Benim eşim de aynen öyle. Babamın olduğu yerde sigara içmez filan.benim eşim, annem bize geldiğinde pijamayla çıkmaz.annemin yanında uzanıp yatmaz.yani ben kayınpederimin yanında ne yapmıyorsam,o da annemin yanında yapmaz.kişilikle alakalı bir durum bence
Sahsen ben de kabul etmezdim
kaldi ki esim de kabul etmez
Biz ayni durumu yasadik
esimin verdigi cevap
3-4 ay gelir kalir, duzenini kurar, evini tutar vs
tamam
ama oyle okul bitene kadar olmaz dedi ...
ev acsinlar cok iyiyse durumlari. kaldiki elinizde ne varsa almislar onun icinzaten kayinin ve sen ayni cati altinda cokta uygun degil
ben de yorumlara inanamadım,kardeşi resmen sapık yapmışsınız..ben kendimi düşünüyorum da ,kocamın kardeşi benim de kardeşimdir.zaten o da gündüz okulda olucak sonuçta..kadını hişzmetçi gibi kullndırıcak durum olmaz ki,akşam önüne yemek koymak hizmetçilik değil heralde,o da üniversite öğrencisi neticede,kör cahil değil ki...(yani kişilik bu tabii ki de öyle biri olsa zaten konu sahibi sölerdi heralde)
tamam belki 5 sene olmaz ama en azından bi bakılır duruma,düzenin gidişine,ona göre bir yol bulunur,ya kardeşe başka ev kurulur,ya yurt (yurtta da olsa h.sonu eve çıkması icap eder,konu sahibi onun da istemez heralde ama)....
ayrıca kadın olsa daha iyi denmiş de,bence daha kötü,kadın kadınla daha zor anlaşır aynı evin içinde...
ben de ablamrla kaldım 2 sene,iş için onların oturduğu şehre gelmiştim,sağolsunlar kabul ettiler beni,eniştem benim abim gibidir,evlendirirken bile çok ağladı, sne benim kardeşten öte,çocuğum gibi oldun,bizde kaldın yaşadın demişti..
pardon da neyi uygun değil acaba?? herkesin akrabası,yaşantısı 3. sayfa haberlerin konusu gibi değil ki...
siz de herkesi potansiyel sapık yaptınız???
aynı şey sizin için olsa,kızkardeşiniz için ,kocanızla kalması uygun değil mi diceksiniz?? ne ayıup şeyler ya...
ben daha ziyade o çocuk için uygunsuz olduğunu düşünüyorum ama işin ahlaki boyutunda değilim, erkek adam yahu bara gider 3'te gelir, arkadaşlarını evine doldurup vize final çalışmak ister, parti yapmak isterler, genç adam neticede üniversite bu, kampüs hayatı kaç kere yaşanır, o da istemez bence
sapik diyen oldumu boyle bir yorum yapiyorsun? ben dini acidan yazdimnamahrem oluyor sonucta...ayrica bu kadinin kendi kiz kardesi gelip bu sekilde kalacak olsa konu sahibinin esine namahrem..bu yuzden ikiside uygun degil
bayılıyorum bu dini açıdan yapılan yorumlara,ne hakla ve ne kadar eminsiniz öyle olduğundan..bizim aile seninki gibi değil kardeşim,benim kocam ablama namahrem değil,eniştem de bana,benim kuzenlerim de bize namahrem değil,onlar kardeşimiz çünkü...biz böyel gördük böyle yaşıyoruz....
Konuyu dini açıdan yorumlamayın kızlar. Herkes aynı hassasiyete sahip değil, aynı yaşam tarzına da. Bilmeden bazı arkadaşların yanlış sözler sarf etmesine neden oluyorsunuz, üzülüyorum.
zaten yorumum sana degil konuyu acan arkadasaydi, postumu quotelayan sensinkendisi fikir istemis bizlerde kendi bakis acimizdan cevap verdik. bu kadar hiddetlenme olar mi, biraz relax
ben de istemezdim. belki arkadaş bulup ayrı eve çıkar maddi durumu da iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?