niyeten geliyor, birde değer bilen yok ,kaynana çok erkek doğurma gelinin başınada bela etme !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?