• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne yapardınız bu durumda?

Bence ablanız sizin aileniz ve size hakaret direkt lütfen ablam hakkinda konuşmayın diye kesceksiniz fişlerini. Onun hakkında konuşanlar emin olun sizin de konuşulur.
Sizde mesafe koyun gerekirse.
Ee iyide zaten kv ve görümce abla ile ilgili herhangi bir konu açılınca konuşmuyorlarmış sessiz kalıyorlarmış yani laf yok ortada.Konu sahibi niye konuşmuyorlar diyo.Konuşmamaları bu konuda sessiz kalmaları daha iyi

evet malesef babam onlara ödetme diye ablama para vermiş buna rağmen ödetmiş
Olabilir bu başka detay ama gelinin ablasının kuaför masrafı için trip atanlar size değer vermiyor demektir bence haklısınız
Ailenizi korumak zorundasınız böyle ufak detayları sorun yapanlara alttan almayın

Ee iyide zaten kv ve görümce abla ile ilgili herhangi bir konu açılınca konuşmuyorlarmış sessiz kalıyorlarmış yani laf yok ortada.Konu sahibi niye konuşmuyorlar diyo.Konuşmamaları bu konuda sessiz kalmaları daha iyi

Bence de açılmasın ben yanlış anladım o halde açılınca kötü konusuyorlarsa eğer hiç açılmasın o zaman müdahale eder dedim hani aman o görümce de ne kadar kindarmış gereksiz yere küsülmeler bana göre elektrik alamamışlar yinede yüzeysel olarak kalabilir ilişkileri sanki nerde görecekler birbirlerini anca aynı gün denk gelirlerse konu sahibinin evinde. Gereksiz bence kasılmış herkes.

Olabilir bu başka detay ama gelinin ablasının kuaför masrafı için trip atanlar size değer vermiyor demektir bence haklısınız
Ailenizi korumak zorundasınız böyle ufak detayları sorun yapanlara alttan almayın
Alttan alınacak durum yok.Hakaret yok laf yok.Kaynanasının evinde abla konusu açılınca kv ve görümce yorum yapmıyorlarmış konu sahibi yorumda yazmış.Niye konuşmuyorlar derdine düşmüş.Sessizlik daha iyi değil mi

Alttan alınacak durum yok.Hakaret yok laf yok.Kaynanasının evinde abla konusu açılınca kv ve görümce yorum yapmıyorlarmış konu sahibi yorumda yazmış.Niye konuşmuyorlar derdine düşmüş.Sessizlik daha iyi değil mi
Buz gibi ortam ablasına karşı tavırlar hissediyor konu sahibi rahatsız hissettiriliyor bilinçli olarak mobbing var

Buz gibi ortam ablasına karşı tavırlar hissediyor konu sahibi rahatsız hissettiriliyor bilinçli olarak mobbing var
Allah aşkına gelini savunmak için bunu yapmayın.Gelin bildiğiniz bahane arıyor küsmek için.Açmasın abla konusu o zaman çok mu lazım kv ile ablasını konuşmak.Hadi küstü eşide aynısını kız tarafına yaparsa nolacak

Allah aşkına gelini savunmak için bunu yapmayın.Gelin bildiğiniz bahane arıyor küsmek için.Açmasın abla konusu o zaman çok mu lazım kv ile ablasını konuşmak.Hadi küstü eşide aynısını kız tarafına yaparsa nolacak
Deneyim sonucu maalesef yazdıklarım
bugün bir aksesuar için ablasından bahsederken tavır yapan yarın annesine bahane bulur
En başta kimseye ezdirmeyecek eften puften sebeple ailesini

Deneyim sonucu maalesef yazdıklarım
bugün bir aksesuar için ablasından bahsederken tavır yapan yarın annesine bahane bulur
En başta kimseye ezdirmeyecek eften puften sebeple ailesini
İyide neden abla hakkında konuşmak zorunda kv ile görümce.Konusu geçince yorum yapmıyorlarmış kv ile görümce susuyorlarmış sadece.Zorla mı yorum yaptıracak ablası hakkında.Ayrıca ablamı sevmeyen benide sevmez o zaman eşide der benimde ablamı sevmeyen benide sevmez diye o zaman nolacak.

konusu açılıyor derken mesela ablamın eşinin işinden bahsediyor eşim yeğenimin hangi okula gttiğinden falan yeri geliyor konu ile ilgili onların hayatından örnek veriyor laf arasında zaten görümce ve kayınvalide hiç açmıyor konuyu açılınca da düşmanları gibi asla yorum yapılmıyor
Yorum yapmak zorundalar mı? Hakaret yok kötü laf yok bişey yok, eşiniz asıl neden kör göze parmak sokar gibi sürekli ablanızdan konu açıyor? Laf lazım heralde ona da.

evet hatalı parası ödeme imkanı olduğu halde ödetmiş ama konu şu ki bu engelleyecek kadar büyük bir şey değil yani insanları yaptıkları tek bir hatadan silip atamayız ki sonuçta küfür yok hakaret yok
El eli kolay siler. Ablanızla görüşmek çok gerekli bir şey değil eşinizin ailesi için.

Merhabalar benim görümcemle ablam konuşmuyor düğünün ertesi günü görümcem ablamı her yerden engellemiş sebebi ise kuaförde aksesuar meselesi yüzünden yani konu o kadar küçük değil tamam belki onun gözünde ama engelleyecek kadar da büyük değil.Benim düşüncemde ablamı sevmeyen kişi beni de sevmiyordur ne zaman kayınvalidemde ablamın konusu açılsa ortam buz kesiyor bu durum beni çok rahatsız ediyor.
Eşine söyle konuyu açmamasını.Bu durumun huzursuzluk yaratacağını sonunun kötüye gideceğini anlat.Boşboğazlık yapıp durduk yere olay çıkarmasın.
Kv ile görümcede yorum yapmak zorunda değil.Sende kendi kendini gaza getirme .
Ablamı sevmeyen benide sevmez saçma bir düşünce.Eşinle sen böyle davranmaya devam ederseniz yuvanızın ömrü uzun olmaz.

Merhabalar benim görümcemle ablam konuşmuyor düğünün ertesi günü görümcem ablamı her yerden engellemiş sebebi ise kuaförde aksesuar meselesi yüzünden yani konu o kadar küçük değil tamam belki onun gözünde ama engelleyecek kadar da büyük değil.Benim düşüncemde ablamı sevmeyen kişi beni de sevmiyordur ne zaman kayınvalidemde ablamın konusu açılsa ortam buz kesiyor bu durum beni çok rahatsız ediyor.
Ne alakası var ki durumun sizle ..konusmasinlar bosverin yorum yapmak istemiyorlardı belki yapmak zorunda da değiller..sizi alakadar eden bir durumda yok..ayrıca onların sizi sevmesi çok mu önemli aranızda sevgiden çok saygı olsun o yeterli ..önemli olan sizin eşinizle olan hayatınız iliskiniz

Ablanızı ben de sevmedim, abimin eşinin ablası ablanız gibi olsa ben de görüşmez muhatap olmazdım. Erkek ailesine gelinin ablasının kuaför masrafını ödettirmek yetmemiş, görümce aksesurı bari öde demesine rağmen ablanız ödemeyerek çiğlik yapmış..

Back
X